Buffalo – Montreal 1:3 (kon.) | New Jersey – Carolina 3:4 (kon.) | Washington – Ottawa 4:6 (kon.)
Columbus – Nashville 0:4 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 2:3 (kon.) | Detroit – Boston 6:1 (kon.)
Tampa – Philadelphia 4:2 (kon.) | Florida – NY Rangers 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 6:5 (2:0 po s.n.)
Minnesota – Arizona 1:3 (kon.) | Colorado – St. Louis 1:4 (kon.) | Calgary – Chicago 2:3 (kon.)
San Jose – Los Angeles 3:2 (4:3 po s.n.)
konec
New York Islanders
2:3 (0:0, 1:3, 1:0)
Winnipeg Jets
Čtvrtek 28.11.2013, 01:10 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Kanadsko-americká NHL si dnes v noci odškrtne další hrací den, v tomto přenose budeme sledovat vývoj duelu mezi New Yorkem Islanders a Winnipegem Jets. Již pohled na kurzy sázkových kanceláří nám napoví, že nás dnes čeká vyrovnaný boj, který může rozhodnout každá chyba. Zda tomu tak opravdu bude, to se nechme překvapit.
     
    New York Islanders zatím kotví až na čtrnácté pozici východní konference, do vyřazovacích bojů to mají stále velmi, ale opravdu velmi daleko. Na osmou příčku ztrácejí v tuto chvíli pět bodů a rozhodně by měli dnes zabrat. Navíc Islanders z posledních pěti duelů vyhráli jen jeden, jednalo se o bláznivou přestřelku Detroitem na domácím ledě, kterou vyhráli 5:4 po nájezdech. Nyní se opět vrací do své arény a fanoušci věří, že právě to jim pomůže.
     
    Winnipeg Jets je na tom velmi podobně. Se ziskem šestadvaceti bodů ze stejného počtu zápasů se nachází na dvanácté pozici západní konference, na osmou, postupovou, příčku ztrácí šest bodů. V posledním zápase dokázal Winnipeg zaskočit New Jersey Devils, čímž přerušil čtyzápasovou sérii bez výhry.
     
    Úvodní sestavy:

    New York Islanders: Poulin (Nilsson) – Hamonic, MacDonald, Ness, Martínek,Carkner, Donovan – Okposo, Tavares, Vanek – Bailey, Nielsen, Grabner – Clutterbuck, Regin, Nelson – Bouchard, Cizikas, Martin

    Winnipeg Jets: Montoya (Pavelec) – Enström, Byfuglien, Ellerby, Stuart, Clitsome, Trouba – Wheeler, Little, Ladd – Setoguchi, Jokinen, Kane – Frolík, Scheifele, Halischuk – Thornburn, Wright, Tangradi

    Rozhodčí: Sutherland, Burchell – Nansen, MacPherson.
     
    Oba celky za malou chvíli nastoupí na ledovou plochu, vyslechneme si hymnu a poté přistoupíme již k samotnému začátku utkání.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Úvodní okamžiky se odehrávají před brankářem Montoyou, od modré čáry nahazoval Okposo. Brankář Winnipegu sice vytěsnil kotouč mimo tři tyče, jako střelecký pokus to ale započítáno nebylo.
     
    00:30
    První útočná odpověď Jets skončila postavením mimo hru.
     
    01:09
    Bryan Little tentokrát již přejel modrou čáru v souladu s pravidly a hned z toho byl nepříjemný střelecký pokus. Jeho ránu tahem z levého kruhu ale Poulin dokázal najít ve své náruči.
     
    01:48
    Na straně druhé Regionovo zakončení likviduje Al Montoya. Oba celky mají za sebou úvodní oťukávání, zatím se hraje hodně ze zabezpečené obrany.
     
    02:34
    Winnipeg zatím vypadá mnohem živěji v útočné třetině, obránci Islanders mají velkou práci s jejich útočníky. Zatím však Poulin žádný obtížný zákrok předvést nemusel..
     
    03:06
    Kyle Okposo táhl protiútok New Yorku Islanders po pravém mantinelu, následovala střela, kterou Montoya odrazil betonem do rohu kluziště.
     
