Ústí n/L – Tábor 3:1 (kon.) | Havířov – Hr. Králové 0:6 (kon.) | Litoměřice – Letňany 1:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 3:2 (2:0 po s.n.)
po s.n. (2:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:1, 0:1, 1:0)
IHC Králové Písek
Pátek 06.12.2013, 19:15 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga juniorů
Partner:
     
    61:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Rebel Havlíčkův Brod.

    Rebelové rozhodli hned v první sérii, ldyž se trefil TOMÁŠ LUDVÍK. Proměnil také Tomáš Chlubna, Čeněk Novák neinkasoval.
     
    Tomáš Chlubna (HBR) si bravurně najel na pravé křídlo, sjel před kasu a parádně zakončil! 2:0
     
    Za Rebely se rozjel k prvnímu pokusu Tomáš Ludvík (HBR), který mezi betony zavěsil! 1:0
     
    59:06
    Jan Heřmánek se po namazání kotouče od pravého mantinelu ocitl volný mezi kruhy a svou střelu šikoval do protipohybu Čendy Nováka, ale o malý kousek minul jeho tyč!
     
    56:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové vyrovnávají stav zápasu na 2:2! V pravý čas přišla tato vzpruha v podobě vstřelené branky! Navíc jde o využitou přesilovku a v této dovednosti je dnes také srovnáno. Vít Křesťan přiťukl kotouč na modré čáře Martinu Křížovi, jehož střela Havelkovi vypadla a prvoligový střelec TOMÁŠ CHLUBNA neměl problém doklepnout do prázdné! Asistence: Martin Kříž a Vít Křesťan.
     
    54:53
    Rebelové mají obrovskou šanci na vyrovnání stavu zápasu! Na trestnou lavici totiž míří Filip Paukner (PIS), který odpyká trest za hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě. Využijí další přesilovku v krátkém sledu za sebou?
     
    52:44
    A mohlo být ještě hůře! Za obranou se zjevil Patrik Březina, ale jeho samostatný nájezd bravurně zlikvidoval svými betony připravený Čeněk Novák!
     
    51:54
    Další vyloučený hráč usedl na lavici hanby, která je vymezená pro tým IHC Písek. Martin Koupal (PIS) obdržel dvě minuty za vysokou hůl.
     
    51:11
    Rebelové budou hrát přesilovku. Filip Paukner (PIS) se ve středním pásmu dopustil podražení.
     
    49:57
    Vzájemné vyloučení na obou stranách. Za Písek jde ven Jan Heřmánek (PIS) za hrubost. Za stejný prohřešek míří ven i David Krajhanzl (HBR). Hraje se čtyři na čtyři.
     
    49:44
    Oj oj oj! Na druhé straně mohlo být srovnáno, ale po střele z mezikruží zazvonila za Havelkovými zády jen tyčka! To byla dobrá šance pro domácí celek.
     
    49:03
    Bravurní zákrok levým betonem si připsal Čeněk Novák, který se nenechal opít rohlíkem a svého soupeře dobře vybruslil. Následně nastavil beton a sklidil ovace publika!
     
    49:03
    Za hození hole Martina Kříže (HBR) bylo nařízeno trestné střílení, které pojede Patrik Březina!
     
    34:47
    Na druhé straně cpal kotouč mezi gólmanovy nohy Ondřej Hlídek, ale neuspěl. Následně to rychlou střelou zkusil Tomáš Chlubna, leč jemu také nebylo přáno a trefil jen výstroj píseckého brankáře.
     
    34:18
    René Skala měl dvě dobré šance! Stál sám na pravém rohu brankoviště, ale nedokázal dostat kotouč za záda připraveného Čeňka Nováka. Odražený puk se mu pak snažil vrátit za jeho záda, ale domácí muž s maskou opět skvěle zasáhl.
     
