Chanty-Mansijsk – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Omsk – Vladivostok 4:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Novokuzněck 2:0 (kon.)
Barys – Chabarovsk 8:2 (kon.) | Petrohrad – Ufa 1:2 (kon.) | Riga – Lev 1:2 (0:2 po s.n.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
HC Sibir Novosibirsk
Sobota 28.12.2013, 10:00 • Arena-Ugra (5 500) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:48
    Andrej Plechanov (SIB) musel zahákovat soupeře, který by jinak možná dal branku, jež by definitivně rozhodla. Je však jasné, že šance na vyrovnání jsou nyní znovu daleko menší.
     
    55:21
    Igor Ignatuškin (SIB) teď výrazně komplikuje svému týmu situaci. Za hákování je totiž na dvě minuty vyloučen.
     
    42:47
    Ať se domácí zlobí, jak chtějí, budou to znovu oni, kdo obsadí volné mésto na trestné lavici. Stephen Dixon (JUG) je na trestné lavici už podruhé a je třetím hráčem zápasu, který dostává dvě minuty za zdržování. Šestá přesilovka pro Sibir v řadě!
     
    34:51
    Popáté za sebou bude trestnou lavici zahřívat hráč Jugry. Tentokrát je to Nikita Gusěv (JUG), který jednoho ze soupeřů podrazil svou hokejkou.
     
    27:07
    Počtvrté v řadě jsou vyloučeni hráči domácího mančafta. Tentokrát usedá na trestnou lavici Ilari Melart (JUG).
     
    23:30
    Na řadu přichází další vyloučení na straně Jugry. Michail Žukov (JUG), jenž se asistencí podílel na zatím jediném gólu utkání, se provinil podražením.
     
    19:48
    Ještě před zazněním první sirény putuje na trestou lavici střelec zatím jediné branky zápasu Michail Tjuljapkin (JUG)
     
    13:19
    Vzápětí přichází na řadu další vyloučení, to má na svědomí hráč Jugry Kirill Kňazev (JUG), který se provinil nebezpečnou hrou vysokou holí.
     
    10:00
    Vyloučen je také Kutuzov (SIB), to bude pro Běspalova ještě peklo!
     
    09:10
    Na trestné lavici Novosibirsku sedí tři hráči, naopak na domácí jen jeden. To znamená, že Jugra hraje přesilovku pět na tři! Pět minut dostali za bitku Vitalij Karamnov (SIB), Veli-Matti Savinainen (JUG). Dvouminutovým trestem je navíc potrestán Kristián Kudroč (SIB).
     
    08:01
    Vyloučen je i jeden z hráčů Novosibirsku, a to konkrétně Dmitrij Kugryšev (SIB), který ze svého obranného pásma vyhodil kotouč na tribunu.
     
    03:33
    Stephen Dixon (JUG) udeřil Kugryševa vysokou holí do obličeje, což rozhodčím dnešního střetnutí nemohlo uniklo, a tak nás čeká první přesilovka zápasu. Tu budou režírovat hostující hokejisté.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 13. Tjuljapkin (Žukov, Jakubov), 56. Savinainen (Melart, Starosta) – 57. Ožiganov (Monja)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (Kuzněcov) – Melart, Starosta, Sokolov, Chvostov, Djakov , Tjuljapkin, Šefer, Šviděnko – Dixon, Smoleňák, Savinainen – Magogin (C), Buljanskij, Chlyncev – Gusěv, Jakubov, Žukov – Sitnikov, Kňazev, Jacenko.Trenér: Oleg Davydov.
    HC Sibir Novosibirsk: Běspalov (Koskinen) – Plechanov, Kudroč, Kuzutov, Alexejev, Ožiganov, Lekomcev, Karavajev – Lehterä, Enlund, Kugryšev – Kopejkin (C), Koskiranta, Něstěrov – Sannikov, Monja, Gubin – Ignatuškin, Romanov, Šumakov – Karamnov. Trenér: Dmitrij Kvartalnov.

    Rozhodčí: Běljajev, Sojn – Majtak, Pronskich

    Diváci: 2 200
    bahis siteleri