Nitra – Žilina 7:0 (kon.) | Martin – Košice 0:1 (0:1 po s.n.) | Poprad – Banská Bystrica 6:5 (po pr.)
Skalica – Piešťany 2:3 (1:2 po s.n.) | Zvolen – Trenčín 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
HK Nitra
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
MsHK Žilina
sk Pátek 13.12.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:40
    Nemožné! Kováčik bezprostredne spred brány trafil iba žrď brány hosťujúceho celku a to bola zrejme posledná šanca tohto zápasu.
     
    58:55
    Roman Tománek unikol defenzíve hostí a sám sa rútil na bránu, ale gól s poradovým číslom 8 neprichádza! Koutský spojil betóny a puk už do siete nepustil.
     
    55:16
    Vylúčenie brankára Koutského za držanie. Dve minúty si namiesto neho odsedí Buc. Hráme 4 proti 4.
     
    54:17
    Žilina môže vsietiť aspoň čestný presný zásah. Na trestnej lavici Ručkay za sekanie.
     
    53:26
    Nitra dala gól!

    A máme tu hetrik! Po skutočnej paráde LUKÁŠ NOVÁK dostal krížnu prihrávku cez pásmo a nekompromisne zavesil do Koutského siete. Asistencie: Roman Tománek a Jozef Stümpel.
     
    41:43
    Nitra dala gól!

    Debakel pokračuje a v Koutského sieti končí už šiesty puk. Tentokrát bol pred bránou osamotený FILIP BAJTEK a poľahky puk poslal do siete za dezorientovaného brankára. Asistencie si pripisujú Matej Hamrák a Michal Novák.
     
    38:38
    Nitra dala gól!

    A toto je už na uterák! Nitra využíva ďalšiu presilovku, tentokrát žilinský gólman nestačil na zakončenie ROMANA TOMÁNKA. Asistencie si na svoje konto pripíšu Lukáš Novák a Peter Ordzovenský.
     
    37:25
    Vylúčenie na strane hostí. Na trestnú lavicu smeruje Slovák za držanie hokejky.
     
    34:44
    Táto situácia už ale bola o niečom inom! Tománek posunul puk tentokrát kapitánovi Stümpelovi, ale jeho peknú strelu zlikvidoval Koutný.
     
    33:20
    Veľká príležitosť domácich! Po prečíslení dvoch proti jednému Segľa posunul puk pred bránu mladému Rzavskému, ale ten v rýchlosti nemieril presne.
     
    28:34
    Nitra dala gól!

    LUKÁŠ NOVÁK sa pomerne rýchlo otriasol z nepríjemne vyzerajúceho zranenia z úvode tretiny a pridáva už svoj druhý presný zásah! Nádašdi vypálil od útočnej modrej čiary a Koutský puk iba vyrazil. Nanešťastie pre hostí iba na Novákovu hokejku a ten poľahky zvyšuje. Asistencie: Tomáš Nádašdi a Tomách Chrenko.
     
    26:56
    V týchto chvíľach sa viac vylučuje a fauluje ako hrá. Na trestnú lavicu smeruje hosťujúci Ostrčil za hákovanie.
     
    26:04
    Vylučuje sa na oboch stranách. Za domácich si na trestnú lavicu na dve minúty odchádza sadnúť Kováčik za filmovanie pádu, ktorý spôsobil Šterbák držaním.
     
    24:09
    Domáci Bajtek odchádza na trestnú lavicu na dve minúty za sekanie.
     
    23:31
    Nitra má na svojom konte pohodlný trojgólový náskok a vidieť to aj na hernom prejave, keď si šikovnú strelu dovolil Bajtek a už to mohlo byť 4:0, ale nestalo sa tak.
     
    22:45
    Nitra dala gól!

    Tak presne toto hostia nechceli! Žilina sa pozabudla v defenzíve, výsledkom čoho bolo prečíslenie dvoch proti jednému, na ktorého konci efektne vykúpal brankára HENRICH RUČKAY. Asistencie: Tomáš Chrenko a Dušan Milo.
     
    20:23
    Na ľadovej ploche je už pri zranenom hráčovi aj tímový lekár. Treba však zdôrazniť, že o faul nešlo, Lukáš pravdepodobne zle dostúpil alebo sa pošmykol, ťažko povedať, z nášho pohľadu to nebolo jednoznačné. V tejto chvíli mu spoluhráči pomáhajú na striedačku.
     
    20:23
    Toto nevyzerá dobre! Lukáš Novák leží na zemi pri mantineli a zvíja sa v obrovských bolestiach!
     
    16:04
    Žilina má dobrú príležitosť na zníženie náskoku. Na trestnej lavici sedí domáci Segľa za vrazenie na mantinel.
     
    15:20
    Nitra dala gól!

    A domáci vedú rozdielom dvoch presných zásahov! Od útočnej modrej čiary strieľal DUŠAN MILO a puk sa ešte nešťastne poodrážal od dvojice žilinských hráčov, až napokon skončil za chrbtom Koutského. Asistencie si pripisujú Henrich Ručkay a Tomáš Chrenko.
     
    14:02
    Vylúčenie na strane hostí. Obranca Rúfus si vyslúžil dvojminútový trest za držanie protihráča.
     
    12:11
    Nitra dala gól!

    Domáci sú vo vedení! Nasťahovali sa do pásma a hosťujúca defenzíva úplne zabudla pred bránou LUKÁŠA NOVÁKA, ktorý puk pohybujúci sa v bránkovisku Žiliny upratal pomedzi Koutského betóny do brány. Asistenciu si pripisuje Jozef Stümpel.
     
    09:56
    Pekná akcia v podaní Nitry! Segľa zadovkou spoza brány našiel Bajteka, ale Koutský sa nenechal prekvapiť a včas sa presunul k svojej ľavej žrdi.
     
    07:40
    Na opačnej polovici klziska sme ale konečne videli nebezpečnú akciu! Lukáš Novák sa neulakomil na strelu a ponúkol puk Ďurkechovi, ktorého nebezpečná strela poriadne preverila Koutského kvality.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 13. L. Novák (Stümpel), 16. Milo (Ručkay, Chrenko), 23. Ručkay (Chrenko, Milo), 29. Novák (Nádašdi, Chrenko), 39. Tománek (L. Novák, Ordzovenský), 42. Bajtek (Hamrák, M. Novák), 54. L. Novák (Tománek, Stümpel)


    HK Nitra: Kristan – Pavlíček, Milo, Ordzovenský, Nádašdi, Ďurkech, M. Novák, Závodský, Štumpf – Kováčik, Chrenko, Ručkay – Tománek, Stümpel, L. Novák – Bajtek, Hamrák, Segľa – Pupák, Hrazdíra, Rzavský
    MsHK Žilina: Koutský – Šterbák, Rúfus, Chovan, Ostrčil, Niník, Leško, Bajaník – Drevenák, Klouda, Tomas – Buc, Slovák, Varga – Lipovský, Valášek, Kalla – Schroner, Piják, Čavrk

    Rozhodčí: Stano – Brath, Bogdaň
    bahis siteleri