Havlíčkův Brod – Opava 0:1 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:1 (0:0, 0:0, 0:0)
HK Opava
Pátek 06.12.2013, 16:15 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Hezký páteční podvečer, je mou milou povinností vás přivítat u sledování on-line přenosu utkání HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Slezan Opava, jež se uskuteční v rámci 1. kola skupiny "O baráž". Utkání začíná v 16:15.
     
    Havlíčkův Brod si už s předstihem zajistil účast ve skupině „O baráž“, do níž po základní části postupovaly ze skupiny Střed nejlepší 4 týmy. V posledních kolech dlouhodobé části tak bylo prioritou hlavně vyprázdnění rozsáhlé marodky, protože do nadstavbové části se body nepřenášejí. I přesto, že si šéfové brodské střídačky přáli hrát „českou“ skupinu, nakonec se o místo v baráži utkají pod hlavičkou „moravské“ skupiny. V minulém utkání mladí bojovníci z Kotliny předvedli skvělý obrat proti klubu HC Krkonoše, který doma porazili 4:1.
     
    Opava postoupila do lepší skupiny poměrně těsně, když po základní části obsadila ve velmi vyrovnané skupině Východ druhé místo za Zubry z Přerova. Na hraniční 5. příčku, jež zbyla na Warrior Brno, měla přitom k dobru jen 3 body. V předchozích duelech se jí moc nedařilo, když z pěti případů vyhrála jen dvakrát. Dosud nejvyšší triumf si připsala hned v úvodním kole, při němž vypráskala ze svého ledu Boskovice po výsledku 11:0. Naopak nejhorší porážku utrpěla doma s Hodonínem, jemuž podlehla 0:4.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Adam) – Klofáč, Mendl "C", Suchý, Krajcigr, Bušek, Vacek, Lacina – Křížek, Kolouch, Kraučuk, Polák, Abbrent, Kořenář, Cejpek, Jelínek, Michálek, Gažák.

    HC Slezan Opava: Marek (Drnda) – Borunský, Klapetek, Ondruch "A", Černý, Zbytek, Fedor, Rousek, Dlouhý, Krupa "A", Hlista "C", Ostřanský, Blaževič, Cygal, Dostál, Kažimír, Monczmann.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk – Petr Kotlík, David Rittich.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Hned po zisku úvodního buly nahodil kotouč z poměrně velké vzdálenosti Jakub Kraučuk. Petr Marek jeho pokus chytil a následně rychle rozehrál.
     
    00:29
    Na druhé straně se dostal do šance Slezan. Opavská akce ale skončila jen závarem mezi kruhy, který vykrystalizoval pouze ve sraženou střelu.
     
    01:01
    Od modré čáry to zkusil Jakub Lacina, ale mezi kruhy trefil jen stojícího protihráče a kotouč tak končí jen mimo Markovy tyče.
     
    01:50
    Rostislav Klofáč rozehrál kotouč po levém mantinelu, kde jej sebral Martin Polák, který se dobře protáhl mezi dvěma protivníky, ale na brankovišti trefil jen betony připraveného Petra Marka, který následně podržel kotouč pod lapačkou! Dobrá práce domácího útočníka!
     
    02:19
    Slezan vyvezl kotouč k Nahodilovi, ale ohrozit jej nedokázal. Na druhé straně přerušuje hru maskovaný muž Opavy, jenž podržel hrací gumu.
     
    03:10
    Lukáš Klapetek se za brankou zmocnil kotouče a servíroval jej na spodek kruhu, kde se do něj opřel David Borunský, ale jeho pokus o malý kousek minul domácí klec.
     
    03:40
    Petr Marek byl znovu v permanenci. Rebelové sebrali kotouč a po rychlém průniku pálil jeden z hráčů Havlíčkova Brodu jen do náruče opavského gólmana.
     
    04:31
    Výbornou práci odvedl Rostislav Klofáč, jenž zablokoval po pravém křídle se probíjejícího Petra Krupu. Domácí bek pak odrazil i střelu od modré.
     
    05:25
    Domácí celek se dostal do útoku, ale před Markem nic nevymyslel. Delší čas už se nemuselo přerušovat. Hraje se velmi svižně.
     
