AS Řím – Fiorentina 2:1 (kon.) | Cagliari – Janov 2:1 (kon.) | Hellas Verona – Atalanta BC 2:1 (kon.)
Sampdoria – Catania 2:0 (kon.) | Sassuolo – Chievo 0:1 (kon.) | Turín – Lazio 1:0 (kon.)
Inter – Parma 3:3 (kon.)
konec
Cagliari Calcio
2:1 (0:1)
Janov CFC
Neděle 08.12.2013, 15:00 • Stadio Sant'Elia, Cagliari • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Od nás je to vše. Děkujeme vám za pozornost a přejeme hezký zbytek dne. (16:58:26)
     
    Statistiky 1. půle

    67% Držení míče 33%
    30 Střely celkem 4
    7 Střely na branku 3
    8 Rohy 3
     
    Po konečném hvizdu sudího ještě vypukla menší potyčka, vše se ale nakonec uklidnilo. Na Stadio Sant'Elia v Cagliari vypukla velká radost! Jejich miláčci dokázali vybojovat cenné tři body až v nastavení díky dvoubrankovému Marco Sauovi. Za hosty se trefil už v první půli Alberto Gialrdino.
    Nutno říct, že výhra Caglairi je naprosto zasloužená. Ve druhé půli měli totiž drtivý tlak a Janov vstřelil gól snad jen z jediné střely na bránu.
    Domácí se tak posouvají na 10. místo. Janov si o jednu příčku pohoršil, přeskočilo je totiž Torino, které vyhrálo doma nad Laziem 1:0.
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hráči Janova pak šli do brejku. Biondini upaloval do vápna Cagliari, kde se skácel k zemi a brankář Avramov se pak ještě pustil do potyčky. Za což si vysloužil žlutou kartu.
     
    90+4
    Hosté nepřesně rozehráli a domácí mohli do brejku, jenže Sau svůj hattrick nezkompletuje, před vápnem mu míč sebral hráč Janova.
     
    90+2
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    MARCO SAU posílá svůj tým do vedení! Po neutuchajícím tlaku se Cagliari konečně dočkali. Nené poslal z akrobatické pozice centr z pravé strany přímo ke střelci branky, který se z pár metrů nemýlí! 2:1!
     
    90+2
    Nené se dostal k zakončí po Avelarově centru z levé strany. Míč se od něj ale spíš odrazil a bránu Perina tak skutečně neohrozil. Následuje další odkop.
     
    90+1
    Vrsaljko se postaral o faul na půlce. Z této mety rychle Cagliari na krátko rozehrálo.
     
    90+1
    Ani Sau, ani Pinilla se nedostali k centru z pravé strany. Ten tak skončil za bránou Perina, který se postará o odkop.
     
    90
    4 minuty se budou nastavovat v závěru utkání.
     
    90
    Jediný hráč, který se sem tam ocitne na půlce Cagliari je Gilardino. Ostatní hráči hostů zuřivě brání cenný bod.
     
    90
    Poslední minuta základní hrací doby je tady!
     
    89
    O vhazování se na své půlce postará hráč Janova Biondini.
     
    88
    Do konce utkání již příliš času nezbývá. Další hráč, který se pokusil dostat domácí do vedení byl Nené. Novic na hřišti ale vypálil zpoza vápna hodně nepřesně, když se jeho loudavá střela dostala dobré 2-3 metry od levé tyčky brány hostů.
     
    87
    Antonelli se postaral o výborný obranný zákrok, když zablokoval na hranici 20 metrů ránu z kopačky Nainggoalana. Obránce CFC si ale vyžádal ošetření, rána byla velmi razantní.
     
    87
    Po dlouhé době se dostal ke střele i Janov. Jenže tahle střela z 25 metrů nenadělá žádné potíže brankáři ostrovanů Avramovovi.
     
    86
    Cagliari má hodně šancí. Naposledy to byl Cossu, když vyslal plíživou střelu na bránu Janova, ta ale skončila vedle a bude se odkopávat.
     
    85
    Kapitán Cagliari Conti se znovu postaral o to, co umí nejlépe – střely z velké dálky. Jednu takovou nyní poslal na bránu CFC a brankář Perin jen se štěstím míč schoval do své náruče. Už nejednou se stalo, že Conti propálil i samotného brankáře.

    Jakub Martiňák

    Branky: 76. Sau, 90+2. Sau (Nenê) – 16. Gilardino (Lodi)

    Karty:   13. Pinilla (CAG), 31. Nainggolan (CAG), 43. Conti (CAG), 77. Sau (CAG), 90+4. Avramov (CAG) – 10. Manfredini (JAN), 30. Kucka (JAN)   43. Manfredini (JAN)


    Cagliari Calcio: Avramov – Pisano (58. Ibraimi), Rossettini, Astori, Avelar – Ekdal (77. Nenê), Conti (C), Dessena (46. Cossu), Nainggolan – Sau, Pinilla.
    Náhradníci: Adán – Oikonomou, Murru, Cossu, Ibraimi, Cabrera, Nenê.

    Janov CFC: Perin – Antonini, Portanova (C) (79. De Maio), Manfredini – Vrsaljko, Biondini, Lodi, Antonelli – Fetfatzidis (45+2. Marchese), Gilardino, Kucka (59. Gamberini).
    Náhradníci: Bizzarri – Sampirisi, De Maio, Gamberini, Marchese, Cofie, Sturaro, Bertolacci, Stoian, Calaiò, Centurión, Konaté.

    Rozhodčí: P. Giacomelli – A. Padovan, L. Manganelli
    bahis siteleri