Omsk – Riga 5:2 (kon.) | Barys – CSKA Moskva 2:5 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Lev 1:4 (kon.)
Jekatěrinburg – HC Slovan 8:1 (kon.) | N.Novgorod – Novokuzněck 5:0 (kon.) | Viťaz – Novosibirsk 4:3 (2:1 po s.n.)
Dynamo Moskva – Chabarovsk 5:4 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 5:1 (kon.) | Petrohrad – Nižněkamsk 2:1 (kon.)
Minsk – Magnitogorsk 3:1 (kon.) | Doněck – Ufa 4:2 (kon.) | Záhřeb – Čeljabinsk 4:5 (1:2 po s.n.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
Metallurg Novokuzněck
Neděle 24.11.2013, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:32
    Další vyloučení zápasu, rozhodčí ve třetí třetině rozhodně tresty nešetří. Na trestnou lavici míří na dvě minuty Pavel Valentěnko (NNO) za nedovolené bránění. Na vyloučení: 7-6.
     
    57:20
    Zformovanou obranu hostů překonal Wojtek Wolski a z leva se dostal až před Sorokina. Bekhendem však zamířil těsně vedle.
     
    56:01
    Bude se vylučovat na straně hostů. Za vysokou hůl, ač možná trošku neúmyslnou, dostává dvě minuty Ansel Galimov (NOV). Na vyloučení: 6-6.
     
    51:57
    Vzápětí dostává dvě minuty za nedovolené bránění Vadim Krasnoslobodcev (NNO). Na vyloučení: 6-5.
     
    50:45
    Kurtis McLean se prokličkoval na útočné modré mezi dvěma hráči domácích a z mezikruží vypálil. Gelašvili chytá.
     
    49:37
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A zvýšená aktivita domácích v posledních desítkách vteřin přináší gól. Na pravém kruhu se zničehonic dostal k puku VLADIMIR GALUZIN (5+6). Vypadalo to, že nahraje pusk vým spoluhráčům, což také naznačil, ale následně vystřelil a propálil střelou po ledě Sorokina. Bez asistence.
     
    42:27
    Další vyloučení domácích. Za nedovolené bránění odchází na trestnou lavici na dvě minuty Vadim Chomitskij (NNO). Na vyloučení: 5-5.
     
    42:27
    Immonen netrefil z pravého kruhu napůl odkrytou klec.
     
    41:13
    Střelu Bernatského výborně likviduje Sorokin.
     
    40:37
    Rafael Achmetov (NOV) to příliš přehnal s forčekingem, chtěl až příliš moc získat puk, jenže podrazil soupeře a dostává tak dvě minuty. Na vyloučení: 4-5.
     
    39:44
    Před koncem druhé třetiny odchází na trestnou lavici Maxim Potapov (NNO) za podražení. Na vyloučení: 4-4.
     
    36:05
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Ale Sorokin udržel nulu na svém kontě přesně minutu. Nádherná kombinace, kdy Potapov posunul z mezikruží puk k levé tyči na SAKARIHO SALMINENA (10+19) a ten si vychutnal nerozchytaného Sorokina. Asistence: Alexej Potapov (2+5), Vladimir Denisov (1+5).
     
    35:05
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nevyužitá početní převaha nemusí Nižnij Novgorod vůbec mrzet. I nadále domácí kombinovali před brankou Ložkina, puk se po přihrávce Kuljomina dostal na modrou na SERGEJE BERNACKÉHO (1+1) a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Vjačeslav Kuljomin (4+6), Vadim Krasnoslobodcev (4+6).
     
    32:13
    Na dvě minuty odchází na trestnou lavici Arťjom Garejev (NOV) za nedovolené bránění. Na vyloučení: 3-4.
     
    31:40
    Kapitán Vadim Chomickij vzal odpovědnost na sebe a vystřelil, jenže Ložkin vyráží!
     
    31:33
    Situace tři na jednoho z pohledu domácích!
     
