Vítkovice – Třinec 6:3 (kon.) | Zlín – Liberec 3:4 (kon.) | Chomutov – Kladno 1:2 (0:1 po s.n.)
Litvínov – Slavia 4:2 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 3:0 (kon.)
Pardubice – Sparta 2:6 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 17.01.2014, 18:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:03
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Vzhledem k průběhu posledních minut si myslím, že teď už je rozhodnuto, kdo po dnešku bude na druhém místě! Tomáš Pospíšil poslal nahrávku dozadu TOMÁŠI KNOTKOVI, který trochu se štěstím propálil Machovského a skóruje ve třetím zápase v řadě – 3:0! Asistence: Tomáš Pospíšil, Vladimír Škoda.
     
    28:51
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Jak je ten hokej jednoduchý! Hradec podruhé v zápase využívá přesilovku a svého soupeře dokonale trestá za nevyužité šance. LUKÁŠ KVĚTOŇ si na modré chytře počkal, až jeho parťáci zakryjí Machovskému výhled, a pak propálil všechno před sebou – 2:0! Asistence: František Ptáček, Josef Marha.
     
    15:27
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Jenom se hradecký kapitán vrátil do hry po zranění, a už zase ukazuje svůj střelecký apetit! Krásná kombinace po ose Frühauf – Kudrna dovedla puk až k JIŘÍMU ŠIMÁNKOVI, který ho z úhlu procedil kolem bližší tyče a Hradec využívá přesilovku pěti proti třem – 1:0! Asistence: Jaroslav Kudrna, Peter Frühauf.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 16. Šimánek (Kudrna, Frühauf), 29. Květoň (Ptáček, Marha), 53. Knotek (Pospíšil, Škoda)


    Mountfield HK: Kacetl (Kantor) – Harant, Vydarený, Pláněk, Mikuš, Ptáček, Frühauf – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Marha, Květoň – Pospíšil, Knotek, Škoda – Švihálek, Červený, Rousek. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Mensator) – Hanzlík "C", Jeřábek, Slovák, Marcel, Mozík, Boháč, Moravčík – Holec, Lev, J. Sýkora – Duda, Vlasák, Pletka – Indrák, Kašpařík, Schleiss – Dvořák, T. Sýkora, Pitule. Trenér: Milan Razým.

    Rozhodčí: Fraňo, Pavlovič – Hejl, Kajínek.

    Diváci: 5117
    bahis siteleri