Ústí n/L – Tábor 3:1 (kon.) | Havířov – Hr. Králové 0:6 (kon.) | Litoměřice – Letňany 1:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 3:2 (2:0 po s.n.)
po s.n. (2:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:1, 0:1, 1:0)
IHC Králové Písek
Pátek 06.12.2013, 19:15 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga juniorů
Partner:
     
    Z Kotliny se s vámi s přáním hezkého večera loučí Richard Wagner! (21:19:10)
     
    Konec zápasu.
     
    61:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Rebel Havlíčkův Brod.

    Rebelové rozhodli hned v první sérii, ldyž se trefil TOMÁŠ LUDVÍK. Proměnil také Tomáš Chlubna, Čeněk Novák neinkasoval.
     
    Za Písek měl na holi prodloužení nájezdů Martin Koupal (PIS), který už už zakončoval do prázdné, ale fantastickým zákrokem holí mu zkazil radost Čeněk Novák! 2:0
     
    Tomáš Chlubna (HBR) si bravurně najel na pravé křídlo, sjel před kasu a parádně zakončil! 2:0
     
    René Skala (PIS) to zkusil střelou, ale na Nováka nevyzrál! 1:0
     
    Za Rebely se rozjel k prvnímu pokusu Tomáš Ludvík (HBR), který mezi betony zavěsil! 1:0
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Máme za sebou třetí část, která končí 2:2. Podruhé tak uvidíme v Kotlině samostatné nájezdy!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:57
    Vyhození domácích končí na zakázaném uvolnění. Také družina Havlíčkova Brodu si bere time-out.
     
    59:40
    Tak na druhé straně mohl rozhodnout Tomáš Chlubna, který se protlačil po ose kluziště až ke střele, ale jeho blafák skončil jen na betonech Martina Havelky!
     
    59:18
    Nápor Písku přerušuje podržením kotouče pod lapačkou spolehlivý gólman domácích Čeněk Novák, k němuž se hrací guma dostala z mezikruží.
     
    59:06
    Jan Heřmánek se po namazání kotouče od pravého mantinelu ocitl volný mezi kruhy a svou střelu šikoval do protipohybu Čendy Nováka, ale o malý kousek minul jeho tyč!
     
    58:30
    Agilní Daniel Horažďovský vyslal na levý kruh do střelecké pozice Patrika Březinu, ale ten v dobré pozici napálil jen výstroj Čeňka Nováka.
     
    58:07
    A domácí muž s maskou si připsal další dva zákroky. Nejprve podržel v lapačce nahození Daniela Horažďovského na zadní tyč a následně ukryl ve výstroji i pokus z kruhu ihned po buly.
     
    57:55
    Jan Heřmánek poslal po levém mantinelu kotouč na modrou čáru, kde se do něj opřel Libor Jirků, ale jeho rána skončila jen na hrudi Čeňka Nováka.
     
    57:25
    Písečtí hokejisté se cpali do útoku, ale proti byl výborně vyjetý Čeněk Novák, který padl na zem a pokryl kotouč ve své lapačce.
     
    56:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové vyrovnávají stav zápasu na 2:2! V pravý čas přišla tato vzpruha v podobě vstřelené branky! Navíc jde o využitou přesilovku a v této dovednosti je dnes také srovnáno. Vít Křesťan přiťukl kotouč na modré čáře Martinu Křížovi, jehož střela Havelkovi vypadla a prvoligový střelec TOMÁŠ CHLUBNA neměl problém doklepnout do prázdné! Asistence: Martin Kříž a Vít Křesťan.
     
    55:08
    Písek si vyžádal oddechový čas. Po zákroku Martina Havelky tak proběhne buly před jeho brankou. Pan Jindřich Setikovský chce své hráče zřejmě uklidnit.
     
    54:53
    Rebelové mají obrovskou šanci na vyrovnání stavu zápasu! Na trestnou lavici totiž míří Filip Paukner (PIS), který odpyká trest za hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě. Využijí další přesilovku v krátkém sledu za sebou?
     
