Omsk – HC Slovan 4:2 (kon.) | Barys – Lev 2:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – CSKA Moskva 3:4 (kon.)
Jekatěrinburg – Riga 3:1 (kon.) | Kazaň – Novokuzněck 4:5 (0:1 po s.n.) | N.Novgorod – Vladivostok 2:1 (kon.)
Viťaz – Chabarovsk 2:1 (2:1 po s.n.) | Spartak Moskva – Ufa 2:3 (kon.) | Minsk – Čeljabinsk 4:2 (kon.)
Doněck – Nižněkamsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Záhřeb – Novosibirsk 6:1 (kon.)
konec
Avangard Omsk
4:2 (2:0, 2:0, 0:2)
HC Slovan Bratislava
Čtvrtek 28.11.2013, 13:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:33
    Slovan právě vstřelil branku!
    Ještě je tu šance pro hosty. MARTIN BAKOŠ nachytal nepřipraveného Kostina, který chybuje. To byl takový ten teploměr, puk mu po prudké ráně pronikl pod rukou a jednoznačná chyba ruského brankáře dává Slovanu ještě jakous takous šanci. Asistence: Michal Sersen.
     
    47:22
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jen dočkali čestného úspěchu. Obrana Omsku zapomněla na dvojici TOMÁŠ NETÍK – Milan Bartovič a prvně jmenovaný perfektní dělovkou prostřelil Kostina. Celou akci vymyslet bývalý útočník Liberce a krásně namazal na volej Netíkovi. Tak přeci jen jedna povedená akce a pěkný gól, který toho asi už stejně moc neřeší. Asistence: Milan Bartovič.
     
    34:17
    Avangard právě vstřelil branku!
    Teď už byl bez šance. S tím se nedalo nic dělat, to byla smrtící kombinace před bránou a dvojnásobnou početní výhodu využívá ALEXANDER POPOV. Jemu nacentroval k levé tyči Kosticyn a pak už stačilo jen dorazit a přesně to trefit. Zadařilo se a Omsk vede již 4:0. Asistence: Sergej Kosticyn.
     
    21:17
    Avangard právě vstřelil branku!
    To není dobrý začátek třetiny. Ihned po buly se do kotouče opřel slovenský obránce IVAN BARANKA a Janus vůbec nic neviděl. Jen čekal, kam ta rána propadne a bohužel pro něj, zapadla přesně do sítě. Pochvalu zaslouží Popov za parádní přihrávku na beka. Asistence: Alexander Popov.
     
    19:52
    Avangard právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný tlak domácích, Slovan byl zmáčkutý jako pomeranč. Poslední vteřiny této třetiny byl sevřen do vlastní ulity a to byl uragán. Janus zneškodnil dvě čisté šance, nejprve Kurjanovovi, poté se v brankovišti plácal jako kapr v kádi, ale na střelu SERGEJE ŠIROKOVA z bezprostřední blízkosti nemohl reagovat. Obrana Slovanu byla rozhozená a nestačila se divit co se to vlastně děje. Těsně před koncem je potrestána podruhé. Asistence: Anton Kurjanov, Denis Kuljaš.
     
    12:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Teď už je přesilovka využita a gól platí. ANTON KURJANOV využil nepozornosti slovenské obrany, která mu nechala hodně prostoru před Janusem a střelou bekhendem následně proskotačil puk za Janusova záda. Obránci se velice zlobí a mají proč. I když byli v oslabení, nechali před bránou dva volného hráče. Omsk tak vede. Asistence: Kirill Ljamin.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 13. Kurjanov (Ljamin), 20. Širokov (Kurjanov, Kuljaš), 22. Baranka (Popov), 35. Popov (Kosticyn) – 48. Netík (Bartovič), 56. Bakoš (Sersen)


    Avangard Omsk: Kostin (Mezin) – Kuljaš, Pivcakin, Baranka, Blaťák, Ljamin, Gončarov, Poleščuk – Sjomin, Kazakov, Kosticyn – Růžička, Popov, Pěrežogin – Kurjanov, Širokov, Ivanov – Kalinin, Berdnikov, Badjukov, Zrebetcov. Trenér: Miloš Říha.
    HC Slovan Bratislava: Janus (Godla) – Mojžíš, Sersen, Škoula, Mihálik, Štajnoch, Brejčák, Sigalet – Netík, Bartovič, Bližňák – Radivojevič, Ölvecký, Miklík – Kukumberg, Hudáček, Bakoš – Mikúš, Štastný, Daňo, Matoušek.Trenér: Rostislav Čada.

    Rozhodčí: Kadirov, Anisimov – Menšik, Čubikin

    Diváci: 6780
    bahis siteleri