Trenčín – Wisla Krakov 5:0 (kon.) | Polsko – Slovensko 0:2 (kon.)
konec
AS Trenčín
5:0 (3:0)
Wisla Krakov
sk Pátek 15.11.2013, 14:00 • NTC Poprad • Přípravný zápas
     
    Je dobojované!
    Aj v druhom polčase tohto zápasu boli mierne aktívnejší futbalisti slovenského corgoňligového tímu AS Trenčín, ktorí dokázali svoje gólové vedenie navýšiť na rozdiel piatich gólov. Vystriedaného gólmana Bieszczada dokázali prekonať hráči Gabriel Bezák v 60. a da Silva v 64. minúte. Výrazne treba pochváliť gólmana Šemrinca, ktorý v 67. minúte vychytal pokutový kop po delovke od Małeckeho!

    Trenčania si teda na svojom konte pripisujú cenný triumf, keď dokázali svojich poľských súperov zdolať suverénne – 5:0.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z NTC Poprad.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (15:53:29)
     
    Časomiera v NTC Poprad mierne meškala oproti hodinkám hlavného rozhodcu, ktorý ukončil zápas kúsok skôr.
     
    Koniec zápasu.
     
    88
    Małecki odcentroval loptu z ľavej strany smerom do útoku, no napokon si mierne nerozumel so svojim spoluhráčom Sarkim, ktorý v súboji proti Rundičovi neuspel.
     
    87
    Gabriel Bezák tentokrát loptu odcentroval kúsok ďalej, no napokon sa k nej dostali len pozorní krakovskí obrancovia, ktorí loptu bez problémov odkopli do bezpečia.
     
    86
    Rohový kop na ľavej strane odišiel zahrávať Bezák, ktorý loptu odcentroval do stredu brány, kde hostia loptu odkopli do bezpečia. Bezák si rohový kop z ľavej strany zopakuje.
     
    85
    Hajradinovič tvrdo zakončoval z hranice krakovského pokutového územia, no jeho delovka bola napokon jedným z hosťujúcich obrancov zblokovaná na rohový kop.
     
    84
    Burliga sa snažil nájsť dobrým centrom z pravej strany na pravom krídle svojho spoluhráča Sarkiho, no napokon sa mu to nepodarilo. Trenčania sú teda opäť pri lopte.
     
    83
    Gólman Bieszczad poslal smerom dopredu veľmi prudký center, no ten napokon skončil len na hrudi pozorného Rundiča, ktorý upokojuje tempo hry svojim dobrým zákrokom.
     
    82
    Hra sa začína poriadne kúskovať. Momentálne vidíme v strede ihriska mnoho zbytočných faulov, ktoré prúdia najmä z krakovskej strany.
     
    81
    Mondek predviedol z rohového kopu na ľavej strane veľmi dobrý center, no po jeho zahraní lopta napokon skončila len na kopačkách krakovských futbalistov.
     
    80
    PO ľavom krídle sa veľmi dobre presúval Hajradinovič a následne chcel dobrou prihrávkou nájsť svojho spoluhráča Bezáka, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Broźek loptu odkopol do bezpečia na rohový kop.
     
    79
    Poľský hráč Guerrier si koledoval o zisk druhej žltej karty a zároveň aj červenej, keď útočným faulom zneškodnil aktívneho Kleščíka.
     
    78
    Po peknej strieľanej prihrávke od od Guedesa sa k lopte na pravom krídle snažil dostať Sarki, no ten bol na zachytenie lopty už len príliš pomalý.
     
    77
    Krakovskí hráči pridávajú na útočnej aktivite a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť, no po dobrom úniku od Sarkiho veľmi dobre zakročil pozorný Jurica.
     
    76
    Poľský tréner posiela na trávnik ďalšie striedanie. Namiesto Stjepanovića nastupuje do hry Guedes.
     
    75
    Po pekne zahranom rohovom kope od Urygu sa k lopte mohol dostať Sarki, no jeho výskok bol na hlavičkové zakončenie len príliš nízky. Následne sú pri lopte Trenčania.
     
    74
    Priamy kop odišiela zahrávať Kleščík, no jeho delovka napokon skončila len nad bránou gólmana Bieszczada, ktorý tentokrát zasahovať nemusel.
     
    73
    Za tvrdý faul na Rundiča obdržal hosťujúci Guerrier jasnú žltú kartu, ktorá je prvou v tomto zápase.
     
    72
    Po tvrdom faule na Rundiča od dobiedzajúceho Guerriera uvidíme priamy kop pre Trenčín zo vzdialenosti približne 20 metrov, mierne vľavo!

    Branky: 19. Mondek, 22. Hajradinovič, 43. Van Kessel, 60. Bezák, 64. da Silva

    Karty:   73. Guerrier (WIS)

    Neproměněná penalta: 67. Małecki (WIS), brankář Šemrinec zneškodnil


    AS Trenčín: Volešák ("C") (46. Šemrinec) – Rundič, Mišák (46. Bezák), Baéz (65. Vlček), Van Kessel (65. Sábler), de Oliviera (46. Bariš) , Holúbek (65. Kleščík), Mondek, Čögley (65. Jurica), da Silva, Hajradinovič
    Náhradníci: Šemrinec – Bariš, Kleščík, Jurica, Vlček, Bezák, Sábler

    Wisla Krakov: Miśkiewicz (46. Bieszczad) – Chávez, Broźek, Boguski ("C") (46. Guerrier), Jovanović, Stjepanović (76. Guedes), Małecki, Burliga, Burdenski (46. Uryga), Stolarski (46. Sarki), Ademola (58. Kaminski)
    Náhradníci: Bieszczad – Sarki, Guedes, Uryga, Kamiński, Guerrier

    Rozhodčí: Miroslav Jaška – Roman Poracký, Peter Karaffa
    bahis siteleri