Buffalo – Montreal 1:3 (kon.) | New Jersey – Carolina 3:4 (kon.) | Washington – Ottawa 4:6 (kon.)
Columbus – Nashville 0:4 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 2:3 (kon.) | Detroit – Boston 6:1 (kon.)
Tampa – Philadelphia 4:2 (kon.) | Florida – NY Rangers 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 6:5 (2:0 po s.n.)
Minnesota – Arizona 1:3 (kon.) | Colorado – St. Louis 1:4 (kon.) | Calgary – Chicago 2:3 (kon.)
San Jose – Los Angeles 3:2 (4:3 po s.n.)
konec
Buffalo Sabres
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 28.11.2013, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Price nejprve nemusel zasahovat proti Staffordovi, jemuž střelu do prázdné odepřel Moen, následně ale musel skočit zpátky ke své tyči, aby zachytil kousek od brankové čáry kotouč odražený od Moulsona!
     
    58:43
    Buffalo se pochopitelně ještě pokouší vykřesat jiskřičku naděje a hraje bez brankáře!
     
    58:16
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto, Ennisovo přísné vyloučení stojí Buffalo mnoho. Canadiens podruhé v tomto utkání využívají přesilovku, tentokrát dostal puk mezi kruhy BRENDAN GALLAGHER a k tyči prostřelil Millera. Asistence: David Desharnais, Andrej Markov.
     
    57:02
    Buffalo si ale znovu komplikuje život a Ted Nolan na jeho lavičce se chytá za hlavu. Tyler Ennis dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    51:17
    Sabres si sami zbytečně komplikují situaci, Tyler Myers je vyloučen na dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    48:10
    Gallagher byl velmi blízko případné zlomové brance, nicméně vyhozený kotouč přešel modrou až chvíli po něm a útočník Montrealu tak místo samostatného úniku musel sklopit hlavu po odpískání postavení mimo hru!
     
    46:34
    Douglas Muuray (MTL) a John Scott (BUF) jsou pochopitelně oba potrestáni pětiminutovým trestem.
     
    46:34
    Na ledě se teď spustila bitka mezi Murraym a Scottem!
     
    46:34
    Foligno jel sám na Price, jenomže mu na poslední chvíli nevyšla klička! Price udržel beton u pravé tyče.
     
    45:31
    Miller teď po několika zakončeních Briera s Giontou vůbec nevěděl, kde má puk, naštěstí pro něj jej nakonec našel pod svým tělem!
     
    37:30
    Sabres právě vstřelili branku!
    MATT MOULSON Jemelinův hit oplácí nejlepším možným způsobem. Stafford u zadního mantinelu obral o puk Subbana, pak přihrál před branku právě Moulsonovi a ten sám před Pricem nezaváhal. Asistence: Drew Stafford.
     
    33:44
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens potvrzují svou sílu v přesilových hrách. Markov přichystal střelu od modré Subbanovi, ten vypálil a před Millerem clonící DAVID DESHARNAIS se prosadil šikovnou tečí. Asistence: P. K. Subban, Andrej Markov.
     
    32:25
    Nakonec je ještě zcela zbytečně vyloučen Marcus Foligno za hrubost.
     
    27:07
    Teď se vyznamenali oba brankáři! Nejprve Price v nehokejové pozici dokázal zasáhnout proti Adamovi, když utěsnil prostor u své pravé tyče, a následně na druhé straně Miller proti Bournivalovi, který vzal situaci dva na jednoho na sebe.
     
    19:16
    Montreal navíc dostává dárek v podobě přesilové hry. Matt Moulson je vyloučen na dvě minuty za podražení Subbana před očima hlavního rozhodčího.
     
    17:21
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens sice byli vytlačeni z pásma, Buffalo ale neuspělo se svým útokem a tak Eller vyvezl puk, který místo ALEXI GALCHENYUKOVI před brankou předložil z druhé vlny dojíždějícímu Markovovi, jenž z první do prázdné branky nezaváhal. Po shlédnutí videa ovšem statistici připsali gól Galchenyukovi, který podle všeho střelu před jejím přechodem za brankovou čáru ještě tečoval. Asistence: Andrej Markov, Lars Eller.
     
    13:03
    Leino se po chybě Canadiens v rozehrávce zmocnil puku, z prostoru mezi kruhy vystřelil a Price zasáhl jen s vydatnou pomocí své levé tyče!
     
    12:38
    Pacioretty při přečíslení tři na jednoho hledal Desharnaise, tomu ale znovu nebylo přáno! Snad pět centimetrů chybělo, aby centr Montrealu zasunul puk za Millera.
     
    08:36
    Po souboji v rohu se puk odrazil k Myersovi, jenž tvrdou ránou zamířil nad Pricův levý beton, nicméně brankář Montrealu zasáhl lapačkou!
     
    07:54
    Ačkoliv se to trenérovi hostí Michelu Therrienovi vůbec nelíbí, Alex Galchenyuk je nakonec vyloučen rovnou na čtyři minuty za hru vysokou holí. Bude se navíc muset upravit kruh pro vhazování, neboť jej Ott pokropil trochou krve.
     
    01:52
    K Adamovi se odrazil puk, jenomže domácí útočník stojící zcela sám u odkryté levé Pricovi tyče jej nedokázal zasunout za hostujícího brankáře!

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 38. Moulson (Stafford) – 18. Galchenyuk (Markov, Eller), 34. Desharnais (Subban, Markov), 59. Gallagher (Desharnais, Markov)


    Buffalo Sabres: Miller (Enroth) – Sulzer, Ehrhoff, Myers, Tallinder, McNabb, Pysyk – Stafford, Hodgson, Moulson – Ott, Leino, Ennis – Girgensons, Grigorenko, Adam – Foligno, Flynn, Scott
    Montreal Canadiens: Price (Budaj) – Subban, Markov, Gorges, Jemelin, Diaz, Murray – Prust, Eller, Galchenyuk – Gallagher, Desharnais, Pacioretty – Gionta, Plekanec, Briere – Moen, White, Bournival

    Rozhodčí: Devorski, Morton – Murray, Brisebois
    bahis siteleri