    54:22
    Domácí celek se tlačí před Martina Havelku, ale bez gólového efektu. Rebelové zatím působí v útoku velmi křečovitě a je vidět přemíra snahy.
     
    53:44
    Písku chybí už jen třináct vteřin do návratu potrestaného hráče na led. Nyní opět dokázal vyhodit kotouč daleko od své branky.
     
    53:27
    Vít Křesťan se na modré čáře opřel do kotouče, ale nedokázal jej procpat do branky. O malý kousek ji totiž minul. Havelka následně ukryl odražený puk pod lapačku.
     
    52:44
    A mohlo být ještě hůře! Za obranou se zjevil Patrik Březina, ale jeho samostatný nájezd bravurně zlikvidoval svými betony připravený Čeněk Novák!
     
    52:23
    Písek rychle vyhazuje kotouč až k brance Čeňka Nováka. Domácím tak utíká přesilovka pět na tři...
     
    51:54
    Další vyloučený hráč usedl na lavici hanby, která je vymezená pro tým IHC Písek. Martin Koupal (PIS) obdržel dvě minuty za vysokou hůl.
     
    51:27
    Domácí vytvořili závar na brankovišti, ale nedokázali se prosadit. Na druhou stranu Písek se osvobodil dlouhým vyhozením.
     
    51:11
    Rebelové budou hrát přesilovku. Filip Paukner (PIS) se ve středním pásmu dopustil podražení.
     
    50:38
    Václav Motl projel do útočné třetiny a ihned za modrou vyslal střelu na branku, která ale skončila jen na hrudi připraveného Martina Havelky.
     
    49:57
    Vzájemné vyloučení na obou stranách. Za Písek jde ven Jan Heřmánek (PIS) za hrubost. Za stejný prohřešek míří ven i David Krajhanzl (HBR). Hraje se čtyři na čtyři.
     
    49:44
    Oj oj oj! Na druhé straně mohlo být srovnáno, ale po střele z mezikruží zazvonila za Havelkovými zády jen tyčka! To byla dobrá šance pro domácí celek.
     
    49:03
    Bravurní zákrok levým betonem si připsal Čeněk Novák, který se nenechal opít rohlíkem a svého soupeře dobře vybruslil. Následně nastavil beton a sklidil ovace publika!
     
    49:03
    Za hození hole Martina Kříže (HBR) bylo nařízeno trestné střílení, které pojede Patrik Březina!
     
    48:22
    Jan Heřmánek se tlačil středem kluziště do šance, ale trefil jen obránce, který stál před ním. Následné nahození reší odpálením kotouče Čeněk Novák.
     
    47:41
    Milan Šesták se dostal na levém křídle do útoku a sjel si na osu hřiště. Jeho blesková střela ale prolétla jen těsně vedle pravé tyče Novákovy branky.
     
    47:13
    Ondřej Hlídek to zkusil střelou od levého mantinelu, ale jeho rána po ledě skončila jen na výstroji připraveného Martina Havelky, jenž následně podržel puk pod lapačkou.
     
    Dnešní utkání sleduje 30 diváků.
     
    46:35
    Martin Jelínek nejprve ve svém obranném pásmu zablokoval Josefa Vlka, který chtěl nahrát do střelecké pozice Danielu Horažďovskému. Následně domácí vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    45:30
    Čeněk Novák byl v pohotovosti. Rychlé nahození ze středního pásma skončilo jen na jeho betonu. Hra je neurovnaná a moc zážitků nepřináší.
     
    44:30
    Domácí hráči jsou i nadála aktivnějším celkem. Jediná nevýhoda pro Havlíčkův Brod je fakt, že nedokáží vystřelit tak, aby pokořili Havelku.
     
    43:35
    Vít Křesťan rozehrál zpoza brány útočnou akci svého celku, ale ta skončila jen na zadním mantinelu, kde byli Rebelové obráni o puk.
     
    42:37
    Domácí celek je opět v útoku a nebezpečně zakončoval David Krajhanzl, ale jeho střela skončila jen na zadním mantinelu.
     
    41:32
    Rebelové jsou aktivnější a také se cpou častěji do útoku. Jejich akce ale povětšinou končí jen u brankáře hostů.
     