    04:15
    Zatím se hraje poměrně svižně, bez zbytečného přerušování. Nielsen dostal přihrávku na kruhy od Grabnera, z voleje však příklepem přestřelil branku Jets.
     
    04:49
    Winnipeg je stále trochu aktivnější, poprvé své umění ukázal také Evander Kane, jenž ostrou střelou prověřil pozornost Poulina. Brankář Islanders ostrý pokus ukrotil na hrudi.
     
    05:23
    Vzápětí pálil také český zástupce v dresu Winnipegu Michael Frolík, brankář Poulin jeho pokus neviděl, i přesto si ale dokázal mezi těly protihráčů najít kotouč a ukrýt ho ve své lapačce.
     
    06:01
    Cizikas si velmi rychle a nečekaně sjel od modré čáry na prostor kruhů, přihrávka od Grabnera ho sice našla, obránci Islanders však zakončení nevyšlo podle představ.
     
    06:25
    Domácí šli do velmi zajímavého protiútoku ve třech proti dvěma, jejích počínání si zastavil ofsajd Okposa. Pokračovat bude po krátké reklamní pauze.
     
    06:58
    Brankáři na obou stranách mají v dosavadním průběhu poměrně hodně práce, další z útočných postupů Islanders ukončil Okposo střelou od modré čáry. Montoya vyráží.
     
    07:33
    Mnohem nebezpečněji již vypadalo zakončení Cizikase z podobné pozice, hostující brankář toho příliš neviděl a měl velké štěstí, že ho kotouč trefil do levého ramene.
     
    08:03
    Andrew MacDonald se opřel do kotouče od modré čáry, puk ale do prostoru mezi třemi tyčemi nevměstnal.
     
    08:41
    Na střelecké pokusy je to v tuto chvíli 7:4 pro Winnipeg, i to ukazuje počáteční převahu Jets. Brankáři na obou stranách jsou ale zatím více než neomylní.
     
    09:23
    Poměrně dlouho nyní domácí hokejisté kooperovali v útočné třetině, ke střele se ale z rohu kluziště nedostali.
     
    09:56
    Cizikas je v úvodních minutách hodně aktivní, již potřetí zkoušel prostřelil Montoyu. Od levého mantinelu ale nyní nezamířil přesně.
     
    10:39
    Čeká nás první přesilová hra, možnost hrát ji dostanou po komerční pauze hokejisté New Yorku Islanders. Zkušený Olli Jokinen (WPG) obdržel za nedovolené bránění proti Okposovi dvouminutový trest. Podaří se domácím otevřít střelecký účet dnešního duelu?
     
    11:03
    Úvodní okamžiky oslabení Winnipeg zvládl a posílá kotouč daleko od své svatyně.
     
    11:41
    Domácí hodně dlouho kombinují před Montoyou, zatím se ale neodhodlali k žádnému střeleckému pokusu.
     
    12:02
    Okposo křižnou přihrávkou hledal na brankovišti úplně volného Thomase Vaneka, ten před poloodkrytou brankou smolně promáchl letící kotouč!
     
    12:39
    Úvodní oslabení hosté zvládli, vyloučený Jokinen je již zpět na ledě.
     
    13:20
    Scheifele od modré čáry po delším čase prověřil pozornost Poulina, ten všechny přihlížející v hale ujistil, že s lehkým pokusem z dálky rozhodně nemá žádné problémy.
     
    13:49
    Skvělou práci předvedl nyní Michael Grabner, který se po samostatném úniku dostal i k zakončení!. Puk Montoyovi vypadl, domácí dostali prostor k dorážkám. Nakonec se na brankovišti konal velký závar, který ukončil až hlavní rozhodčí svoji píšťalkou. Kotouč ale brankovou čáru nepřešel!
     
    14:11
    Evander Kane poslal z pravé strany ve velké rychlosti puk přímo do náruče domácího brankáře a vybojoval tím alespoň vhazování v útočné třetině svého týmu.
     
    14:45
    Po zákroku Tavarese končí kotouč mezi diváky, vhazovat se tedy bude ve středním pásmu. Následuje však reklamní brejk.
     
    15:25
    Blake Wheeler příklepem z první přestřelil břevno Poulinovy svatyně, hosté však i nadále zůstanou u kotouče.
     
