Trenčín – Wisla Krakov 5:0 (kon.) | Polsko – Slovensko 0:2 (kon.)
konec
Polsko
0:2 (0:2)
Slovensko
sk Pátek 15.11.2013, 20:45Přípravný zápas
     
    V druhom polčase sme nevideli ani jeden presný zásah a stretnutie je na konci. Na Mestskom štadióne v Poľsku vládne veľká nespokojnosť a niet sa čomu čudovať. Poľskí futbalisti dnes nepredviedli dobrý výkon, a naopak, Slováci ich predčili a právom zvíťazili.

    Od nás je to pre dnešok všetko, ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok večera a víkendu. (22:41:07)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    V samom závere ešte striedanie na našej strane. Odchádza Kucka, nahradí ho Saláta.
     
    90+3
    Zápas sa iba dohráva, na trávniku už zrejme nič výnimočné neuvidíme.
     
    90+2
    Hľadisko poľského štadióna je maximálne nespokojné, zverenci domáceho kouča nevyužili ani pravdepodobne poslednú príležitosť na skórovanie.
     
    90+1
    Prebieha prvá minúta nadstaveného polčasu zo 4. Slováci sa poriadne zapotili, keď nezvládli situáciu vo vápne a Poliaci boli blízko čestného zásahu, ale nestalo sa tak. Kozáček ostáva neprekonaný.
     
    90
    V záverečnej minúte vidíme ešte striedanie v našom tíme. Odchádza Pečovský, nahradil ho Šesták.
     
    89
    A rohový kop Slovákov mrzieť nemusí. Poliaci sú v tejto hernej činnosti dnes absolútne bezzubí a nedarí sa im bezprostredne po rohu ohroziť Boruca.
     
    88
    Brzyski tvrdo vypálil, ale Kozáčik v tomto momente isto nepôsobil a loptu iba vypálil, Do bezpečia ju za cenu rohového kopu odpálil Škrtel.
     
    87
    Striedanie v domácom tíme. Na ihrisko sa pozrie Pazdan, nahradí Krychowiaka.
     
    86
    Prebieha 86. minúta a z hľadiska sa ozýva piskot. Niet sa čo čudovať, domáci si takýto priebeh duelu určite nepredstavovalu.
     
    85
    Ďalšie striedanie v našom tíme. Odchádza Hamšík, nahradí ho Čišovský.
     
    84
    Poliaci to skúšajú sériou prihrávok po zemi, ale stále bez úspechu. Slováci ich k ničomu nepúšťajú.
     
    83
    Poliaci v druhom polčase aktívne útočia a pokúšajú sa prekonať Kozáčika, ale márne. Ich pokusy ničí naša defenzíva, ktorá v týchto chvíľach súpera odmieta pustiť do šestnástky.
     
    82
    Do konca riadnej hracej doby ostáva približne 8 minút, Slováci už s najväčšou pravdepodobnosťou o víťazstvo neprídu, ale gól by inkasovali iba neradil.
     
    81
    Brzyski posielal prudkú loptu na Kozáčika a ten jeho pokus iba vyboxoval pred seba. Tam sa ale Robak nezorientoval správne a okamžite prepálil priestor troch žrdí.
     
    80
    A Poliakov dlho presviedčať netreba a tí sa už premiestnili na opačnú polovicu trávnika. Slováci sa musia stiahnuť a pomôcť svojej defenzíve.
     
    79
    Bakoš sa drží za hlavu a právom. takáto situácia si vyžadovala jednoznačné zakončenie, brankár Boruc by mal s touto loptou veľké problémy.
     
    78
    Výborná spolupráca našich! Po nej sa Bakoš dostal do nájazdu a mohol zakončovať, ale volil zbytočnú prihrávku na Hamšíka. Ten to zjavne neočakával, loptu nezachytil a zakončovať nemohol.
     
    77
    Všetko je už v poriadku a pokračuje sa v hre. Boruc vysoko rozohrával a jeho spoluhráči sa poľahky dostávajú na útočnú polovicu.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 31. Kucka, 39. Mak

    Karty:   20. Škrtel (SVK), 34. Hamšík (SVK), 71. Pekarík (SVK)


    Polsko: Boruc – Olkowski, Jedrzejczyk, Kaminski, Kosznik, Blaszczykowski (C), Krychowiak, Jodlowiec, Sobota, Mierzejewski, Lewandowski
    Slovensko: Kozáčik – Pekarík, Škrtel (C), Ďurica, Hubočan, Pečovský, Kucka, Mak, Hamšík, Stoch, Nemec

    Rozhodčí: Marco Borg – Edward Spiteri, Mitchell Scerri (všetci Malta)
    bahis siteleri