NY Rangers – Detroit 1:0 (kon.) | Philadelphia – Nashville 3:4 (2:3 po s.n.) | Ottawa – Montreal 4:5 (po pr.)
Tampa – NY Islanders 1:2 (0:1 po s.n.) | Florida – San Jose 0:3 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 1:4 (kon.)
Minnesota – Edmonton 4:1 (kon.) | Dallas – Boston 2:4 (kon.) | Calgary – Winnipeg 2:5 (kon.)
Colorado – New Jersey 2:1 (2:0 po s.n.) | Arizona – Vancouver 1:0 (kon.)
konec
Minnesota Wild
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Edmonton Oilers
Pátek 17.01.2014, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:08
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je parádní vstup Wild a patrně asi definitivní tečka za plány hostů na vyrovnání. Uvidíme. Zucker se hned po buly dostal k puku, vyměnil si ho s Heatleym a ten mu jej krásně nasrevíroval před odkrytou klec, kde už JASON ZUCKER neměl problém doklepnout puk. Obrana hostů asi byla ještě v šatně. Asistence: Dany Heatley a Charlie Coyle.
     
    38:57
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A je to už 3:1. Teď se ten důraz vyplatil. Fontaine zatáhl puk do pásma, našel před brankou Brodziaka, ten ještě puk za Scrivense neprocpal, jenže gumový nesmysl dál poskakoval po výstroji gólmana hostů a dojíždějící JUSTIN FONTAINE jej doslova dotlačil za brankovou čáru. Asistence: Kyle Brodziak a Matt Cooke.
     
    36:45
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí jdou opět z nenápadné akce do vedení. Z pravého křídla vypálil dělovku NATE PROSSER, Scrivens sice máchl lapačkou, jenže puk se v ní neudržel a propadl za jeho záda. Asistence: Jason Pominville.
     
    22:36
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to byl až komický moment, po kterém hosté vyrovnávají. JORDAN EBERLE se zmocnil puku u mantinelu, vybruslil si až do střelecké pozice na kruhy, oba bránící hráči čekali přihrávku, takže zalehli na led a tak měl Eberle volnou cestu k pohodové a přesné střele. Bez asistence.
     
    10:36
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí jdou z ničeho nic do vedení. Granlund využil chyby hostující obrany, zmocnil se za brankou puku, předložil jej najetému JASONOVI POMINVILLOVI a ten bekhendovým blafákem otevřel skóre. Asistence: Mikael Granlund a Marco Scandella.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 11. Pominville (Granlund, Scandella), 37. Prosser (Pominville), 39. Fontaine (Brodziak, Cooke), 41. Zucker (Heatley, Coyle) – 23. Eberle


    Minnesota Wild: Kuemper – Suter, Brodin, Scandella, Prosser, Ballard, Stoner – Niederreiter, Granlund, Pominville – Heatley, Coyle, Zucker – Cooke, Brodziak, Fontaine – Veilleux, Haula, Mitchell
    Edmonton Oilers: Scrivens – Ference, J. Schultz, N. Schultz, Bělov, Petry, Marinčin – Hall, Nugent-Hopkins, Gagner – Jakupov, Arcobello, Eberle – Perron, Gordon, Hendricks – Gazdic, Smyth, Jones

    Rozhodčí: McCauley, Martell – Nowak, Pancich

    Diváci: 18 037
    bahis siteleri