    05:46
    První ostřejší zákrok si připisuje domácí gólman Dominik Nahodil, který podržel ve výstroji střelu Zdeňka Ostřanského z pravého kruhu.
     
    06:30
    Ve středním pásmu se zmocnil puku Dominik Suchý, který se také odhodlal ke střele, ale jeho pokus od modré byl obráncem sražen za kasu.
     
    07:07
    Dvakrát byl nyní v akci Lukáš Klapetek. Jeho první možnost přišla po vyjetí zpoza brány. Jeho šanci ale zneškodnil svými betony připravený Nahodil. Následně se ale procpal na pravý kruh, odkud trefil jen lapačku domácí opory.
     
    07:51
    Opavským hráčům byl nejprve odpískán icing a následně se museli bránit. Dlouhá kombinace Havlíčkova Brodu skončila jen dalším přerušením hry.
     
    08:14
    Lukáš Křížek nejprve zablokoval mezi kruhy šanci Tomáše Rouska a následně vyvezl kotouč, který nahodil za Marka. Rebelové střídají.
     
    08:29
    A na pravý kruh se dostal Pavel Krupa, jenž bleskově vystřelil, leč našel jen nastavenou náruč Dominika Nahodila v brance domácích.
     
    08:52
    Po buly před Nahodilem, které bylo způsobeno dalším zákrokem strážce svatyně Havlíčkova Brodu, se do brejku vydal Jakub Kraučuk, jehož zakončení z mezikruží ale skončilo jen na betonech Petra Marka.
     
    09:48
    Lukáš Blaževič se dostal mezi kruhy ke kotouči a zkusil své štěstí se střelou po ledě. Bohužel, paní Štěstěna mu nebyla nakloněna a trefil jen hráče před sebou.
     
    10:24
    Petr Marek se opět musel posadit na zem. Rebelové vypálili od modré čáry a opavský muž s maskou si připsal kvalitní zákrok.
     
    10:53
    Rebelové budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici míří Martin Polák (HBR). Ten se v útočném pásmu provinil krosčekem.
     
    11:18
    Lukáš Klapetek a Jan Hlista společně nějakou dobu kombinovali a nakonec se na modré opřel do kotouče Lukáš Blaževič, jenž však trefil jen obráncem, který následně vyhodil.
     
    12:16
    Jak vypadal začátek přesilovky pro Slezan slibně, tak se teď hosté trochu trápí. Jen co zavezou puk do třetiny, jej domácí expedují pryč.
     
    13:06
    V samotném závěru početní výhody se ale hosté rozstříleli, leč nemířili přesně, anebo jim jejich pokusy blokovali spolehliví obránce Havlíčkova Brodu.
     
    14:09
    Domácí tým se po nějaké době dostal do útočného pásma a rozvířil kolotoč před Petrem Markem, který se musel mít na pozoru. Nakonec také zasahoval, ale lehkou střelu podržel v náručí.
     
    14:50
    První nahození Davida Buška bylo sraženo na brankoviště před Petra Marka, ale nikdo zde nedokázal dorazit. Druhý pokus domácího obránce skončil vyvezením puku.
     
    15:40
    Daniel Kolouch se šikovně prodral po pravém křídle až před branku, ale jeho stahovačka nepřinesla očekávaný efekt. Petr Marek udržel své betony na ledě a nepovolil kotouči projít za čáru.
     
    16:28
    Ještě předtím než byl Dušan Mendl na mantinelu atakován, stihl nahodit kotouč do pásma, ale domácím chyběl malý kousek k tomu, avy se dostali do šance.
     
    17:11
    Jakub Kraučuk se prokličkoval až na levý kruh, zde se zbavil obránce a z volného prostoru vypálil. Jeho pokus ale skončil jen na hrudi připraveného Marka.
     
    17:45
    Nahození Dominika Suchého od modré čáry nedokázal tečovat žádný z Rebelů tak, aby tím ohrozil Petra Marka na životě. Puk tak v poklidu vypadl mimo tyče.
     