    40:34
    Martin Hynek se procpal po pravém křídle až ke střele, ale jeho pokus skončil jen na betonech připraveného Martina Havelky.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Písečtí se díky brance Martina Flegla dostali do vedení, s nímž také vykročí do závěrečné třetiny. Podaří se Rebelům srovnat? Uvidíme dnes v Kotlině druhé nájezdy?

    Třetí část začne cca ve 20:29.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Tomáš Ludvík výborně zabojoval a i přesto, že byl sražen k zemi, se zvedl a nahrál Vítu Křesťanovi, jehož střela ale skončila jen na obránci před ním.
     
    39:45
    Tomáš Ludvík výborně zabojoval a i přesto., že
     
    39:08
    Jihočeši se snažili o rychlý přechod střední třetiny. To se jim povedlo, ale hráč na pravém křídle byl trochu rychlejší a přejel do útočné třetiny o něco dříve – ofsajd.
     
    38:26
    Do šance se cpal Martin Flegl, ale jeho průnik měl jepičí život. Mezi kruhy jej totiž odstavil čistě od kotouče jeden z obránců.
     
    37:55
    Marzin Kříž se dostal po Chlubnově nahrávce skrze pásmo na modré čáře ke střele. Ta byla ještě tečovaná, ale připravený gólman hostů ji podržel mezi betony.
     
    37:11
    Michal Přibyl se vymotal zpoza brány a na brankovišti zakončoval. Jeho střela mezi betony ale skončila jen na připraveném Martinu Havelkovi.
     
    36:31
    Ofsajd byl odpískán domácí družině. Rebelové se několikrát marně snažili dostat do útočné třetiny, a když už se jim to povedlo, skončilo to takto.
     
    35:48
    V šanci se teď ocitl Písek, ale domácí obrana vše s poklidem vyřešila, a tak nemusel havlíčkobrodský brankář ani zasahovat.
     
    34:47
    Na druhé straně cpal kotouč mezi gólmanovy nohy Ondřej Hlídek, ale neuspěl. Následně to rychlou střelou zkusil Tomáš Chlubna, leč jemu také nebylo přáno a trefil jen výstroj píseckého brankáře.
     
    34:18
    René Skala měl dvě dobré šance! Stál sám na pravém rohu brankoviště, ale nedokázal dostat kotouč za záda připraveného Čeňka Nováka. Odražený puk se mu pak snažil vrátit za jeho záda, ale domácí muž s maskou opět skvěle zasáhl.
     
    33:12
    Domácí celek se snažil projít zpět do útočné třetiny poté, co mu utekl kotouč do středního pásma. V cestě jim ale stál bravurní obranný blok žlutomodrých.
     
    32:16
    Tomáš Chlubna nejprve neuspěl se svým zakončením, ale za brankou dojel kotouč a cpal jej zpět před ní, kde stál Tomáš Ludvík, jenž ale trefil jen rameno píseckého strážce svatyně.
     
    31:12
    Martin Hynek se po levém křídle šikovně protáhl až na spodek kruhu. Zde zvolil sjetí si blíže k brance, načež vypálil. Jeho střela ale skončila jen na betonech připraveného Havelky!
     
    30:33
    Martin Koupal se po buly ocitl volný na brankovišti, ale střelu od modré čáry nedokázal dorazit za Čeňka Nováka. Ten mu předtím totiž přikryl kotouč pod lapačku.
     
    30:21
    Martin Jelínek se sice hnal za kotoučem jak nejrychleji mohl, ale dostihnout jej nemohl. Domácímu celku se tak píská zakázané uvolnění.
     
    29:50
    Tomáš Ludvík zakončil dlouhou kombinaci svého celku střelou z pravého kruhu, jíž ale poslal jen do betonů píseckého muže s maskou.
     
    29:13
    A hned po vhazování přišla střela, která byla sražena nad kasu. Domácí hráč se snažil sklepnout puk pro své potřeby, ale trefil jej vysokou holí. Hra je vytažena do střední třetiny.
     
    28:50
    Z levého kruhu pálil po rychlém přenesení hry Martin Jelínek, ale jeho zakončení trefilo jen hruď dobře přesunutého Martina Havelku.
     
