Omsk – HC Slovan 4:2 (kon.) | Barys – Lev 2:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – CSKA Moskva 3:4 (kon.)
Jekatěrinburg – Riga 3:1 (kon.) | Kazaň – Novokuzněck 4:5 (0:1 po s.n.) | N.Novgorod – Vladivostok 2:1 (kon.)
Viťaz – Chabarovsk 2:1 (2:1 po s.n.) | Spartak Moskva – Ufa 2:3 (kon.) | Minsk – Čeljabinsk 4:2 (kon.)
Doněck – Nižněkamsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Záhřeb – Novosibirsk 6:1 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
6:1 (3:1, 2:0, 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
Čtvrtek 28.11.2013, 19:30 • Dom Sportova, Záhřeb (kapacita 6500 míst) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:26
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Koskinen loví už šestý puk ze své sítě! První lajna domácích přidává další trefu, Bill Thomas vybruslil zpoza branky, jeho střelu ještě Koskinen zastavil, nepokrytý puk mu ale do branky prostrčil MATT MURLEY! Asistence: Bill Thomas.
     
    34:41
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají pátou branku! Rychlý přechod do útočného pásma, Murley předložil kotouč IVANU ŠVARNÉMU, který si nabruslil do mezikruží a parádní ranou se trefil přesně do šibenice! Asistence: Matt Murley a Bill Thomas.
     
    26:45
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka v podání domácích! Thomas přihrál přes brankoviště na druhou stranu, kde stál osamocený MATT MURLEY, kterému stačilo trefit poloprázdnou branku, což se mu podařilo, parádní střelou pod víko vrací domácím tříbrankové vedení! Asistence: Bill Thomas a Jonathan Cheechoo.
     
    14:51
    Sibir právě vstřelil branku!
    DMITRIJ KUGRYŠEV nařízené trestné střílení proměňuje, když našel mezeru mezi Dekanichovými betony!
     
    12:03
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další branku! Po volném přechodu do útočné třetiny přišla střela z hole Ryana, Koskinen vyrazil pouze před sebe, kde se jako první s dorážkou do prázdné branky zjevil MIKE GLUMAC! Asistence: Michael Ryan.
     
    04:21
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a hodně brzy zvyšují své vedení na 2:0! Záhřebští skvěle zakombinovali v útočném pásmu a po Fosterově střílené přihrávce se puk do branky odrazil od brusle BILLA THOMASE! Asistence: Kurtis Foster a Jonathan Cheechoo.
     
    01:43
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Parádní vstup do zápasu v podání domácích! CHARLES LINGLET dostal na levé straně hodně času a prostoru, který využil v najetí do útočné třetiny a přesnou střelou do šibenice posílá domácí tým brzy do vedení! Bez asistence.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 2. Linglet, 5. Thomas (Foster, Cheechoo), 13. Glumac (Ryan), 27. Murley (Thomas, Cheechoo), 35. Švarný (Murley, Thomas), 51. Murley (Thomas) – 15. Kugryšev (TS)


    Medveščak Záhřeb: Dekanich (Vasiljevič) – Popovič, Carle, Švarný, Foster, Letang, Katič – Thomas, Ryan, Murley – Linglet, Cheechoo, Vesce – Glumac, Jessiman, Ellison – Nyström, Murray, Kane – Bjorkstrand
    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Orechov) – Bělov, Kudroč, Plechanov, Kutuzov, Lekomcev, Ožiganov, Karavajev – Kugryšev, Lehterä, Enlund – Monja, Kopejkin, Koskiranta – Gubin, Krivonožkin, Vorošilo – Šumakov, Karamnov, Lemťugov – Ignatuškin

    Rozhodčí: Ronn, Odins – Balodis, Morozov

    Diváci: 6432
    bahis siteleri