Kometa Brno – Žďár n/S 3:2 (kon.) | Písek – Ústí n/L 7:0 (kon.) | Havířov – Třinec 4:7 (kon.)
Slavia – Pardubice 2:4 (kon.)
konec
AZ Havířov
4:7 (1:0, 2:3, 1:4)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 28.11.2013, 17:30 • K&K Pneu aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    52:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    V krátkém sledu za sebou skóruje i PATRIK HREHORČÁK, který našel ve výstroji brankáře Kováče skulinku. Třinec tak závěr zápasu přeci jen v poklidu kontroluje.
     
    52:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    DAN PRZYBYLA po krásné individuální akci dává na hokejky Třineckých opět potřebný klid, když svou střelu poslal přesně k pravé tyčce Kováčovy brány.
     
    50:29
    Havířov právě vstřelil branku!
    DANIEL KUROVSKÝ ujel po levém křídle a v pravou chvíli vyslal na branku přesný projektil. Puk si našel cestu v levém horním růžku branky Ovčařího!
    Bez asistence.
     
    48:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    MARTIN VALÍČEK se po závaru před brankou domácích dostal ke střele a zamířil puk tak přesně, že si našel mezírku mezi betonem a lapačkou brankáře Kováče.
    Bez asistence.
     
    45:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přesilovku využívají! Po krásné přihrávce přesně na hůl se dostal k puku PATRIK HREHORČÁK, který střelou z první našel prostor ve výstroji přesouvajícího se brankáře Kováče.
    Asistence: Matěj Mach, Filip Rufer.
     
    38:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Radim Bárci poslal skvělou přihrávku napříč pásmem přímo na hůl ADAMA MATĚJKY, který se střelou z první prosadil. Brankář Kováč mnoho šancí na zákrok nedostal.
    Asistence: Radim Bárci, Michal Papaj.
     
    29:57
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po zmatcích v rozehrávce Třince se puku za brankou zmocnil Jaroslav Mrowiec, který si před svatyní hostů všiml PAVLA LENOMARA. Ten puk uklidil pohotově do branky, když využil zmateného brankáře Ovčařího.
    Asistence: Jaroslav Mrowiec, Daniel Kurovský.
     
    27:58
    Havířov právě vstřelil branku!
    Ondřej Cháňa dobře nabídl puk OSKARU RZEKANOWSKIMU, který s ním po levé straně najížděl před branku. Krásnou kličkou obehrál obránce Třince a vstříc brankáři dokázal skórovat, když po pěkném forhendovém blafáku poslal brankáře Ovčařího k opačné tyčce.
    Asistence: Ondřej Cháňa.
     
    27:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    PATRIK HREHORČÁK se nacpal až před Kováče a v předbrankovém prostoru si počínal tak dobře, že se dostal hned ke třem dorážkám. Ta třetí už byla úspěšná, a tak hosté poprvé v zápase vedou, to vše už při rovnoměrném počtu hráčů na ledě.
    Bez asistence.
     
    21:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    MATĚJ MACH zajel s pukem do útočného pásma, s ničím neotálel a vystřelil na branku. Svou střelu schoval za obráncem tak šikovně, že brankář Kováč nic neviděl, a tak puk pohotově skončil v horním růžku branky domácích.
    Bez asistence.
     
    13:13
    Havířov právě vstřelil branku!
    MARTIN HONSA otevírá skóre tohoto zápasu po nenápadné akci, kdy se po přihrávce Petra Hyseka dostal sám před branku. Bekhendovým pokusem pak překonal bezmocného brankáře Ovčařího.
    Asistence: Petr Hysek, Viktor Konečný.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 14. Honsa (Hysek, Konečný), 28. Rzekanowski (Cháňa), 30. Lenomar (Mrowiec, Kurovský), 51. Kurovský – 22. Mach, 28. Hrehorčák, 39. Matějka (Bárci, Papaj), 46. Hrehorčák (Mach, Rufer), 49. Valíček, 53. Przybyla, 53. Hrehorčák


    AZ Havířov: Kováč (Sonnek) – Kalus "C", Hudeček, Pawlas, Srníček, Kozubek, Adámek, Szturc – Honsa, Hysek, Pawliczek "A", Rzekanowski, Konečný, Lenomár, Cháňa, Mrowiec "A", Matějík, Frojda, Ligocký, Kurovský
    HC Oceláři Třinec: Ovčaří (Prokop) – Rufer, Klocek, Marguš, Krzak, Radzienciak, Mach "A", Krása, Valíček – Najsar, Molin, Plitko, Kaukič "A", Przybyla, Hrehorčák, Kalus, Matějka, Bárci "C", Veselý, Papaj, Hladoník

    Rozhodčí: Krenželok – Charvát, Patrman
    bahis siteleri