Čerepovec – N.Novgorod 4:5 (po pr.) | CSKA Moskva – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Jaroslavl – Kazaň 4:0 (kon.)
Atlant – Dynamo Moskva 1:3 (kon.) | Petrohrad – Viťaz 4:1 (kon.) | Riga – Novosibirsk 2:3 (kon.)
HC Slovan – Vladivostok 1:6 (kon.) | Lev – Chabarovsk 3:0 (kon.)
konec
Dinamo Riga
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Pátek 17.01.2014, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:30
    Riga to zkouší v šesti, Sedláček míří na střídačku!
     
    51:08
    Opět hosté nikým nehlídáni před Sedláčkem, táhlou střelou se prezentoval Něstěrov. Domácí gólman se ale zaskvěl. Stále častější příležitosti Sibiru jsou důsledkem pootevřené obrany Rigy, které již nic jiného nezbývá.
     
    47:50
    Sibir je skutečně opět lepším celkem, nyní uháněl do dalšího přečíslení. Sedláček si ale vybruslil a celou situaci bez větších potíží zvládl.
     
    44:40
    Převaha Novosibirsku je místy až drtivá. Nyní ale bude o jednoho muže v poli oslaben. Za sekání odchází pykat Alexander Něstěrov (SIB).
     
    42:38
    Sibir právě vstřelil branku!
    Nyní se již Novosibirsk prosadil. Přečíslení dvou na jednoho zakončuje přesnou střelou nad lapačku Sedláčka OLEG DUBIN. Klání tak má znovu náboj. Asistence: Stepan Sannikov.
     
    41:08
    Alexej Kopejkin měl na holi vedoucí branku. Po chybné rozehrávce Rigy se ujal kotouče, sjel si nra pravou stranu ledové plochy a vyslal střelu tahem. Sedláček ale tento pokus přizvedl do ochranné sítě.
     
    35:35
    Hosté si zahrají přesilovou hru, na trestnou lavici totiž putuje Gregors Pujacs (RIG).
     
    35:15
    Sibir právě vstřelil branku!
    Takovýto obdržený gól si Sedláček zcela jistě za rámeček nedá. Nutno ale podotknout, že domácí zadák změnil směr letu kotouče. Šťastným střelcem z mezikruží se stal ALEXEJ KOPEJKIN. Asistence: Jegor Martynov.
     
    31:41
    Po chybě domácí obrany se k puku dostal Koskiranta. Hostující útočník ale tváří v tvář Sedláčkovi nedokázal s bleskovou střelou uspět. Dinamo nyní může svému brankáři poděkovat.
     
    27:12
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo se podruhé v dnešním utkání ujímá vedení. MAT ROBINSON vyslal od modré nepříjemnou ránu, která navzdory dotyku lapačky Bespalova skončila za brankovou čárou. Asistence: Marcel Haščák.
     
    26:39
    Domácí si svou aktivitou vybojovali přesilovou hru. Za držení obržel menší trest Maxim Ignatovič (SIB). Pokračovat se bude po krátké komerční přestávce. Podaří se Rize využít této výhody?
     
    20:43
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Za hrubost putuje na trestnou lavici Sandis Ozolinš (RIG).
     
    17:27
    Wilsona zastavil při přechodu útočné modré hvizd pomezního sudího, který správně viděl ofsajd. Domácí budou navíc o jednoho borce chudší Lauris Darzinš (RIG) je potrestán za nedovolené bránění.
     
    14:57
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, vyloučení bude Jakuba Sedláčka hodně mrzet. Na prvotní ránu z pozice levého kruhu ještě domácí brankář stačil, avšak na dorážku, jejímž autorem byl DMITRIJ MONJA, byl již krátký. Asistence: Jori Lehterä, Jegor Martynov.
     
    13:47
    Puk byl nyní rižským mužem v masce vyhozen mimo hrací plochu. Hosté si tak zahrají přesilovou hru. Buly proběhne v obranném pásmu Rigy. Na řadě je opět komerční přestávka.
     
    10:21
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení. Do nahození z levé strany vložil hůl MARCEL HAŠČÁK, čímž jej usměrnil těsně nad levý beton Bespalova. Asistence: Gunars Skvorcovs, Paul Szczechura.
     
    07:59
    Domácí si zahrají další přesilovou hru, Sibir je potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    07:07
    Již po skončení přesilové hry měl dobrou šanci Paul Szczechura, který si z pozice levého kruhu sjel k brance a zcela sám před Bespalovem trefil těsně nad. V ochozech to jen zahučelo.
     
    04:58
    Bude se poprvé vylučovat. Za nedovolené bránění odchází na trestnou lavici Andrej Plechanov (SIB). Domácí tak mají slušnou příležitost.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 11. Haščák (Skvorcovs, Szczechura), 28. Robinson (Haščák) – 15. Monja (Lehterä, Martynov), 36. Kopejkin (Martynov), 43. Dubin (Sannikov)


    Dinamo Riga: Sedláček (Tellqvist) – Lavinš, Ozolinš, Redlihs, Sotnieks, Robinson, Pujacs – Begovs, Svorcovs, Wilson, Dzerinš, Szczechura, Indrašis, Bukarts, Haščák, Pavlovs, Hossa, Darzinš, Bicevskis
    HC Sibir Novosibirsk: Bespalov (Orechov) – Karavajev, Plechanov, Ignatovič, Kutuzov, Martynov, Lekomcev, Ožiganov – Šumakov, Monja, Lehterä, Karamnov, Kugryšev, Gubin, Kopejkin, Enlund, Sannikov, Koskiranta, Ignatuškin, Něstěrov, Butuzov

    Rozhodčí: Naumov, Buljanov – Strelcov, Tarasov
    bahis siteleri