    29:35
    Po dlouhé době jsme svědky vyloučení. Krasnoslobodcev krásně vybruslil zpoza branky k levé tyči Ložnika a zakončil. Gólman hostů puk bez problémů pokryl, jenže následně přišlo zbytečné napadení Michaila Černova (NOV) a ten si tak jede odpočinout na dvě minuty za svůj prohřešek na trestnou lavici. Na vyloučení: 3-3.
     
    24:03
    Valujskij z levého kruhu nedokázal trefil napůl odkrytou klec Gelašviliho.
     
    21:34
    Za napadení dostává dvě plus dvě minuty Pavel Valentěnko (NNO). Na vyloučení: 3-2.
     
    17:42
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí ale nemusí proměněná šance příliš mrzet. Myslím, že není těžké uhodnout, která formace se zasloužila o druhý gól domácích. Další chybu hostů ve středním pásmu a následný protiútok dva na dva zakončuje po výborné přihrávce Sakari Salminena útočník DENIS PARŠIN (7+15), který dostal puk do jízdy, z levého kruhu vystřelil a propálil Ložkina. Asistence: Sakari Salminen (9+19), Jarkko Immonen (8+12).
     
    15:43
    Kuljomin byl v obrovské šanci, když ve středním pásmu zachytil špatnou rozehrávku hostů. Jel sám na Ložkina, ale ten jen ve vyložené šanci vychytal. Zakončení Kuljomina trefilo jen hruď gólmana hostů, který teď zachránil Novokuzněck.
     
    14:59
    Před komerční pauzou se bude znovu vyloučovat. Přesilovou hru si zahrají hosté. Juuso Hietanen (NNO) totiž vyhodil puk přes plexisklo a dostává dvě minuty za zdržování hry. Na vyloučení: 2-2.
     
    11:00
    Chomickij pálil od modré, ale jeho pokus nakonec vyrazil Ložkin, který toho příliš mnoho neviděl!
     
    10:24
    Oba týmy budou hrát dvě minuty čtyři na čtyři. Ansel Galimov (NOV) dostává dvě minuty za nedovolené bránění a domácí Vladimir Děnisov (NNO) za sekání. Na vyloučení: 1-2.
     
    05:39
    Hotové peklo rozpoutala před Ložkinem první formace domácích, ale Salminen ani Immonen z pozic bezprostředně blízko Ložkina netrefili branku.
     
    04:30
    Domácí si zahrají přesilovou hru. Za zdržování puku – vyhození puku mimo hřiště dostává dvě minuty Michail Kuklev (NOV). Na vyloučení: 0-1.
     
    00:22
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to byl opravdu bleskový gól. Hosté se nestačili vzpamatovat a ve své pozici nejhoršího týmu KHL již od dvaadvacáté vteřiny prohrávají. Finská legie v první lajně opět ukázala svoji sílu. Immonen poslal puk na Paršina, který ještě celou akci vyšperkoval přihrávkou na SAKARIHO SALMINENA (9+18), který posílá Torpedo do vedení. Asistence: Denis Paršin (6+15), Jarkko Immonen (8+11).

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 1. Salminen (Paršin, Immonen), 18. Paršin (Salminen, Immonen), 36. Bernackij (Kuljomin, Krasnoslobodcev), 37. Salminen (Potapov, Denisov), 50. Galuzin


    Torpedo Nižnij Novgorod: Gelašvili (Maškovcev) – Hietanen, Bernackij, Valentěnko, Chomickij, Grigorjev, Děnisov, Belochvostikov – Paršin, Salminen, Immonen – Wolski, Hodgman, Ščastlivyj – Krasnoslobodcev, Kuljomin, Galuzin – Žarkov, Potapov, Iljin – Sentjurin
    Metallurg Novokuzněck: Ložnik (36. Sorokin) – Giroux, Martynov, Mantyla, Černov, Arzamascov, Kuklev, Kararskij, Kapotov – Achmetov, Galimov, Žafjarov – Garejev, Kartajev, Kosourov – Kurepanov, Vyglazov, Mitrjakov – Valujskij, Jemelin, Lapenkov

    Rozhodčí: Kadyrov, Ravodin – Goljak, Golovjov
    bahis siteleri