    28:45
    Početní výhoda také pro domácí celek. Jan Heřmánek (PIS) již sedí na trestné lavici, kam byl vykázán za faul loktem.
     
    28:28
    Tomáš Chlubna se snažil vyrovnat, ale jeho střela skončila jen na vyrážečce připraveného brankáře Jihočechů.
     
    27:29
    Písek právě vstřelil branku!
    IHC znovu strhává vedení na svou stranu a to opět necelých osm minut po startu třetiny! Daniel Horažďovský rozjel celou akci, kotouč se dostal k Josefu Vlkovi, jenž nahrál na volného MARTINA FLEGLA, jenž svou střelou pokořil domácího gólmana! Asistence: Josef Vlk a Daniel Horažďovský.
     
    27:21
    Tomáš Ludvík se po pravém křídle proháčkoval až před branku a nakonec zkusil pokus mezi betony, ale Martin Havelka je včas sklapl.
     
    26:18
    Tomáš Chlubna se zpoza branky tlačil před soupeřova muže s maskou, který nechal betony přitisknuté u tyče a zasáhl. Následně byl domácí hráč zbořen.
     
    25:33
    Ondřej Hlídek se zjevil v dobré šanci, když dorážel Havelkou ledabyle vyražený kotouč, ale hostující muž s maskou své zaváhání napravil a betony jeho střelu zneškodnil.
     
    25:07
    Daniel Horažďovský napřáhl na levém mantinelu, ale jeho střela opět skončila jen na připraveném Čeňku Novákovi, který podržel kotouč ve výstroji.
     
    24:05
    Od modré čáry, spíše než střílel, nahazoval David Hanus, ale poslal kotouč mimo. Rebelové následně vyhazují puk daleko od své klece.
     
    23:27
    Písek se snažil po rychlém vyhození domácích dostat do útoku, ale Jihočechům byl odpískán ofsajd.
     
    22:42
    Dominik Skotar je na ledě. Domácí ve čtyřech a rychle vyhodili kotouč až k brance hájené Martinem Havelkou.
     
    22:15
    Svatopluk Kopeček posílá na trestnou lavici jednoho hráče za druhým. Havlíčkův Brod dostal kotouč k Havelkovi. Následně ale míří na lavici hanby za vražená na hrazení Tomáš Chlubna (HBR).
     
    21:57
    Rebelové vyhodili a to samé předvedli i při opakovaném pokusu hostů o průnik před jejich brankáře.
     
    21:20
    Tomáš Chlubna nejprve projel do šance a trefil jen Havelkovy betony a na druhé straně se dostal před brankáře střelec první branky Martin Koupal, jenž ale nedokázal domácího muže s maskou pokořit.
     
    20:40
    Hostující hráč se dostal do šance, ale na Čeňka Nováka si nepřišel. Důvodem bylo i hákování od Dominika Skotara (HBR).
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první periodu, v níž se dostal Písek zásluhou Martina Koupala do vedení. Za Rebely se ale povedlo srovnat Štěpánu Mozrovi.

    Druhá část začne cca v 19:53.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Čeněk Novák předvedl dobrý zákrok po střele Libora Jirků od modré čáry. Domácí muž s maskou pak chtěl rychle rozehrát, ale kotouč netrefil ideálně, leč Jakub Malovec trefil jen obránce, který stál před ním.
     
    19:00
    Znovu míří na trestnou lavici Martin Kříž (HBR). Tentokrát za faul kolenem. Ve výhodě pálil nebezpečně z levého kruhu David Hanus, ale trefil jen Novákovy betony.
     
    18:30
    Písečtí se snažili až moc křečovitě dostat ke střele, a tak se nakonec puku chopil Štěpán Mozr, jenž jej dopravil do bezpečí dlouhým výhozem, jenž byl ale ještě tečovaný.
     
    17:39
    David Krajhanzl zachytil Horažďovského rozehrávku po zadním mantinelu a snažil se o přechod do pásma, ale před dotírajícím obráncem raději jen nahodil.
     
