Omsk – HC Slovan 4:2 (kon.) | Barys – Lev 2:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – CSKA Moskva 3:4 (kon.)
Jekatěrinburg – Riga 3:1 (kon.) | Kazaň – Novokuzněck 4:5 (0:1 po s.n.) | N.Novgorod – Vladivostok 2:1 (kon.)
Viťaz – Chabarovsk 2:1 (2:1 po s.n.) | Spartak Moskva – Ufa 2:3 (kon.) | Minsk – Čeljabinsk 4:2 (kon.)
Doněck – Nižněkamsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Záhřeb – Novosibirsk 6:1 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
3:4 (0:0, 0:2, 3:2)
CSKA Moskva
Čtvrtek 28.11.2013, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné, co se dnes na zimním stadionu Jugry Chanty-Mansijsk děje. Hosté si berou okamžitě jednogólové vedení zpátky. DENIS DENISOV si zcela sám, nikým nehlídaný a neatakovaný, dojel pro odražený puk do útočného pásma, před sebou měl mnoho prostoru i dost času na to, aby dobře uvážil kam zamíří, ovšem hráč Moskvy nic nevymýšlel a puk poslal k levé tyčce a do horní části branky, kam neměl Birjukov nejmenší šanci dosáhnout.
    Asistence: Brendon Reid.
     
    58:52
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Dixon vystřelil od modré a RADEK SMOLEŇÁK zůstal stát zcela nekrytý před brankou Moskvy. Český hráč poté bekhendem zasunul puk za Proskurjakova. Ten zůstává sedět na ledě a nemůže uvěřit tomu, že potřetí inkasoval. Zápas tak putuje do prodloužení.
    Asistence: Steven Dixon.
     
    53:57
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Celek z hlavního města Ruska si bere zpět ztracené vedení. Po přesné přihrávce Prochorkina zakončil hezkou akci dvou proti jednomu ranou do poloodkryté brány IGOR GRIGORENKO.
    Asistence. Nikolaj Prochorkin a Alexander Radulov.
     
    48:41
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    A je srovnáno. Kruchinin dobře načasoval přihrávku na volného MICHAJLA ŽUKOVA, který zblízka překonal hostujícího gólmana střelou ke vzdálenější tyči. A rázem je srovnáno.
    Asistence: Alexej Kruchinin.
     
    40:52
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    MAREK TRONČINSKÝ dostal puk na modrou čáru, dlouho váhal, zda má přihrát nebo vystřelit, nakonec se rozhodl pro druhou možnost a udělal dobře. Puk zapadl pod horní tyč branky hostů a Proskurjakov byl bez šance.
    Asistence: Tomáš Starosta a Steven Dixon.
     
    25:23
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou gólů. Pepljaev špatně vyhodil puk, ten se následně dostal k NIKOLAJI PROCHORKINOVI, který si objel jediného obránce před sebou a poté udělal hezkou kličku i brankáři a zasunul puk do odkryté části branky.
    Bez asistence.
     
    22:58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté přesilovou hru nakonec využívají, ale dost kuriózně. VALTTERI FILPPULOVI ujel puk na útočné modré z hokejky, ovšem k překvapení všech skončil až za brankovou čárou, neboť Birjukov se mylně domníval, že přijde rána z levé strany a kotouče, směřujícího po ledě k brance, si vůbec nevšiml.
    Asistence: Denis Denisov.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 41. Trončinský (Starosta, Dixon), 49. Žukov (Kruchinin), 59. Smoleňák (Dixon) – 23. Filppula (Denisov), 26. Prochorkin, 54. Grigorenko (Prochorkin, Radulov), 60. Radulov (Reid)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (Kukin) – Trončinský, Starosta, Šefer, Chvostov, Pepeljaev, Sokolov, Djakov – Savinainen, Dixon, Smoleňák – Buljanskij, Sitnikov, Jakubov – Žukov, Kručinin, Knjazev – Gorbunov, Krysanov, Petrov – Jatsenko.
    CSKA Moskva: Proskurjakov (Filonenko) – Mišarin, Zajcev, Denisov, Rylov, Eminger, Jegoršev, Gimajev – Radulov, Grigorenko, Prochorkin – Saprykin, Filppula, Morozov – Reid, Frolov, Žarkov – Nepryjajev, Ljubimov, Nemirovsky – Fefelov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Komarov – Alešin, Ivanov.

    Diváci: 2700
    bahis siteleri