    18:38
    Jan Hlista se prokličkoval skrze celé střední pásmo a nakonec na levém kruhu vystřelil, ale jeho pokus skončil jen na vyrážečce připraveného gólmana Dominika Nahodila.
     
    19:22
    Opava mohla zaznamenat gól do šatny! Lukáš Klapetek se prodral na spodek pravého kruhu, odkud tlačil kotouč na brankoviště, kde ale nedokázal dorazit David Borunský! Příčinou byl výborný zákrok domácího obránce. Nahodil by neměl šanci zasáhnout.
     
    20:00
    Matěj Ondruch (OPA) ještě obdržel od rozhodčího dvouminutový trest za hákování. Rebelové tak začnou prostřední část početní výhodou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodní dějství, které nám nenabídlo jedinou trefu. Šance sice byly, ale oba brankáři zatím drží čisté konto.

    Druhá třetina začne cca v 16:59.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:07
    Opava vědoma si faktu, že hraje v oslabení hned po zisku buly vyhodila kotouč až k Dominiku Nahodilovi.
     
    20:48
    Rebelové se před brankou soupeře příliš neohřáli a puk opět míří až k strážci havlíčkobrodské svatyně.
     
    21:00
    Rebelové se nedokáží dostat do pásma. Když to nešlo kombinačně, zkusili to rychlým nahozením, ale píská se jen zakázané uvolnění.
     
    21:49
    David Michálek si s Danielem Kolouchem několikrát vyměnil kotouč až se na brankovišti z poměrného úhlu rozhodl vypálit a našel jen hruď Petra Marka.
     
    22:00
    Domácí se ještě pokusili o rychlou střelu z pravého kruhu. Ta se ale nepovedla a Opava se zmocnila kotouče. Navíc je již v plném počtu.
     
    22:25
    Lukáš Křížek ve středním pásmu zabránil opavské invazi do útočného pásma, když odstřelil protihráčovi kotouč daleko od jeho branky.
     
    22:56
    Dobře se prezentoval Martin Polák, který ve středním pásmu poblíž modré čáry nahodil v tísni kotouč na branku. Petr Marek v klidu vyráží.
     
    23:21
    Po pravém křídle se procpal až na kruh Jakub Abbrent, který také vystřelil. Jeho svižné zakončení ale skončilo jen na Markově hrudi.
     
    24:00
    Opava se snažila procpat až ke střele, ale Rebelové se výborně ubránili u mantinelů a kotouče se pak zmocnil Dominik Suchý.
     
    24:39
    Rebelové rozjeli útočnou akci a Daniel Kolouch nejprve jen nahazoval mimo. Kotouče se ale zmocnil Lukáš Křížek, který objel branku, leč jeho nabídku na brankovišti nikdo nezpracoval. Další Kolouchova šance pak skončila jen na betonech Petra Marka, který pak podržel v lapačce puk před dotírajícím Davidem Michálkem!
     
    25:24
    Na druhé straně zaútočil Slezan a vynutil si vhazování, bezprostředně po jeho provedení se do kotouče opřel Marcel Fedor, ale jeho dělovka skončila jen na připraveném Nahodilovi, který ji podržel na hrudi.
     
    25:44
    A hned po buly přišla chyba obránce na modré a odpískaný ofsajd. Hra se tak přesouvá do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    26:11
    Jakub Abbrent zpoza brány namazal k mantinelu Jakubovi Kraučukovi, jehož střela skončila jen na připraveném Markovi, jenž pak podržel puk i před dotírajícím nahrávačem.
     
    26:41
    Fantastický Petr Marek pokazil Janu Jelínkovi návrat na led! Daniel Kolouch projel po levém křídle s pukem až na kruh, kde servíroval kotouč na druhou stranu, kde stál právě zmíněný Jelínek, kterého ale parádní lapačkou vychytal opavský muž s maskou. Ten pak zneškodnil i dorážku Rostislava Klofáče!
     
    26:50
    Záhy ale přichází komplikace pro Rebely. Za podražení míří na lavici hanby Dušan Mendl (HBR).
     
    27:35
    Opavští dlouho kombinovali, až se to Havlíčkobrodským znechutilo a odpálili kotouč až k Petru Markovi.
     
