Havlíčkův Brod – Žďár n/S 2:4 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 7:2 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
Hr. Králové – Kometa Brno 5:4 (po pr.) | Olomouc – Vsetín 0:0 (odl.) | HC Litvínov – PZ Kladno 4:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 15.12.2013, 11:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    56:17
    Jiří Vlach (HBR) navíc dostává trest za hru vysokou holí. Rebelové se tak budou muset znovu bránit náporu svého soupeře.
     
    54:25
    Jiří Kopic (HBR) se dopustil faulu, když zastavil pronikajícího protihráče. Rebelové už moc času na snížení nemají. Trestem mu je podražení.
     
    48:14
    Karel Geba (ZNS) dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Domácí celek má životní šanci na srovnání!
     
    34:25
    Štěpán Švanda napálil na modré čáře kotouč, který skončil jen na betonech připraveného Miroslava Hanáka. Následně se mezi kruhy cpal ke kotouči Michal Nedvěd (ZNS) tak vehementně, až byl vykázán za podražení.
     
    31:42
    Další šance pro Rebely na snížení náskoku! Vladimír Zahradník (ZNS) putuje na lavici hanby za sekání. Dobrá šance pro domácí.
     
    25:26
    Domácí muž s maskou musel řešit další velkou šanci soupeře. Závar na brankovišti skončil jen pod výstrojí Miroslava Hanáka. Následně je vykázán na lavici hanby Vladimír Zahradník (ZNS) za hrubost, protože až moc vehementně tlačil do gólmana.
     
    22:48
    Miroslav Hanák lapil střelu Tomáše Havránka z levého kruhu do lapačky. Následně zamířil na lavici hanby Jiří Vlach (HBR) za krosček.
     
    15:14
    Další komplikace pro domácí výběr. Vojtěch Holenda (HBR) dostává dvouminutový trest za podražení.
     
    12:40
    Domácí celek bude hrát v oslabení. Na trestnou lavici míří Matěj Vála (HBR), který je sem hlavním rozhodčím vykázán za zdržování hry.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 43. Březina (Veverka), 59. Michálek (Benák) – 5. Matys (Zahradník), 25. Nedvěd (Srnský, Macky), 50. Havránek (TS), 56. Havránek (Nečas, Trejbal)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hanák – Vála, Benák, Němec, Kopic, Lachman, Hrabaň "A", Krtek – Pilný, Veverka, Petržílek, Březina, Vlach, Hendrych, Michalička, Michálek "C", Chymo, Kadleček, Donda, Holenda.
    Trenéři: Karel Dvořák a Pavel Zmrhal.

    SKLH Žďár nad Sázavou: Loubal (Neubauer) – Jančařík, Trejbal, Švanda, Jankovský – Nečas "A", Srnský, Macek, Štefka, Zahradník, Macky, Nedvěd "A", Kaut, Nový, Havránek "C", Matys, Geba.
    Trenér: Martin Sobotka st.

    Rozhodčí: Ondřej Polák – Arnošt Ryšavý, Martin Lukač
    bahis siteleri