Buffalo – Montreal 1:3 (kon.) | New Jersey – Carolina 3:4 (kon.) | Washington – Ottawa 4:6 (kon.)
Columbus – Nashville 0:4 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 2:3 (kon.) | Detroit – Boston 6:1 (kon.)
Tampa – Philadelphia 4:2 (kon.) | Florida – NY Rangers 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 6:5 (2:0 po s.n.)
Minnesota – Arizona 1:3 (kon.) | Colorado – St. Louis 1:4 (kon.) | Calgary – Chicago 2:3 (kon.)
San Jose – Los Angeles 3:2 (4:3 po s.n.)
po s.n. (4:3)
San Jose Sharks
3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 0:0)
Los Angeles Kings
Čtvrtek 28.11.2013, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým San Jose Sharks.
    Autorem branky je JOE THORNTON.
     
    Joe Thornton zvolil podobně jako Marleau rozjezd do pravé strany a potom protlačil puk za Scrivense. Kudy, to ví jen on sám – 4:3!
     
    Dustin Brown taktéž se štěstím propálil Niemiho, tentokrát mezi betony – 3:3!
     
    Dan Boyle si pěkně počkal na Scrivensův pohyb, poslal jej po své levé ruce a sám zakončil k pravé tyči ze svého pohledu – 3:2!
     
    Justin Williams trefil Niemiho do vyrážečky, od níž se nakonec puk odrazil do branky. Niemi už jej nestihl vymést od brankové čáry – 2:2!
     
    Tomáš Hertl si taktéž položil Scrivense a s velkým štěstím bekhendem poslal puk k tyči – 2:1!
     
    Joe Pavelski si krásně rozpohyboval Scrivense a pak lehce zasunul puk za jeho záda – 1:1!
     
    Poté přišel na řadu Anže Kopitar, jenž si před Niemim přehodil puk na bekhend a s přispěním břevna poslal svůj tým do vedení – 0:1!
     
    56:48
    Nakonec se k puku v dobré pozici na okraji kruhu pro vhazování dostal Marleau, jenž mířil do levého horního rohu, Scrivens výborně ramenem zasáhl!
     
    56:29
    Logan Couture se sice dostal ke střele, kterou Scrivens pokryl, zároveň ale zahrál vysokou holí, za což je vyloučen na dvě minuty.
     
    55:32
    Toffoli objel branku a potom si vzal puk, který ke všemu neštěstí nedokázal dostat přes ležícího Niemiho! Opět se hraje skvělý hokej, kterému nechybí šance.
     
    54:12
    Marleau se po řadě odrazů dostal k puku před Scrivensovou brankou, jenomže nedokázal dostatečně rychle zakončit.
     
    52:42
    Anže Kopitar dal příliš vysoko hokejku u mantinelu, zasáhl jí do obličeje Coutoura a je za to vyloučen na dvě minuty.
     
    51:10
    King vystihl rozehrávku San Jose, jenomže na poslední chvíli se nechal dojet a na kličku už mu nezbylo moc času!
     
    50:43
    Hosté jdou opět do čtyř, Kyle Clifford byl vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    50:33
    Vey vzal řešení přečíslení dvou proti jednomu na sebe a nechal vyniknout Niemiho pravý beton!
     
    49:25
    Scrivens byl velmi vysoko z branky a Hertl dostal puk na hokejku, nicméně z velkého úhlu vůbec netrefil odkrytou svatyni!
     
    48:00
    Pavelski byl u hrazení zcela jasně zahákován a verdikt sudích je jasný – dvě minuty pro Tylera Toffoliho za hákování. Sharks tak čeká vůbec první přesilovka v utkání.
     
    46:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Teď ale celé SAP Center ztichlo. DREW DOUGHTY nahazoval puk před branku Stollovi, místo něj ale celou práci vykonal nešťastný Scott Hannan, jenž si bruslí srazil puk do vlastní branky. Hannan je tak namočen i u druhé branky Kings a srovnává počet vlastních branek. Asistence: Ben Scrivens.
     
    42:32
    Sharks dobře zatlačili Kings, Burns pak pálil z prostoru mezi kruhy, nicméně Scrivens krásně máchl lapačkou a třetímu gólu ve své síti zabránil!
     
    36:54
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Obrat ve skóre je z pohledu Sharks dokonán. Hertl nahodil puk za branku, kde JOE THORNTON vyrušil Mitchella se Scrivensem, jenž si pak nešťastně srazil puk do vlastní branky. Asistence: Tomáš Hertl.
     
    33:33
    Richards teď byl úplně sám u levé tyče, kam také směřoval puk, jenomže centr hostí jej nedokázal trefit!
     
    31:43
    Havlát skvělou přihrávkou oslovil Kennedyho, jenž ale selhal sám před Scrivensem!
     
    31:17
    Hertl se po Thorntonově práci za brankou skoro dostal k puku, který by mohl poslat do prázdné branky! Scrivens byl naprosto nesmyslně mimo a může děkovat Vojnovovi, že puk odpálil pryč.
     
