Real Madrid – Real Sociedad 5:1 (kon.) | Getafe – Elche 1:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Levante 2:1 (kon.)
Celta Vigo – Rayo Vallecano 0:2 (kon.)
konec
Real Madrid
5:1 (4:0)
Real Sociedad San Sebastian
Sobota 09.11.2013, 16:00 • Santiago Bernabéu, Madrid • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    76
    Real právě vstřelil branku!
    Hattrick CRISTIANA RONALDA je na světě! Portugalský střelec se postavil k míči, svým pověstným stylem poslal balón přes zeď a Bravo se jen ohlédl, jak míč míří mimo jeho dosah – 5:1!
     
    61
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Ale ANTOINE GRIEZMANN si o chvíli později spravil chuť! Vela jej milimetrovým pasem našel za obranou Realu a hostující fotbalista krásně přeloboval vyběhnuvšího Lópeze. Parádní moment – 4:1!
     
    36
    Real právě vstřelil branku!
    S hosty to vypadá hodně bledě. Carvajal potáhl míč před šestnáctku San Sebastianu, nahrál Baleovi, který prostrčil na SAMIHO KHEDIRU a německý záložník tvrdou střelou propálil gólmana Brava. Premiérový gól Khediry v této sezóně La Ligy – 3:0!
     
    26
    Real právě vstřelil branku!
    CRISTIANO RONALDO se z penaltového puntíku nemýlil! Brava poslal doleva a sám vystřelil doprostřed brány – 3:0!
     
    18
    Real právě vstřelil branku!
    Nyní si oba hráči vyměnili své role. Z Cristiana Ronalda se stal nahrávač, když pronikl po levé straně, nahrál KARIMOVI BENZEMOVI, jenž umístěnou technickou střelou k levé tyči nedal Bravovi sebemenší šanci. Šestý ligový gól pro francouzského střelce a dvougólové vedení pro Real – 2:0!
     
    12
    Real právě vstřelil branku!
    Ani obrana San Sebastianu nedokázala zastavit CRISTIANA RONALDA, který střílí svůj 14. gól v letošní sezóně La Ligy. Benzema se neukvapil, se svým centrem z levé strany počkal a následně přesně našel neobsazeného Portugalce, který nekompromisní křižnou ránou k pravé tyči posílá Real do vedení – 1:0!

    Lukáš Švéda

    Branky: 12. Ronaldo (Benzema), 18. Benzema (Ronaldo), 26. Ronaldo (pen.), 36. Khedira (Bale), 76. Ronaldo – 61. Griezmann (Vela)

    Karty:   29. Pepe (REA), 53. Arbeloa (REA) – 76. M. González (RSC)


    Real Madrid: Diego López – Carvajal, Varane, Pepe (C), Arbeloa – Khedira (77. Isco), Alonso (70. Illarramendi), Modrić – Bale, Benzema (82. Morata), Ronaldo.
    Náhradníci: Casillas – N. Fernández, di María, Illarramendi, Isco, Jesé, Morata.

    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – C. Martínez (59. Ansotegi), M. González, I. Martínez, Ángel – Vela, Bergara, Prieto (C), Elustondo (46. Zurutuza), Griezmann – Seferović (46. de la Bella).
    Náhradníci: Zubikarai – Ansotegi, de la Bella, Ros, Zurutuza, Agirretxe, G. Castro.

    Rozhodčí: Ju. Martínez – Ja. Martínez, D. Canales – C. Carbonell
    bahis siteleri