    16:49
    Po parádní nahrávce Martina Jelínka mezi beky se dostal na levém kruhu do šance Michal Semrád, ale jeho zakončení mířilo jen do připraveného Martina Havelky, který si tak připsal dobrý zákrok.
     
    15:44
    Martin Jelínek se procpal po rychlé kolmici do šance a trefil Havelku, leč mu byl odpískán ofsajd. Myšlenka byla hezká, ale ty centimetry scházely.
     
    15:26
    Dlouhou dobu se bojovalo o kotouč na středu hřiště u mantinelu v prostoru střídaček. Souboj byl tak dlouhý, až nakonec došlo k zašlápnutí puku.
     
    14:38
    Až nyní vypálil z levého kruhu po výborném průniku Daniel Horažďovský. Jeho rychlé zakončení ale skončilo jen na hrudi pozorného Čeňka Nováka.
     
    14:26
    Na obou stranách se hraje útočně, ale bez střelecké aktivity. Když už něco přijde, tak to jde většinou mimo, takže gólmani moc práce nemají.
     
    13:30
    Milan Šesták vyslal do útoku Martina Flegla, jenž se procpal až za obranu a snažil se svůj nájezd vyšperkovat zakončením mezi nohy, ale Čeněk Novák předvedl výborný zákrok a kotouč udržel před čarou!
     
    12:30
    Šanci Jana Heřmánka zastavil spolehlivým zákrokem Tomáš Ludvík, který se snažil rozjet útočnou akci, ale nakonec vrátil kotouč zpět na Michala Semráda.
     
    11:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A v Kotlině je srovnáno! Ihned po vhazování přišla branka, která znamená vyrovnání. Po Václavu Motlovi se dostal ke kotouči ŠTĚPÁN MOZR, který se s ničím nepáral a poslal jej hned na branku. A udělal dobře. Martin Havelka neměl čistý výhled a kotouč tak skončila až za jeho zády! Asistence: Václav Motl.
     
    11:30
    Dominik Skotar nakonec ukradl ve středním pásmu kotouč a zajel s ním až k brance soupeře. Jeho nahození s přehledem kryje Havelka.
     
    10:30
    Tomáš Ludvík přišel ve střední třetině o kotouč a nakonec se dostal do šance Jan Heřmánek, jemuž ale výborným zákrokem znemožnil průnik do střelecké pozice Vít Křesťan.
     
    09:21
    Rebelové bojovali o puk u mantinelu, až se rozhodl celou věc vyřešit Patrik Březina, který vypíchl kotouč a následně jej dojel. Nakonec i zakončil, ale nepřesně.
     
    08:23
    Mezi třemi hráči se prokousal za modrou čarou ke střele Martin Jelínek, ale jeho pokus zamířil jen kousek vedle branky.
     
    07:48
    V rohu pásma zůstal ležet hráč. Ten se nakonec po krátké návštěvě zdravotnice zvedl a otřesený odjel na střídačku.
     
    07:04
    Písek právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se domácí ubrání. Po dlouhém výhozu přišla ale rychlá kombinace Písku. René Skala přiťukl Patriku Březinovi, jenž posunul kotouč vedle sebe, kde stál MARTIN KOUPAL, jehož dělovka z pravého kruhu skončila až za marně se natahujícím Novákem! Asistence: Patrik Březina a René Skala.
     
    05:52
    Fantastický Čeněk Novák! Domácí muž s maskou předvedl sérii bravurních zákroků! Daniel Horažďovský naservíroval kotouč před volného Martina Flegla, jenž se snažil dorazit do prázdné, ale dvakrát trefil jen bravurní beton domácího gólmana. ten pak odrazil i další pokus Horažďovského.
     
    05:32
    První přesilovka zápasu jde do řad Písku. Martin Kříž (HBR) dostal od sudího Svatopluka Kopečka dvouminutový trest za hákování.
     
    04:45
    Rebelové ostřelovali branku soupeře, ale ani jednou neuspěli. Když to nešlo dorážkami z brankoviště, tak vypálil od modré Martin kříž, jehož pokus vykopl Havelka svými betony.
     
