Zlín – K. Vary 2:4 (kon.) | Plzeň – Třinec 4:0 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 1:6 (kon.)
Liberec – Sparta 5:2 (kon.) | Pardubice – Kladno 5:1 (kon.) | Chomutov – Litvínov 0:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:0 (0:0, 1:0, 3:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 13.12.2013, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je hotovo, o vítězi už nemůže být pochyb! Domácí totiž využívají další přesilovou hru a vedou dvě minuty před koncem o čtyři góly. Prosadil se opět VÁCLAV PLETKA, který tečoval dělovku Tomáše Slováka a Hrubec se mohl tak maximálně ohlédnout. Asistence: Tomáš Slovák, Radek Duda.
     
    57:26
    Tak a s hosty to vypadá opravdu bledě, protože na trestnou lavici zamířil Hrabal (TRI).
     
    56:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A domácí bleskvoě přesilovou hru využívají a vedou už o tři branky! Krásnou akci založil zadovkou Duda, který v rohu našel Vlasáka, ten rychle posunul puk před branku na VÁCLAVA PLETKU, který na druhý pokus dostrkal puk za Hrubce! Asistence: Tomáš Vlasák, Radek Duda.
     
    56:25
    Další přečíslení indiánů sice neskončilo velkou śancí, jenže Varaďa (TRI) i tak úmyslně posunul branku, a tak svůj tým v nejméně vhodnou chvíli poslat do čtyř.
     
    55:26
    Vlasák s Holcem jeli na posledního obránce, Vlasák na poslední chvíli vymyslel šikovnou nahrávku, jenže Holcovi puk o malý kousek utekl!
     
    53:21
    Obrovská šance Peterka, ten zůstal před brankovištěm zcela nehlídán, zakončení měl ale přes ruku a tak jen po ledě poslal puk do betonů gólmana Machovského!
     
    52:51
    Je tu další oslabení Plzně. Jeřábek (PLZ) je dalším vyloučeným a hosté budou mít další možnost vstřelit kontaktní gól.
     
    50:27
    Hosté budou hrát přesilovou hru. Mozík (PLZ) vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    47:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    RADEK DUDA zvyšuje na rozdíl dvou branek pro domácí tým. Václav Pletka nejdříve zkusil vystřelit, zablokovaný kotouč se mu vrátil na hůl, tak na druhý pokus našel zcela volného Dudu, který tvrdou ranou překonal Hrubce. Ten totiž reagoval na první střelu a nestihl se včas přesunout. Asistence: Václav Pletka.
     
    39:19
    Jeřábek dostal na levém křídle prostor ke střele, tvrdě vystřelil, mířil pod břevno Hrubcovy branky, tŕinceký gílman ale nejspíše ramenem puk vytěsnil!
     
    33:17
    Hezká akce Plzně končí faulem hostí. Duda jemnou tečí přiťuknul puk Sýkorovi, který hledal Vlasáka. Ten si puk zasekl a chtěl se uvolnit kličkou do středu, byl ale podražen Martinem Růžičkou (TRI).
     
    30:45
    Hosté mají šance rychle srovnat, na trestnou lavici usedl Jakub Lev (PLZ) za podražení.
     
    30:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď už to ale vyšlo! Duda zkusil to samé ještě jednou, puk se dostal k JÁNU SÝKOROVI, který zaskočil překvapeného Hrubce a přesnou ranou otevírá skóre! Asistence: Radek Duda.
     
    25:12
    Pletka s Vlasákem měli gól na holi, ale ani jedna ze dvou dorážek nenašla svůj cíl! Hrubec měl kopec štěstí, protože byl na zemi u druhé tyčky a nemohl zasáhnout, pomohli mu ale obránci!
     
    23:50
    Ján Sýkora měl další dobrou šanci! Přestože byl v obtížné situaci, dokázal ze strany dobře vystřelit a puk propadl za Hrubce, který jej nekontroloval, a jen těsně nezamířil do branky, ale vedle!
     
    22:55
    Domácí stihli jedinou střelu a počet hráčů na ledě se vyrovnává. Pletka (PLZ) podle rozhodčích sekl Hrubce přes rukavici, a už sedí na trestné lavici.
     
    22:40
    Domácí si zahrají první přesilovou hru. Vyloučen na dvě minuty je Bonk (TRI).
     
    19:59
    Gólová šance Škody! Duda žabkou připravil puk Jánovi Sýkorovi před branku, slovenský forvard sice letící kotouč dokázal zasáhnout, přečíslení ale zakončil střelou těsně vedle tyče!
     
    10:01
    Obrovská šance Plzně! Kratěna získal puk a se Lvem postupoval proti jedinému obránci, nahrál puk svému kolegovi, ale ten trefil jen boční síť!
     
    08:09
    Polanský s Orsavou teď pořádně zatápěli plzeňské obraně a vykoledovali si přesilovou hru. Na trestnou usedl Hanzlík (PLZ).
    Marken.cz

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 31. Sýkora J. (Duda), 48. Duda (Pletka), 57. Pletka (Vlasák, Duda), 58. Pletka (Slovák, Duda)


    HC Škoda Plzeň: Machovský – Seman, Hanzlík, Jeřábek, Boháč, Slovák, Mozík, Marcel – Holec, Kašpařík, Kratěna – Sýkora J., Vlasák, Duda – Pletka, Lev, Indrák – Schleiss, Sýkora T., Dvořák
    HC Oceláři Třinec: Hrubec – Krejčí, Hrabal, Linhart, Roth, Galvas, Kania, Roupec – Varaďa, Bonk, Růžička Martin – Adamský, Polanský, Orsava – Rákos, Peterek, Květoň – Rufer, Zagrapan, Růžička Marek

    Rozhodčí: Homola, Turčan – Pešek, Jelínek
    bahis siteleri