    15:43
    Clitsomovo zakončení od modré čáry dokázal brankář Islanders vytěsnit mimo tři tyče, z následné protiakce domácích také nezapršelo.
     
    16:16
    Domácí hokejisté dostanou další výhodu přesilové hry, za katr míří český útočník Michael Frolík (WPG), jenž se provinil sekáním.
     
    16:39
    Evander Kane odvedl kvalitní práci v defenzívě a po odebrání puku soupeři ho vyhazuje až za Poulina.
     
    17:09
    Početní výhoda číslo dvě se Islanders zatím vůbec nedaří, Montoya se ještě nepotkal s kotoučem.
     
    17:46
    Andrew MacDonald byl prvním, kdo poslal puk na Montoyu. Jeho tvrdá rána příklepem skončila na jeho vyrážečce.
     
    18:16
    Hosté v plném počtu.
     
    18:34
    Mnohem nebezpečněji již vypadalo popřesilovkové zakončení Kyle Okposa! Po Grabnerově křižném pasu zakončoval útočník domácího týmu z první příklepem, Montoya se na poslední chvíli stihl přesunout a zabránil nejhoršímu!
     
    19:05
    Závěr první třetiny rozhodně patří domácím hokejistům, kteří si hlasitě říkají o vedoucí branku. Travis Hamonic nenápadně nahodil puk na branku, ten byl několikrát tečován, a tak nadělal Montoyovi velké problémy. Domácí navíc dostali možnosti dorážet, a tak vznikl na brankovišti další velký závar. Skóre se ale nemění!
     
    19:31
    Střela Martina z hranice levého kruhu končí bez okolků v lapačce Ala Montoyi.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka mezi Islanders a Jets branku nepřinesla. První minuty sice více patřily hostům, poté však i díky přesilovým hrám převzali otěže hráči New Yorku a Winnipeg může za bezbrankový stav děkovat Montoyovi. Druhá třetina odstartuje zhruba v 2:01.
     
    Statistiky zápasu:


    střely: 13:11
    vhazování: 6:9
    hity: 6:9
    trestné minuty: 0:4
     
    Československá stopa v utkání:

    Michael Frolík (WPG) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 4:20
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:38
    Krátce po začátku druhé části je hra přerušena kvůli zakázanému uvolnění Winnipegu, buly se bude konat po pravici Montoyi.
     
    21:01
    Grabner posunul kotouč na Hamonice na modrou čáru, prudké nahození domácího obránce málem zaskočilo brankáře Jets. Montoya však na poslední chvíli dokázal vyškrábnout kotouč mimo vyrážečkou.
     
    21:52
    Islanders jsou ve druhé periodě mnohem více aktivnější a drzejší, defenzíva Winnipegu zatím odolává.
     
    22:29
    Na druhé straně se ukázal Bryan Little, který ze samostatného průniku poslal kotouč do připravené lapačky Kevina Poulina.
     
    22:58
    Další přerušení přináší střela Tangradiho, kterou Poulin viděl, vyjel si proti ní a poté ji již pouze nechal spadnout do jeho klína.
     
    23:23
    Evander Kane se dostal ke kotouči ve výhodné pozici, bohužel pro hosty ale přestřelil branku Islanders.
     
    24:11
    Převaha New Yorku z úvodu třetiny je ta tam, k náporu se nadechují také hráči Winnipegu.
     
    25:02
    Peter Regin je ve svém týmu hodně aktivní, po několika šťastných odrazech nahazoval Hamonic a právě dánský hráč se snažil z otočky poslat puk za Montoyu! Chybělo opravdu málo a domácí se mohl radovat!
     
    25:19
    Ofsajd Winnipegu.
     
    25:32
    O chvíli později se pro změnu píská icing hostujícího týmu. Winnipeg nemůže vystřídat a jejich úvodní formace je již hodně dlouho na ledě, toho by mohli Islanders bohatě využít.
     
    26:33
    Oba celky se snaží o vstřelení vedoucí branky. Je jasné, že dnes žádnou zběsilou přestřelku rozhodně neuvidíme.
     
    26:50
    Po dobré práci Byfugliena se jako slepý k houslím dostal do šance Bryan Little. Hostující útočník byl ale evidentně sám překvapen svojí příležitostí, a tak jeho zakončení vůbec nevyšlo.
     
