Košice – Nitra 2:5 (kon.) | Skalica – Trenčín 4:3 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 4:1 (kon.)
Poprad – Martin 4:3 (kon.) | Piešťany – Žilina 3:0 (kon.)
konec
HKM Zvolen
4:1 (1:1, - 2:0, 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 12.01.2014, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:27
    Presilovú hru si zahrajú aj hostia, Hraško je vylúčený za držanie.
     
    55:51
    Zvolen dal gól!
    PETER ZUZIN využíva nepozornosť Kalembu, ktorý najprv iba sledoval, ako Kamil Brabenec netrafil odkrytú bránku hostí bez prípravy, puk sa však následne odrazil na Zuzinovu hokejku a ten skóruje po ľade. Asistencie: Kamil Brabenec, Michal Chovan.
     
    51:25
    Konečný v čistej šanci ! Šimko už ležal na ľade becmocný, Konečnému stačilo zdvihnúť puk, v poslednej chvíli však Šimko zdvihol nad betón lapačku a práve tam mieril Konečný, neuveriteľné, čo všetko dnes hostia ešte zahodia.
     
    47:21
    Baláž odchádza na trestnú za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    43:34
    White nastreľuje tyčku domácej bránky ! V hre sa pokračuje pri Šimkovej svätyni !
     
    42:37
    Puliš odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    40:41
    Chris Saracino strieľa do poloprázdnej bránky, Šimko sa stihol presunúť a chytá perfektne lapačkou !
     
    38:53
    Pichnarčík odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    37:43
    Zvolen dal gól!
    KAMIL BRABENEC najprv spálil niekoľko šancí, následne mohol zakončovať do odkrytej bránky a aj sa mu to podarilo, keby sme odfotili situáciu pri tomto góle, všimli by sme si, že v bránkovisku sú dva obetaví Banskobystričania, ktorí chceli vlastným telom zastaviť puk. Asistencie: Michal Chovan.
     
    31:38
    Veľká šanca hostí – Lunter v čistej šanci triafa iba výstroj Šimka, puk sa následne odrazil do vzduchu a dezorientovaný Šimko nevedel kde je, po dopade zastal pred bránkovou čiarou a Šimko v poslednej chvíli telom prikrýva a našťastie pre domácich zabraňuje gólu.
     
    28:17
    Gašpar nedokázal pred prázdnou bránkou dosiahnuť gól – Šimko vynikajúco špičkou hokejky zastavil puk !
     
    24:34
    Zvolen dal gól!
    Puk sa dostal k JÁNOVI ŤAVODOVI do pravého kruhu v útočnom pásme, ten napriahol a triafa to naozaj perfektne popod lapačku Kalembu – pre tohto hráča to bol prvý gól za zvolenské áčko a to už odohral 3 sezóny ! Asistencie: Michal Chovan, Martin Ďaloga.
     
    22:30
    Kelsey vysunul Gašpara do útoku, jeho strela neuspela, následne Gašpar prihrával pred dezorientovaného Šimka na Kelseyho, puk sa však až k nemu nedostal.
     
    19:50
    Handlovský dostal prihrávku pred prázdnu bránku, potom však nedokázal posunúť svoj tím do vedenia, puk posiela do spodnej zadnej tyčky bránky Šimka !
     
    17:53
    Andrej Podkonický odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    16:05
    Banská Bystrica dala gól!
    PATRICK WHITE predviedol niečo, čo vo Zvolene nevideli diváci už dlho. Po úspešnom buly obkorčuloval bránku a zasúva za Šimka, ktorý sa nedokázal presunúť k ľavej tyčke. Asistencie: Michal Hudec.
     
    06:25
    Rastislav Konečný odchádza na trestnú za podrazenie, Zvolen má k dispozícii presilovú hru.
     
    00:30
    Zvolen dal gól!
    MICHAL CHOVAN sa dostal do útočného pásma zásluhou Kamila Brabenca, Michal následne obišiel Bambúcha a triafa pravý roh bránky hostí ! Asistencie: Kamil Brabenec, Lubor Pokovič.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 1. Chovan (Brabenec, Pokovič), 25. Ťavoda (Chovan, Ďaloga), 38. Brabenec (Chovan), 56. Zuzin Peter (Brabenec, Chovan) – 17. White (Hudec)


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Pokovič, Obšut, Hraško, Pichnarčík, Mucha, Ťavoda, Pospíšil – Chovan, Brabenec (C), Zuzin Peter – Baláž, Jurík (A), Podkonický (A) – Ďaloga, Bortňák, Síkela – Škvaridlo, Čanky, Puliš
    HC´ 05 Banská Bystrica: Kalemba (Košarišťan) – Saracino, Lepine, Martin, Bambúch (A), Predajniansky, Rosandič, Gachulinec, Macík – Konečný, White, Hudec (C) – Handlovský, Heizer (A), Bendík – Lunter, Zigo, Lamper – Wilson, Gašpar, Kadura

    Rozhodčí: Jonák, J.Konc – Holienka, Valach
    bahis siteleri