    03:54
    Martin Hynek se po ose kluziště dostal až mezi kruhy, kam mu byl naservírován puk, ale jeho zakončení skončilo jen na betonech Martina Havelky.
     
    03:09
    Od modré to zkusil po několika nahrávkách Jakub Malovec, ale jeho střela si našla cestu jen do míst, kde se nachází zadní mantinel.
     
    02:25
    Aktivnější je Písek. Před dotírajícím Danielem Horažďovským musel nejprve odpálit puk Vít Křesťan a následně i maskovaný muž Rebelů.
     
    01:44
    V dobré šanci se ocitl Jan Heřmánek, ale jeho pokus z pravého kruhu skončil jen na vyrážečce Čeňka Nováka, který pak holí odrazil i dorážku Reného Skaly.
     
    01:00
    Rebelové se nakonec dostali až před Martina Havelku, ale nedokázali zakončit. To samé pak předvedl i Písek.
     
    00:16
    Rebelové se po zisku úvodního buly snaží dostat dopředu, ale malinko jim vázne přechod přes střední pásmo. Kotouč zde ztratili Vít Křesťan a Dominik Skotar.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Kekula) – Křesťan, Mozr, Kříž "A", Ludvík "A", Skotar – Hlídek, Semrád, Jelínek, Krajhanzl, Motl, Kittler, Hynek, Skotar, Přibyl, Chlubna.
    Trenéři: Milan Chalupa a Ladislav Fixa.

    IHC Písek: Havelka – Jirků "C", Hanus, Malovec, Říha, Kajtman – Březina, Koupal "A", Paukner, Skala, Šesták "A", Heřmánek, Horažďovský, Vlk, Flegl.
    Trenér: Jindřich Setikovský.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Jan Čížek, Petr Křivohlavý.
     
    Vzájemné zápasy (sezona 2013/14):

    Havlíčkův Brod – Písek 4:3
    Písek – Havlíčkův Brod 1:3
     
    Písek se v základní části moc nepředvedl, když si na konto připsal pouze 16 bodů za pět tříbodových výher a porážku (3:4sn) ve Velkých Popovicích. Čtyři z pěti triumfů přitom slavil proti Strakonicím a Berounu, dvěma nejhorším týmům skupiny Střed. V tabulce skončil sice hned za bojovníky z Kotliny, ale na záda se jim díval z jedenáctibodového odstupu.
     
    Havlíčkův Brod, hrající po celou sezonu v úzkém kádru, nakonec ani pod vedením nového trenérského tandemu Milan Chalupa – Ladislav Fixa nedokázal proklouznout do elitní čtyřky a čeká jej jen skupina o záchranu. Na poslední sestupovou příčku, na níž dosud vězí bezbodový Beroun, ale má velký náskok, a když se nestane nic neočekávaného, prvoligovou příslušnost s přehledem udrží. V předposledním kole v Kotlině rozstřílel poslední Medvědy suverénně 10:2 a na závěr základní části prohrál v Krkonoších 2:7.
     
    Dobrý den, srdečně vás vítám ze zimního stadionu v Kotlině, odkud pro vás budu formou on-line přenosu komentovat utkání HC Rebel Havlíčkův Brod – IHC Písek, jež proběhne v rámci 1. kola skupiny "O udržení". Utkání začíná v 19:15.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 12. Mozr (Motl), 57. Chlubna (Kříž, Křesťan), rozh. náj. Ludvík – 8. Koupal (Březina, Skala), 28. Flegl (Vlk, Horažďovský)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Kekula) – Křesťan, Mozr, Kříž "A", Ludvík "A", Skotar – Hlídek, Semrád, Jelínek, Krajhanzl, Motl, Kittler, Hynek, Skotar, Přibyl, Chlubna.
    Trenéři: Milan Chalupa a Ladislav Fixa.

    IHC Králové Písek: Havelka – Jirků "C", Hanus, Malovec, Říha, Kajtman – Březina, Koupal "A", Paukner, Skala, Šesták "A", Heřmánek, Horažďovský, Vlk, Flegl.
    Trenér: Jindřich Setikovský.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Jan Čížek, Petr Křivohlavý

    Diváci: 30
    bahis siteleri