Havlíčkův Brod – Opava 0:1 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
BK Havlíčkův Brod
0:1 (0:0, 0:0, 0:0)
HK Opava
Pátek 06.12.2013, 16:15 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Slezan Opava.
    O osudu zápasu nakonec rozhodl TOMÁŠ ČERNÝ! Opava vítězí.
     
    Tomáš Černý (OPA) si povodil Nahodila a zakončil do prázdné! 0:1
     
    51:43
    Domácí útočník se snažil rozhýbat Petra Marka, ale ten se nedal a se střelou na bližší tyč si poradil, když ji bravurně zneškodnil svou lapačkou!
     
    51:43
    Za zalehnutí puku na brankovišti Tomášem Černým (OPA) je nařízeno trestné střílení pro Rebely, které pojede Daniel Kolouch!
     
    49:48
    Po jedné početní výhodě je tu další. Za sekání míří na trestnou lavici Tomáš Rousek (OPA).
     
    49:21
    Slezan nejprve vyhodil, ale Rebelové pak svého protivníka zamkli v jeho pásmu. Jan Jelínek vystřelil a k dorážce se dostal Daniel Kolouch, který ale trefil jen Markovy betony. Hostující muž s maskou se pak roztažený na čáře bravurně mrsknul proti dorážce Jelínka. Nakonec podržel puk i před dotírajícím Klofáčem!
     
    47:39
    Dobrá šance pro Rebely. Jan Hlista (OPA) dostal dvě minuty za podražení. Domácí celek tak může otevřít skóre.
     
    42:14
    Šanci na protrhnutí tohoto bude mít Slezan. Na lavici hanby míří Martin Polák (HBR). Ten se poslán na pranýř za podražení.
     
    35:37
    Daniel Kolouch se procpal po pravím křídle až za modrou čáru, kde předal puk rozjetému Martinu Polákovi, jenž ještě namázával před prázdnou klec na volného Davida Michálka, který ale nedokázal skákavý kotouč usměrnit do sítě!
     
    34:15
    Dominik Nahodil si vysloužil aplaus zhruba sedmdesátky diváků, která je na zimním stadionu v Kotlině! Domácí muž s maskou se přesunul k pravé tyči, kde dorážce zcela volný Tomáš Rousek. Posila z pražské Sparty jeho ránu podržela ve výstroji.
     
    31:20
    Jan Vacek už je na ledě, ale ještě předtím vytáhl fantastický zákrok betony Dominik Nahodil! Ten už se zdál být překonán, když hostující hráč sklepl kotouč jen těsně vedle. Následně jej ale vydoloval a poslal na kruh, kde se do něj opřel Marcel Fedor, ale trefil jen Nataženého Nahodila!
     
    30:07
    Rebelové sice vyhodili, ale následně přichází komplikace! Jan Vacek (HBR) totiž zastavil protihráče jen za cenu faulu. Ke Krajcigrovi putuje za vražení na hrazení. 1:12 pět na tři.
     
    29:19
    Domácí celek se při plném počtu musel ještě chvilku bránit a nakonec znovu putuje do čtyř. K trestoměřičům je za faul kolenem vykázán Jan Krajcigr (HBR).
     
    26:50
    Záhy ale přichází komplikace pro Rebely. Za podražení míří na lavici hanby Dušan Mendl (HBR).
     
    26:41
    Fantastický Petr Marek pokazil Janu Jelínkovi návrat na led! Daniel Kolouch projel po levém křídle s pukem až na kruh, kde servíroval kotouč na druhou stranu, kde stál právě zmíněný Jelínek, kterého ale parádní lapačkou vychytal opavský muž s maskou. Ten pak zneškodnil i dorážku Rostislava Klofáče!
     
    24:39
    Rebelové rozjeli útočnou akci a Daniel Kolouch nejprve jen nahazoval mimo. Kotouče se ale zmocnil Lukáš Křížek, který objel branku, leč jeho nabídku na brankovišti nikdo nezpracoval. Další Kolouchova šance pak skončila jen na betonech Petra Marka, který pak podržel v lapačce puk před dotírajícím Davidem Michálkem!
     
    20:00
    Matěj Ondruch (OPA) ještě obdržel od rozhodčího dvouminutový trest za hákování. Rebelové tak začnou prostřední část početní výhodou.
     
    19:22
    Opava mohla zaznamenat gól do šatny! Lukáš Klapetek se prodral na spodek pravého kruhu, odkud tlačil kotouč na brankoviště, kde ale nedokázal dorazit David Borunský! Příčinou byl výborný zákrok domácího obránce. Nahodil by neměl šanci zasáhnout.
     
    10:53
    Rebelové budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici míří Martin Polák (HBR). Ten se v útočném pásmu provinil krosčekem.
     
    01:50
    Rostislav Klofáč rozehrál kotouč po levém mantinelu, kde jej sebral Martin Polák, který se dobře protáhl mezi dvěma protivníky, ale na brankovišti trefil jen betony připraveného Petra Marka, který následně podržel kotouč pod lapačkou! Dobrá práce domácího útočníka!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: rozh. náj. Černý


    BK Havlíčkův Brod: Nahodil (Adam) – Klofáč, Mendl "C", Suchý, Krajcigr, Bušek, Vacek, Lacina – Křížek, Kolouch, Kraučuk, Polák, Abbrent, Kořenář, Cejpek, Jelínek, Michálek, Gažák.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    HK Opava: Marek (Drnda) – Borunský, Klapetek, Ondruch "A", Černý, Zbytek, Fedor, Rousek, Dlouhý, Krupa "A", Hlista "C", Ostřanský, Blaževič, Cygal, Dostál, Kažimír, Monczmann.
    Trenér: Josef Doboš.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk – Petr Kotlík, David Rittich
    bahis siteleri