    28:34
    Zatím se hostům nedaří vybudovat si střeleckou pozici. Většinou vše skončí u mantinelu, odkud jako vítězové vychází Rebelové.
     
    29:19
    Domácí celek se při plném počtu musel ještě chvilku bránit a nakonec znovu putuje do čtyř. K trestoměřičům je za faul kolenem vykázán Jan Krajcigr (HBR).
     
    29:32
    Od modré čáry nahazoval Lukáš Monczmann, ale kotouč byl před Nahodilem sražen do rohu. Kdyby prošel, měl by domácí muž s maskou velké potíže.
     
    30:07
    Rebelové sice vyhodili, ale následně přichází komplikace! Jan Vacek (HBR) totiž zastavil protihráče jen za cenu faulu. Ke Krajcigrovi putuje za vražení na hrazení. 1:12 pět na tři.
     
    30:26
    Díky zákroku Dominika Nahodila se nejprve vhazovalo, načež se Rebelové zmocnili kotouče a Daniel Kolouch jej vyvezl daleko od své kasy.
     
    31:20
    Jan Vacek už je na ledě, ale ještě předtím vytáhl fantastický zákrok betony Dominik Nahodil! Ten už se zdál být překonán, když hostující hráč sklepl kotouč jen těsně vedle. Následně jej ale vydoloval a poslal na kruh, kde se do něj opřel Marcel Fedor, ale trefil jen Nataženého Nahodila!
     
    32:21
    Zakázané uvolnění Rebelů, kteří jsou již v plném počtu. Ještě předtím ostřelovali opavští hokejisté domácí branku jako diví, ale Nahodil vytasil několik fantastických zákroků.
     
    32:42
    Jakub Kraučuk rychle projel po pravém křídle až na kruh. Zde se rozhodl vypálit, ale jeho pokus o kousek minul bližší tyčku Markovy klece.
     
    33:33
    Lukáš Křížek za brankou aktivně napadal rozehrávku soupeře, ale nakonec se ke kotouči přes duo Lukášů Blaževiče a Monczmanna nedostal.
     
    34:15
    Dominik Nahodil si vysloužil aplaus zhruba sedmdesátky diváků, která je na zimním stadionu v Kotlině! Domácí muž s maskou se přesunul k pravé tyči, kde dorážce zcela volný Tomáš Rousek. Posila z pražské Sparty jeho ránu podržela ve výstroji.
     
    34:48
    Kotouč vypadl při rychlém úniku Opavy mimo kluziště, a tak se bude jen vhazovat ve středním pásmu. Rebelové tak úspěšně zastavili valící se lavinu.
     
    35:37
    Daniel Kolouch se procpal po pravím křídle až za modrou čáru, kde předal puk rozjetému Martinu Polákovi, jenž ještě namázával před prázdnou klec na volného Davida Michálka, který ale nedokázal skákavý kotouč usměrnit do sítě!
     
    36:24
    Rebelové měli dobré šance, ale nedokázali překonat připraveného Petra Marka. Na druhé straně se dostali Opavští do šance, kterým byla akce překažena jen za cenu vyhození na icing.
     
    37:07
    Dominik Nahodil byl opět v permanenci. Opavané se na pravém kruhu dostali ke střele, ale jejich šance skončila zákrokem domácího muže s maskou.
     
    38:07
    Daniel Kolouch projel po levém křídle až za branku, kde přenechal kotouč Jakubovi Abbrentovi, který se na brankovišti snažil vystřelit, ale puk mu uskočil.
     
    39:00
    Martin Polák se dostal do šance a jeho střela z levého kruhu skončila jen na hrudi Petra Marka. Hostující muž s maskou podržel kotouč na hrudi.
     
    39:20
    Daniel Kolouch se znovu procpal přes modrou čáru a nakonec i vystřelil, leč trefil jen obránce, který stál před ním.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina znovu nabídla několik zajímavých šancí, ale ani jeden z týmů se nedokázal prosadit. Domácí celek orámoval svou aktivitou třetinu, Opava byla lepší v prostředku zápasu.

    Třetí část začne cca v 17:45.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:45
    Opava sebrala ve středním pásmu kotouč a Lukáš Klapetek se prodral až za kasu, kde jej o hrací gumu obral Tomáš Cejpek.
     