    31:12
    Martin Hynek se po levém křídle šikovně protáhl až na spodek kruhu. Zde zvolil sjetí si blíže k brance, načež vypálil. Jeho střela ale skončila jen na betonech připraveného Havelky!
     
    28:45
    Početní výhoda také pro domácí celek. Jan Heřmánek (PIS) již sedí na trestné lavici, kam byl vykázán za faul loktem.
     
    27:29
    Písek právě vstřelil branku!
    IHC znovu strhává vedení na svou stranu a to opět necelých osm minut po startu třetiny! Daniel Horažďovský rozjel celou akci, kotouč se dostal k Josefu Vlkovi, jenž nahrál na volného MARTINA FLEGLA, jenž svou střelou pokořil domácího gólmana! Asistence: Josef Vlk a Daniel Horažďovský.
     
    22:15
    Svatopluk Kopeček posílá na trestnou lavici jednoho hráče za druhým. Havlíčkův Brod dostal kotouč k Havelkovi. Následně ale míří na lavici hanby za vražená na hrazení Tomáš Chlubna (HBR).
     
    20:40
    Hostující hráč se dostal do šance, ale na Čeňka Nováka si nepřišel. Důvodem bylo i hákování od Dominika Skotara (HBR).
     
    19:00
    Znovu míří na trestnou lavici Martin Kříž (HBR). Tentokrát za faul kolenem. Ve výhodě pálil nebezpečně z levého kruhu David Hanus, ale trefil jen Novákovy betony.
     
    13:30
    Milan Šesták vyslal do útoku Martina Flegla, jenž se procpal až za obranu a snažil se svůj nájezd vyšperkovat zakončením mezi nohy, ale Čeněk Novák předvedl výborný zákrok a kotouč udržel před čarou!
     
    11:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A v Kotlině je srovnáno! Ihned po vhazování přišla branka, která znamená vyrovnání. Po Václavu Motlovi se dostal ke kotouči ŠTĚPÁN MOZR, který se s ničím nepáral a poslal jej hned na branku. A udělal dobře. Martin Havelka neměl čistý výhled a kotouč tak skončila až za jeho zády! Asistence: Václav Motl.
     
    07:04
    Písek právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se domácí ubrání. Po dlouhém výhozu přišla ale rychlá kombinace Písku. René Skala přiťukl Patriku Březinovi, jenž posunul kotouč vedle sebe, kde stál MARTIN KOUPAL, jehož dělovka z pravého kruhu skončila až za marně se natahujícím Novákem! Asistence: Patrik Březina a René Skala.
     
    05:52
    Fantastický Čeněk Novák! Domácí muž s maskou předvedl sérii bravurních zákroků! Daniel Horažďovský naservíroval kotouč před volného Martina Flegla, jenž se snažil dorazit do prázdné, ale dvakrát trefil jen bravurní beton domácího gólmana. ten pak odrazil i další pokus Horažďovského.
     
    05:32
    První přesilovka zápasu jde do řad Písku. Martin Kříž (HBR) dostal od sudího Svatopluka Kopečka dvouminutový trest za hákování.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 12. Mozr (Motl), 57. Chlubna (Kříž, Křesťan), rozh. náj. Ludvík – 8. Koupal (Březina, Skala), 28. Flegl (Vlk, Horažďovský)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Kekula) – Křesťan, Mozr, Kříž "A", Ludvík "A", Skotar – Hlídek, Semrád, Jelínek, Krajhanzl, Motl, Kittler, Hynek, Skotar, Přibyl, Chlubna.
    Trenéři: Milan Chalupa a Ladislav Fixa.

    IHC Králové Písek: Havelka – Jirků "C", Hanus, Malovec, Říha, Kajtman – Březina, Koupal "A", Paukner, Skala, Šesták "A", Heřmánek, Horažďovský, Vlk, Flegl.
    Trenér: Jindřich Setikovský.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Jan Čížek, Petr Křivohlavý

    Diváci: 30
    bahis siteleri