Zlín – K. Vary 2:4 (kon.) | Plzeň – Třinec 4:0 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 1:6 (kon.)
Liberec – Sparta 5:2 (kon.) | Pardubice – Kladno 5:1 (kon.) | Chomutov – Litvínov 0:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:6 (0:2, 1:1, 0:3)
HC Slavia Praha
Pátek 13.12.2013, 18:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dnešní výsledek opravdu nebude pro druhý tým tabulky vypadat příznivě, hosté potřetí v zápase využívají přesilovou hru. Žejdl protečoval Bednářovu nabídku na úplně volného VLADIMÍRA RŮŽIČKU, který se po puku sice musel natahovat, ale stejně ho stačil bekhendem poslat za Kacetlova záda – 1:6. Asistence: Lukáš Žejdl, Jaroslav Bednář.
     
    49:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Druhá využitá přesilovka hostů už prakticky rozhoduje o vítězi dnešního souboje. Domácí nedokázali vyhodit kotouč, který se dostal k Juraji Valachovi. Ten naznačil střelu, místo toho ale výtečně našel na pravé straně JAROSLAVA BEDNÁŘE, který už to proti odkryté bráně neměl těžké – 1:5. Asistence: Juraj Valach, Lukáš Žejdl.
     
    42:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přestože byl Hradec po přestávce aktivnější, gól přichází na druhé straně! Vladimír Růžička křižným pasem povedeně našel DAVIDA SKOKANA, který Kantora parádně vykoupal a bekhendovým blafákem pak snadno zakončil do prázdné klece – 1:4! Asistence: Vladimír Růžička, Pavel Kolařík.
     
    36:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a slávisté dokázali dvojnásobnou přesilovku využít. Kadlecovu dělovku ještě Kantor vyrazil do strany, tam ale číhal připravený VLADIMÍR RŮŽIČKA, jenž kotouč nekompromisně napálil do bližšího růžku – 1:3! Asistence: Petr Kadlec, Jaroslav Bednář.
     
    25:20
    Mountfield právě vstřelil branku!
    První početní výhoda dnešního zápasu je využita a Hradec se dostává do kontaktu! René Vydarený obkroužil bránu a pak vyzval mezi kruhy stojícího JIŘÍHO ŠIMÁNKA, který puk z první nekompromisně napálil do sítě – 1:2! Asistence: René Vydarený, Rastislav Dej.
     
    19:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané zasazují domácímu týmu úder do šatny a už vedou o dvě branky! David Skokan přenechal puk na modrou čáru JURAJI VALACHOVI, který se s tím nepáral a zkusmo vypálil. Kantor měl výhled čistý, přesto puk propustil výstrojí za svá záda – 0:2! Asistence: David Skokan, Petr Kadlec.
     
    11:42
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jenže krátce po chvilkovém hradeckém tlaku se vedení ujímají hosté! Domácí obrana osudově zaváhala a pustila do přečíslení dva na jednoho Stránského s PAVLEM KLHŮFKEM. První jmenovaný skvěle počkal, až poslední bek přejede situaci, a pak vyzval Klhůfka k naprosto snadnému zasunutí do prázdné brány – 0:1! Asistence: Jan Stránský, David Štich.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 26. Šimánek (Vydarený, Dej) – 12. Klhůfek (Stránský, Štich), 20. Valach (Skokan, Kadlec), 37. Růžička (Kadlec, Bednář), 43. Skokan (Růžička, Kolařík), 50. Bednář (Valach, Žejdl), 58. Růžička (Žejdl, Bednář)


    Mountfield HK: Kantor (43. Kacetl) – Harant, Vydarený, Pláněk, Mikuš, Ptáček, Frühauf, Prokop – Dej, Mertl, Šimánek "C" – Červený, Marha, Kvetoň – Tvrdík, Langhammer, Škoda – Švihálek, Knotek, Rousek – Nedvídek. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Slavia Praha: Furch (Svoboda) – Kadlec "C", Holub, Kolařík, Wharton, Valach, Štich, Knot, Šenkeřík – Bednář, Žejdl, Krenželok – Skokan, Růžička, Tomica – Bednář, Jelínek, Sklenář – Stránský, Klhůfek, J. Doležal. Trenér: Vladimír Růžička.

    Rozhodčí: Hribik, Jeřábek – Kajínek, Hejl.

    Diváci: 5034
    bahis siteleri