    41:34
    Úvod do této periody je zatím trochu vlažný. Oba celky pouze nahazují kotouče za branku, ale žádnou vážnější šanci si nevytvářejí.
     
    42:14
    Šanci na protrhnutí tohoto bude mít Slezan. Na lavici hanby míří Martin Polák (HBR). Ten se poslán na pranýř za podražení.
     
    42:36
    A Opava hned několikrát nebezpečně zakončovala, ale na připraveného Nahodila si nepřišla. Jan Dlouhý nakonec napálil puk mimo.
     
    43:07
    Jan Krajcigr ve středním pásmu vypíchl kotouč a do šance se hnal Jan Jelínek, ale z pravého křídla trefil jen nastavené Markovo rameno.
     
    44:00
    Poté co Rebelové podruhé vyhodili se do šance cpal Lukáš Klapetek, ale za brankou jej okradl o touš Rostislav Klofáč.
     
    44:22
    Ve chvíli, kdy Martin Polák naskočil na led, vedla domácí družina útok. Ten nakonec skončil střelou z levého kruhu, jíž podržel Marek ve výstroji.
     
    45:23
    David Bušek se dostal po dobré práci mladíky Davida Michálka do šance, ale od modré čáry nahodil puk jen vedle kasy.
     
    45:42
    Jako lasička se domácí útočník protáhl až před Petra Marka, jemuž se snažil zasunout puk na bližší tyči mezi betony, ale nakonec neuspěl.
     
    46:22
    Opavští hokejisté se mezi kruhy tlačili do šancí, ale čtvercová obranná formace domácích jim znemožnila zakončení. Nakonec odpálil domácí výběr kotouč do středního pásma.
     
    47:21
    Martin Polák se po vysunutí od Jana Krajcigra snažil mezi obránci vymotat až ke střele, ale upadl a na druhou stranu mířil Jan Hlista, jehož dělovka ale mířila vysoko nad.
     
    47:39
    Dobrá šance pro Rebely. Jan Hlista (OPA) dostal dvě minuty za podražení. Domácí celek tak může otevřít skóre.
     
    48:22
    Rebelové kombinovali ve svém útočném pásmu, ale nakonec se Slezanu povedlo osvobodit se. Dominik Suchý sice dělal na modré čáře, seč mohl, ale bylo mu to málo platné. Puk jen tečoval.
     
    49:21
    Slezan nejprve vyhodil, ale Rebelové pak svého protivníka zamkli v jeho pásmu. Jan Jelínek vystřelil a k dorážce se dostal Daniel Kolouch, který ale trefil jen Markovy betony. Hostující muž s maskou se pak roztažený na čáře bravurně mrsknul proti dorážce Jelínka. Nakonec podržel puk i před dotírajícím Klofáčem!
     
    49:48
    Po jedné početní výhodě je tu další. Za sekání míří na trestnou lavici Tomáš Rousek (OPA).
     
    50:21
    Nejprve se dobrým zákrokem betony na brankovišti prezentoval spolehlivý Petr Marek a následně se Slezanu povedlo vyhodit. Rebelové pak zachybovali při rozehrávce a píská se jim zakázané uvolnění.
     
    50:50
    Po útoku po levém křídle se na kruhu odhodlal ke střele Lukáš Křížek, ale jeho zakončení skončilo jen v náruči opavského muže s maskou.
     
    51:15
    Jan Jelínek nejprve ze spodku pravého kruhu trefil jen Markovy betony a Jan Krajcigr pak od modré čáry trefil jen jeho vyrážečku.
     
    51:43
    Za zalehnutí puku na brankovišti Tomášem Černým (OPA) je nařízeno trestné střílení pro Rebely, které pojede Daniel Kolouch!
     
    51:43
    Domácí útočník se snažil rozhýbat Petra Marka, ale ten se nedal a se střelou na bližší tyč si poradil, když ji bravurně zneškodnil svou lapačkou!
     
    52:22
    I když je Slezan již v plném počtu, musí se bránit. A to dost vydatně. Rebelové si totiž tvoří jednu šanci za druhou a jen dílem výborného Marka, a taky trochu štěstí, že je stav stále 0:0.
     
