Buffalo – Montreal 1:3 (kon.) | New Jersey – Carolina 3:4 (kon.) | Washington – Ottawa 4:6 (kon.)
Columbus – Nashville 0:4 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 2:3 (kon.) | Detroit – Boston 6:1 (kon.)
Tampa – Philadelphia 4:2 (kon.) | Florida – NY Rangers 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 6:5 (2:0 po s.n.)
Minnesota – Arizona 1:3 (kon.) | Colorado – St. Louis 1:4 (kon.) | Calgary – Chicago 2:3 (kon.)
San Jose – Los Angeles 3:2 (4:3 po s.n.)
konec
Tampa Bay Lightning
4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 28.11.2013, 01:30 • Tampa Bay Times Forum, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je rozohdnuto. Philadelphia sice dlouho kličkovala za brankou svého soupeře. Avšak TYLER JOHNSON slušivě vybojoval kus černé gumy na hranici vlastního obranného pásma a směle se vydal dopředu. Přebruslil své soupeře a už neměl problém poslat kotouč to odkryté branky Letců. Bez asistence.
     
    58:59
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ale pozor! Hned vzápětí je tu druhá vstřelná branka hostů z Philadelphie. Akce, která na samém počátku nevypadal nijak vážně, končí v síti Lindbäcka. Od modré se opravdu pořádně napřáhl MARK STREIT, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Navíc Anders Lindbäck téměr nic neviděl a touš se zahoupal v pravém horním růžku jeho branky. Asistence: Claude Giroux.
     
    58:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    I když hostující přesilová hra na samém počátku nevypadala vůbec dobře, přeci jen se nakonec Flyers trefují. U levé tyče a na levé straně brankáře Anderse Lindbäcka se uvolnil ještě v minulé sezóně hráč Blesků VINCENT LECAVALIER, jenž snižuje na rozdíl svou branek. Nutno dodat, že dostal na zlatém podnosu nádhernou přihrávku od Braydena Schenna. Asistence: Brayden Schenn, Mark Streit.
     
    45:00
    Tampa právě vstřelila branku!
    Po oslabení domácí Lightning využívají také přesilovou hru. Dvojnásobná početní výhoda nakonec zamotala obráncům Philadelphie hlavu. Záhy po kombinaci na modré čáře se dostal puk těsně před brankoviště k VIKTORU HEDMANOVI, jenž svým druhým gólem v zápase střílí branku z velice rychlé otočky. Puk nasměroval k pravé tyči svatyně Philadelphie a Ray Emery neměl moc šancí, puk přes stojící hráče neviděl. Asistence: Teddy Purcell, Valtteri Filppula.
     
    32:16
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nádherný gól v oslabení! Flyers udělali obrovskou chybu v rozehrávce na hranici útočného pásma a okamžitě jsou za tento omyl potrestáni. Bleskové ujížděli v přečíslení hned dva na jednoho. Viktor Hedman vystřelil, jeho pokus ještě Ray Emery zastavil. Jenže gólman Letců vyrazil puk přímo na hůl ONDŘEJI PALÁTOVI, který střílí kotouč do úplně odkryté branky. Na tohle už gólman Philadelphie určitě dosáhnou nemohl, je to 2:0. Asistence: Victor Hedman, Andrej Šustr.
     
    29:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak jsme se konečně dočkali první branky zápasu, dává ji domácí Tampa Bay. Střeleckou smůlu, kterou Bolts doposud měli, si vzápětí vybrali velice pohlednou brankou. VIKTOR HEDMAN střílel po úrovní brankové čáry z prakticky nulového úhlu a tímto pokusem podél tyče úplně překvapil Raye Emeryho, který už nestačil regovat a utěsnit míto u levé tyčky své svatyně. Zhruba v polovině základní hrací doby se tak Lightning ujímají vedení. Asistence: Nate Thompson, Tyler Johnson

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 30. Hedman (Thompson, Johnson), 33. Palát (Hedman, Šustr), 45. Hedman (Purcell, Filppula), 60. Johnson – 59. Lecavalier (Schenn, Streit), 59. Streit (Giroux)


    Tampa Bay Lightning: Lindbäck – Carle, Šustr, Salo, Hedman, Brewer, Barberio – Brown, Filppula, St. Louis – Kučerov, Killorn, Purcell – Palát, Johnson, Pánik – Aulie, Thompson, Crombeen
    Philadelphia Flyers: Emery – Coburn, Timonen, Streit, Grossman, Gustafsson, B. Schenn – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, Lecavalier, L. Schenn – Read, Couturier, Downie – Raffl, Hall, Rinaldo

    Rozhodčí: Rob Martell, Tom Kowal – Andy McElman, Kiel Murchison
    bahis siteleri