Toronto – New Jersey 2:1 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Nashville 5:0 (kon.) | Colorado – Calgary 4:2 (kon.)
Anaheim – Buffalo 6:2 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 4:2 (kon.) | Ottawa – Florida 3:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
6:2 (4:1, 2:1, 0:0)
Buffalo Sabres
Sobota 09.11.2013, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    ANDREW COGLIANO se nachomýtl před branku v momentě, kdy tam zadovkou posunul puk Rakell a svým důrazem dokázal dotlačit puk za záda Millera. Asistence: Rickard Rakell a Daniel Winnik.
     
    33:09
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nyní ale již Andersen inkasuje a podruhé v tomto utkání z hole MICHAJLA GRIGORENKA, který se dokázal natáhnout po přihrávce z pravé strany a pohotovou střelou z levé strany nakonec překonat domácího gólmana. Asistence: Corey Tropp a Cody McCormick.
     
    24:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    DUSTIN PENNER bekhendem z pravé strany usměrňuje za záda Millera přihrávku Perryho z levé strany, výborná kombinace. Asistence: Corey Perry.
     
    19:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RYAN GETZLAF devatenáct vteřin před koncem dovršil hattrick, je to vůbec první hattrick kapitána Ducks v kariéře! Miller byl na jeho bekhendovou střelu, kdy si centr prvního útoku nabruslil přímo před něj, krátký. Asistence: Corey Perry a Dustin Penner.
     
    16:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Druhý gól RYANA GETZLAFA byl parádní, centr prvního útoku se dostal k puku v mezikruží a neskutečnou dělovkou "z první" vymetl růžek Millerovo branky. Druhý gól Getzlafa v dnešním utkání, devátý v sezóně a hlavně třetí Anaheimu. Bez asistence.
     
    13:26
    Sabres právě vstřelili branku!
    Na hranici brankoviště získal puk MICHAJL GRIGORENKO, který, zcela osamocen před Andersenem, dokázal zachovat klidnou hlavu a střelou nad vyrážečku dává první gól Buffala v tomto utkání. Asistence: Cody McCormick a Drew Stafford.
     
    09:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Pouze třicet vteřin stačilo nyní domácím na využití i druhé přesilové hry, z levé strany střílí CAM FOWLER, jeho střelu usměrnil za záda vlastního gólmana Tallinder, Ducks vedou 2:0. Asistence: Dustin Penner a Ryan Getzlaf.
     
    02:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilová hra, od modré pálí Fowler, puk ještě zkouše tečovat Perry, ale do branky ho nakonec doklepl z levé strany najíždějící RYAN GETZLAF, pro kterého je to osmý gól v sezóně. Asistence: Cam Fowler a Dustin Penner.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 3. Getzlaf (Fowler, Penner), 10. Fowler (Penner, Getzlaf), 17. Getzlaf, 20. Getzlaf (Perry, Penner), 25. Penner (Perry), 39. Cogliano (Rakell, Winnik) – 14. Grigorenko (McCormick, Stafford), 34. Grigorenko (Tropp, McCormick)


    Anaheim Ducks: Andersen (Hiller) – Lindhölm, Beauchemin, Fowler, Vatanen, Allen, Sbisa – Penner, Getzlaf, Perry – Smith-Pelly, Perreault, Selänne – Etem, Bonino, Palmieri – Rakell, Cogliano, Winnik
    Buffalo Sabres: Miller (41. Enroth) – Zadorov, Pysyk, Tallinder, Myers, McBain, Ristolainen – Moulson, Hodgson, Ennis – Ott, Foligno, Tropp – Girgensons, Larsson, Flynn – Grigorenko, McCormick, Stafford

    Rozhodčí: Martell, Watson – Lazarowich, Murphy

    Diváci: 15 577
    bahis siteleri