    27:57
    Halischukova střela z levé strany končí v náruči Poulina, což je možnost pro krátkou pauzu. Na řadu přichází reklamní brejk.
     
    28:20
    Devin Setoguchi pálil po Kaneově přiklepnutí úplně mimo, Winnipeg se sám vyhnal z útočné třetiny.
     
    29:01
    Na druhé straně se do úniku dral Bailey, bohužel pro domácí nedokázal ani kloudně zakončit.
     
    29:42
    Ness vyslal od modré čáry skrytou dělovku, která zřejmě byla ještě tečována, a tak nadělala Montoyovi velké potíže! I přesto ale dokázal stále udržet čisté konto!
     
    30:00
    Polovina utkání je za námi, v New York jsme stále branku neviděli. Uvidíme, jak dlouho nám to ještě vydrží.
     
    30:09
    Tak to byla doposud největší šance dnešního mače, která nepochopitelně nekončí gólem! Před poloprázdnou branku dostal milimetrovou přihrávku Matt Halischuk, stačilo pouze trefit odkrytý kout svatyně! Poulin se ale skvěle přesunul a donutil útočníka Winnipegu trefit jeho ve vzduchu plachtící lapačku! To by mohlo hráče Jets výrazně mrzet!
     
    30:34
    Winnipeg se dopustil zakázaného uvolnění, hra se po delším čase podívá zase před Montoyu.
     
    31:16
    Evander Kane si našel chvilku prostoru na střelu, prudká rána na bližší tyč ale proletěla kolem její vnější strany.
     
    31:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přece jen jsme se dočkali úvodní branky dnešního duelu! Po vyhraném vhazování se kotouč dostal na modrou čáru k MARKU STUARTOVI, který ho z první poslal na branku. Poulin kotouč viděl, sáhl po něm lapačkou, ale k jeho smůle promáchl – 0:1! Asistence: James Wright.
     
    32:03
    Odpověď Islanders mohla přijít po akci Tavarese, kvůli kličce na modré čáře je však odpískáno postavení mimo hru.
     
    32:30
    Domácí jsou zaskočeni vedoucí brankou soupeře a nemohou se kloudně dostat přes střední pásmo. Winnipeg ho v těchto chvílích brání naprosto svědomitě.
     
    33:28
    Travis Hamonic se přece jen dostal za modrou čáru, střelu z pravého kruhu ale mezi tři tyče nenasměroval. Kotouč břevno hostující svatyně přeplachtila asi o metr.
     
    33:49
    Islanders se nyní usadili před brankářem Winnipegu a snaží se ho ostřelovat, jejich pokusy jsou ale silně nepřesné.
     
    34:39
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Naopak opět udeřilo na straně druhé! Jak se to má správně dělat ukázal kapitán ANDREW LADD, jenž si vyměnil kotouč s Wheelerem a po bekhendové kličce zasunul úplně osamocený puk ke vzdálenější tyči – 0:2! Asistence: Blake Wheeler a Bryan Little.
     
    35:45
    Rázem je skóre výrazně nakloněno na stranu hostí, Islanders by rozhodně měli zabrat. Montoya se však rozchytal ke skvělému výkonu a domácí budou mít jistě hodně práce s tím, aby zápas otočili ve svůj prospěch.
     
    35:57
    Bouchard si počkal na přihrávku Hamonice a z voleje zametl kotouč na branku. Montoya znovu neomylně kryje.
     
    36:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté nyní schytávají jeden úder za druhým. Během čtyř minut Islanders inkasují potřetí a jejich ambice na body z dnešního zápasu jsou rázem v mezích teorie! Ellerby se na modré čáře opřel do odraženého kotouče, jemnou tečí puk vychýlil DEVIN SETOGUCHI, jenž potřetí rozradostnil příznivce Winnipegu – 0:3! Asistence: Keaton Ellerby a Mark Scheifele.
     
    37:08
    Olli Jokinen (WPG) dnes podruhé míří za katr a dává domácím jistou šanci snížit duel ještě v průběhu druhé třetiny.
     