    30:25
    Niemi výborně vyrážečkou zasáhl proti střele Kopitara ze skvělé pozice!
     
    29:28
    Niemi si vysloužil obrovský potlesk, protože už ležel břichem na ledě a přesto zastavil Carterovo zakončení do odkryté branky.
     
    26:35
    Hned poté byla hra přerušena a na čtyři minuty za hru vysokou holí vyloučen Dan Boyle.
     
    26:35
    Oba týmy již jsou v plném počtu, Scrivens výborně zasáhl na jedné straně a na druhé hned poté ujel Kopitar, s jehož záludnou ránou si poradil Niemi!
     
    24:27
    Andrew Desjardins (SJS) a Daniel Carcillo (LAK) jsou nakonec oba shodně vyloučeni na dvě minuty za nesportovní chování.
     
    22:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí se konečně dočkali branky. Havlát svedl na brankovišti důležitý souboj s Muzzinem, jenž nedosáhl na puk, ten si tak vzal do své moci mezi kruhy JOE PAVELSKI a zavěsil jej nad Scrivensovo rameno. Asistence: Tyler Kennedy, Martin Havlát.
     
    21:33
    Carcillo zachytil hrozivou rozehrávku Niemiho a hned chtěl využít toho, že domácí brankář není ve své kleci, nicméně přihrávku před ni mu zastavil sám Niemi!
     
    19:01
    Hertl se nejprve obtočil kolem branky a pak nadvakrát zakončil, Scrivens ovšem nadále zůstává stoprocentní!
     
    16:02
    Scrivens pak přežil další mohutnou ofenzivu San Jose, které pálilo ze všech možných pozic a gól byl vždy ve vzduchu, nicméně Scrivens ve spolupráci se svými spoluhráči dokázal udržet čisté konto! Málokdo tomu může uvěřit.
     
    15:38
    Scrivens měl teď velké štěstí! Pavelski zakončoval z levého křídla, trefil se přímo mezi betony, jenomže jeho střela narazila do tyčky.
     
    11:18
    Marleau vzal kotouč ve středním pásmu, zavezl jej před Scrivense, kde nedokázal zakončit. Nicméně, hrálo se dál, Scrivens výborně vykopl levý beton a zamezil Couturovi ve skórování! Pak byla ještě posunuta branka, to ale již nebude mít žádnou dohru.
     
    10:28
    Boyle hrozivou chybou ztratil puk a daroval tak obrovskou šanci Richardsovi, jemuž ale nevyšla klička, Niemi jej vytlačil do strany a pak levým betonem vzal hostujícímu centrovi obrovskou šanci na navýšení vedení Kings!
     
    09:01
    Niemi potom měl plné ruce a nohy práce, neboť musel čelit nepříjemné ráně, po níž se pokoušel odražený kotouč dorazit do branky Richards! Naštěstí pro San Jose byl příliš blízko a rozhodčí poté přerušili hru.
     
    08:40
    Richards výborně před brankou našel Cartera, jenž puk nasměroval jen těsně vedle Niemiho branky!
     
    07:54
    Andrew Desjardins je nakonec vyloučen na dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    07:00
    Kopitar střílel z velkého úhlu, Niemi již byl na ledě a měl velké štěstí, protože nastraženou lapačkou posunul puk alespoň na břevno!
     
    05:43
    San Jose se teď mírně nedomluvilo za svou brankou, díky čemuž se mezi kruhy dostal k puku Richards, který se snažil zachovat chladnou hlavu a zachoval ji natolik chladnou, že při zakončení zamrzl a ono tak nemělo potřebný efekt!
     
    02:44
    Thornton se najednou po Burnsově přihrávce zpoza branky zjevil sám před Scrivensem, který roztáhl betony a v důležitém okamžiku dokázal zasáhnout!
     
    00:18
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Šokující úvod utkání! Kings se usadili v útočném pásmu, Hannan pak u branky neustrážil Kinga, jenž poslal puk za sebe na JEFFA CARTERA a ten z bezprostřední blízkosti překonal Niemiho. Asistence: Dwight King, Mike Richards.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 23. Pavelski (Kennedy, Havlát), 37. Thornton (Hertl), rozh. náj. Thornton – 1. Carter (King, Richards), 47. Doughty (Scrivens)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Boyle, Irwin, Vlasic, Braun, Stuart, Hannan – Burns, Thornton, Hertl – Wingels, Couture, Marleau – Havlát, Pavelski, Kennedy – Brown, Desjardins, Sheppard
    Los Angeles Kings: Scrivens (Jones) – Doughty, Muzzin, Vojnov, Regehr, Mitchell, Martinez – Williams, Kopitar, Brown – Carter, Richards, King – Toffoli, Vey, Clifford – Nolan, Stoll, Carcillo

    Rozhodčí: Kimmerly, Leggo – Cvik, Wheler
    bahis siteleri