    52:55
    V levém rohu pásma se dostal k puku Jan Jelínek, jenž se procpal až na brankoviště, kde zvedal kotouč backhandem, ale trefil jen klečícího muže s maskou.
     
    53:48
    Jan Jelínek opět v akci. Tentokrát se procpal na levý kruh, odkud ale nedokázal vystřelit. Zkoušel to na beka stahovačkou, ale neuspěl.
     
    54:46
    Petr Krupa se prodíral do útočné třetiny, ale díky dobré práci domácích obránců se nakonec do šance nedostal. Petr Kotlík mu odpískal ofsajd.
     
    55:16
    Teď už ale Petr Krupa zazlobil. Nejprve svou střelou z levého kruhu vyprášil jen levý beton Dominika Nahodila a následně jeho pas přetavil v pokus Tomáš Rousek, kterého ale znovu vyčapal domácí muž s maskou.
     
    56:21
    Jan Jelínek přišel ve středním pásmu o puk a na levém kruhu zakončoval Jan Hlista, který svou ranou na zadní tyč našel jen bleskovou lapačku Dominika Nahodila.
     
    56:46
    Oba gólmani museli předvést dobrý zákrok. Dominik Nahodil čelil ráně po buly a následně holí odpálil puk o před dorážkou. Na druhé straně zastavil Kolouchovu backhandovou střelu svými betony Petr Marek.
     
    57:45
    Oba celky jakoby znervózněly a zapomněly na obrany. Útoky obou týmů jsou jasně lepší a tlačí se neustále před brankáře. Leč jakási nervozita je svazuje a nedokáží tak pořádně vypálit.
     
    58:29
    Za Rebely se dostal do šance Tomáš Cejpek, ale jeho zakončení z brankoviště trefilo jen Markovy betony. Následně ještě pálil od modré David Bušek, ale jeho střela byla zblokovaná.
     
    59:33
    Hraje se v útočném pásmu Opavy, nebo ve středním pásmu. Oba týmy chtějí vstřelit gól, a zároveň jsou si jisté toho, co by se mohlo stát, kdyby branku inkasovaly.
     
    59:46
    Time-out pro Opavu. Ještě předtím byl pískán ofsajd. Buly před útočnou modrou čarou Slezanu.
     
    59:59
    Hosté zacouvali do svého obranného pásma a pošetřili čas. Nakonec přišlo dlouhé nahození na kasu, které odrazil Nahodil.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Protože zápas skončil remízou, budou následovat trestná střílení.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Začínali Rebelové, Jakub Kraučuk ale trefil jen tyč! 0:0
     
    Tomáš Černý (OPA) si povodil Nahodila a zakončil do prázdné! 0:1
     
    Domácí mají smůlu! Jan Jelínek (HBR) trefil jen spojnici! 0:1
     
    Matěj Ondruch (OPA) na bližší tyči trefil jen Nahodila! 0:1
     
    Daniel Kolouch mohl prodloužit sérii, ale při zakončení do odkryté klece selhal a minul! 0:1
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Slezan Opava.
    O osudu zápasu nakonec rozhodl TOMÁŠ ČERNÝ! Opava vítězí.
     
    Konec zápasu.
     
    Dámy a pánové. Dnešní střetnutí rozhodla jediná branka. Ta padla až v nájezdech.

    Z Kotliny se loučí a za pozornost děkuje Richard Wagner. (18:21:13)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: rozh. náj. Černý


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Adam) – Klofáč, Mendl "C", Suchý, Krajcigr, Bušek, Vacek, Lacina – Křížek, Kolouch, Kraučuk, Polák, Abbrent, Kořenář, Cejpek, Jelínek, Michálek, Gažák.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    HK Opava: Marek (Drnda) – Borunský, Klapetek, Ondruch "A", Černý, Zbytek, Fedor, Rousek, Dlouhý, Krupa "A", Hlista "C", Ostřanský, Blaževič, Cygal, Dostál, Kažimír, Monczmann.
    Trenér: Josef Doboš.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk – Petr Kotlík, David Rittich
    bahis siteleri