    37:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    A domácím hokejistům se to dokonale povedlo! Po poměrně silném tlaku si Vanek počíhal na modré čáře, křižným pasem našel čepel ANDREW MACDONALDA. Obránce Islanders udělal dva kroky dopředu a dělovkou příklepem pod víko nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci – 1:3! Asistence: Thomas Vanek a John Tavares.
     
    39:10
    Druhá část se blíží ke svému konci, Matt mohl upravit na rozdíl jediné branky, protože dostal u levé tyče spoustu prostoru! Nakonec ale puk za Montoyu neprocpal!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Velmi zajímavá druhá třetina byla zároveň mnohem hojnější na brankové situace. I když New York Islanders byl po většinu času aktivnější, skóre je nyní výrazně nakloněno na stranu Jets. Hosté vstřelili tři góly v rozmezí čtyř minut a mají výrazně nakročeno k bodovému zisku. Za Islanders ještě vykřesal naději v závěru přesilovkovou ranou MacDonald, uvidíme, jak si s touto pozici domácí ve třetím dějství poradí. Začínáme asi ve 2:57.
     
    Statistiky zápasu:


    střely: 20:22
    vhazování: 14:22
    hity: 13:14
    trestné minuty: 0:6
     
    Československá stopa v utkání:

    Michael Frolík (WPG) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 9:13
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:03
    Úvodní minuta třetí části je za námi, odehrála se především ve středním pásmu. Ani jeden z týmů se nedokázal usadit před soupeřovou brankou.
     
    41:28
    Až nyní odváděl dobrou práci za brankou Winnipegu Nielsen, před ní se ale úspěšně vytočit nedokázal.
     
    42:29
    Následující útočnou akci Islanders zastavilo postavení mimo hru. Na domácích je vidět snaha o korekci výsledku, proti dnes dobře bránícímu soupeři to bude ale jistě velmi těžké.
     
    43:01
    Jokinen obral o puk MacDonalda a naservíroval ho pro Evandera Kanea! Ten se z první zkusil poslat kotouč k přední tyči, tam však byla včas připravena lapačka Poulina.
     
    43:39
    Josh Bailey zamířil mimo, domácí to musí zkusit znovu až zpoza vlastní branky.
     
    44:21
    Bouchard tvrdým příklepem vyprášil výstroj Ala Montoyi. Americký brankář ale stále drží dvoubrankový náskok svého týmu.
     
    44:46
    Vzápětí pálil z podobné pozice Donovan, na rozdíl do Boucharda on nedokázal branku Winnipegu trefit.
     
    45:16
    Tlak New Yorku Islanders v posledních minutách výrazně stoupá, Winnipeg začíná mít problémy. Dnešní duel ještě bude zajímavý.
     
    45:49
    Aaron Ness dnes již podruhé vyslal nepříjemnou střelu směrem na branku soupeře. I jeho minisouboj s Montoyou číslo dvě dopadl lépe pro brankáře Winnipegu.
     
    46:17
    Velká škoda pro Islanders! Okposo prolétl po pravém mantinelu a střílel po ledě na teč pro Michaela Grabnera! Hráč Islanders těsně před brankářem Montoyou tečoval střelu, hostující gólman na poslední chvíli díky skvělému reflexu zabránil nejhoršímu!
     
    46:37
    Tlak domácího týmu bude v tuto chvíli nejspíše přerušen, může za to zbytečný faul v útočném pásmu od Thomase Vaneka (NYI), který podrazil obránce Enströma. Poprvé v dnešním duelu si hru v početní převaze vyzkouší také Winnipeg.
     
    46:58
    Andrew Ladd krátce po vhazování pálí nad branku, Jets však zůstanou s kotoučem v útočné třetině.
     
    47:23
    Domácí se vzápětí osvobozují a posílají na led čerstvou čtveřici.
     
    47:39
    Byfuglien nedokázal udržet kotouč na modré čáře, Winnipeg se sám vyhnal do středního pásma.
     
    48:37
    Přesilová hra hostí nepatřila k nejlepším. Vanek je zpět mezi mantinely, Islanders mohou pokračovat v honbě za vyrovnáním.
     
    49:08
    Michael Frolík se chytře protáhl kolem mantinelu až před branku, jeho bekhendové zakončení si však dokázal Poulin pohlídat.
     
    50:28
    Polovina třetí části je za námi, skóre se stále nezměnilo. Islanders mají přece jen ještě dostatek času na srovnání, nicméně jejich tlak v tuto chvíli nedosahuje takových rozměrů. Po střele Wheelera končí puk v lapačce Poulina, to je ten správný čas pro komerční přestávku.
     
    51:46
    Vanekova střela byla zablokována, odražený kotouč se dostal k Tavaresovi, jenž ho z otočky poslal na branku. Montoya opět neomylný.
     
    52:34
    Domácí začínají tlačit na pilu a s blížícím se závěrem zápasu utahují svoji smyčku.
     
    53:17
    Frans Nielsen trefuje pravou tyčku Montoyiovy branky!
     
    54:01
    Islanders právě vstřelili branku!
    Bylo jasné, že díky tak silnému tlaku to snížení prostě jednou přijít musí! Na svá bedra vzal zodpovědnost JOHN TAVARES, který se chytře nacpal před branku a po ledě poslal puk mezi betony Montoyi. Zde si myslím, že brankář Winnipegu měl být připraven mnohem lépe a kotouč mezi nohama nepustit – 2:3! Asistence: Matt Carkner.
     
    54:54
    Až nyní to začne být pořádně zajímavé. Kyle Okposo byl zahákován Jacobem Troubou (WPG), který oslabuje své mužstvo. Islanders má obrovskou příležitost srovnat stav.
     
    55:04
    Tavaresovu střelu těsně před brankářem velmi chytře tečoval Thomas Vanek, Montoya skvěle zasáhl!
     
    55:49
    Vzápětí měl znovu stoprocentní příležitost John Tavares, který nadvakrát dorážel z bezprostřední blízkosti! Montoya se na brankové čáře roztáhl jak široký, tak dlouhý a obětavě spolu s obránci udržel těsný náskok Jets!
     
    56:54
    Hosté v plném počtu.
     
    57:36
    Kolem branky Winnipegu létá jedna střela za druhou, hosté však stále odolávají drtivému tlaku Islanders.
     
    57:44
    Ness dostal tvrdý zásah kotouč a s bolestivou grimasou ve tváří odkulhává na střídačku.
     
    57:44
    Ve stejném čase však přichází vyloučení domácího hráče, což silně narušuje Islanders plány. Pierre-Marc Bouchard (NYI) zahákoval Wheelera a půjde si odsedět dvouminutový trest na lavici hanby.
     
    59:10
    Winnipegu se daří držet kotouč daleko od vlastní branky, hráčům Islanders již mnoho času nezbývá.
     
    59:10
    Kouč Islanders si pochopitelně vyžádal oddechový čas!
     
    59:20
    Brankář Poulin okamžitě spěchá na střídačku, domácí to zkouší také při vlastním oslabení!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina přinesla velký tlak a chuť hráčů Islanders vyrovnat, nakonec ale jeden gól chyběl. Winnipeg si tak z New Yorku odváží potřebné vítězství 3:2, kterého opět posune blíže k hranici play-off.
     
    Statistiky zápasu:


    střely: 30:29
    vhazování: 23:29
    hity: 19:20
    trestné minuty: 4:8
     
    Československá stopa v utkání:

    Michael Frolík (WPG) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 12:44
     
    Příjemný zbytek čtvrteční noci vám přeje Petr Dejnožka, u zítřejšího zápasu mezi Ottawou a Vancouverem, na počtenou! (03:37:27)

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 38. MacDonald (Vanek, Tavares), 55. Tavares (Carkner) – 32. Stuart (Wright), 35. Ladd (Wheeler, Little), 37. Setoguchi (Ellerby, Scheifele)


    New York Islanders: Poulin (Nilsson) – Hamonic, MacDonald, Ness, Carkner, Donovan – Okposo, Tavares, Vanek – Bailey, Nielsen, Grabner – Clutterbuck, Regin, Nelson – Bouchard, Cizikas, Martin
    Winnipeg Jets: Montoya (Pavelec) – Enström, Byfuglien, Ellerby, Stuart, Clitsome, Trouba – Wheeler, Little, Ladd – Setoguchi, Jokinen, Kane – Frolík, Scheifele, Halischuk – Thornburn, Wright, Tangradi

    Rozhodčí: Sutherland, Burchell – Nansen, MacPherson
    bahis siteleri