Ústí n/L – V.Popovice 7:5 (kon.) | Hr. Králové – Krkonoše 5:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 4:10 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:10 (1:3, 2:3, 1:4)
SC Marimex Kolín
Pátek 24.01.2014, 18:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    59:48
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Dvanáct vteřin před koncem završují Kozlové desítku a vítají tak Víta Kekulu v juniorském hokeji. Marek Pospíšil nejprve minul prázdnou klec, ale pak nalil kotouč na vrchol mezikruží, kde jej nad rameno brankáře umístil DANIEL CHMELAŘ, jenž tak dovršil zmar tohoto střetnutí. Asistence: Marek Pospíšil.
     
    57:33
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Nádherná trefa v podání kolínského mančaftu! Kozlové to sehráli náramně a brankář Vít Kekula jen smutně klečí na zemi. Tohle by nechytil ani Dominik Hašek. To se zkrátka čapat nedalo. Antonín Jelínek už to měl na střelu na pravém kruhu, ale následně ještě naservíroval kotouč na modrou čáru, kde jej přiklepl Marek Kočí na brankoviště k DOMINIKU SKÁLOVI, který už jen trefil prázdnou klec! Nádherná a hlavně rychlá akce, která končí gólem. Asistence: Marek Kočí a Antonín Jelínek.
     
    56:17
    Rebelové se budou muset ještě bránit. Na trestnou lavici je vykázán Štěpán Mozr (HBR), který odpyká trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    55:01
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Neskutečná rychlost v podání JOSEFA ŠAFRY! Ten hned po vyhraném buly sebral puk a vydal se s ním sám na branku, obešel obránce a svou akci zakončil parádní ranou mezi Kekulovy betony. Havlíčkobrodský brankář byl bez šance! Bez asistence.
     
    54:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A nakonec se nám hned po buly hnulo skóre! Michal Semrád vyhrál vhazování a na kruhu se opřel do hrací gumy TOMÁŠ LUDVÍK a jeho rána se zastavila až o zadní síťku za Hermannovými zády. Asistence: Michal Semrád.
     
    48:45
    Už v přesilovce se Kolínští dostali do několika šancí a měli dost času na přípravu zakončení, ale když už vyšla rána, co by byla nebezpečná, pokryl jí výborný Kekula, anebo se Jiří Kadlec netrefil do prázdné kasy.
     
    47:20
    U boxu časoměřiců ve středním pásmu byl sražen k zemi Marek Pospíšil, o jehož pád se zapříčinil David Krajhanzl (HBR), který také sedí za nedovolené bránění. Pospíšil pak odjel na střídačku v doprovodu blonďaté zdravotnice, za což sklidil od spoluhráčů potlesk.
     
    46:10
    A dokonce si zde vybojovali i početní výhodu. Dominik Skála (KOL) je potrestán za hrubost.
     
    41:25
    Kozlové právě vstřelili branku!
    No a už je to dokonce o čtyři góly. Jiří Kadlec se po levém křídle protáhl až na kruh, odkud poslal touš mezi kruhy na volného MARKA POSPÍŠILA, jenž si stahovačkou natáhl Kekulu k tyči a prostrčil mu kotouč mezi betony. Asistence: Jiří Kadlec.
     
    39:59
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! Vteřinu před koncem prostřední části se Kozlové ještě jednou prosazují! Jiří Fedurčo se nejprve netrefil, ale následně odražený kotouč od zadního mantinelu dotlačil za ležícího Víta Kekulu JOSEF SPITZER! Asistence: Jiří Fedurčo.
     
    38:13
    Štěpán Mozr (HBR) oslabuje svůj celek, když mu je udělen dvouminutový trest za hákování.
     
    37:48
    Domácí muž s maskou se musel opět činit. Na střelu z pravého kruhu moc vidět nemohl, bo tam měl asi čtyři hráče. I tak ale dokázal uschovat hrací předmět ve své výstroji.
     
    35:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Pozor na to! Rebelové udeřili a to bude ještě safra zajímavé! Martin Jelínek vyhrál buly, Václav Pecen na modré čáře vypálil a Denis Hermann svými betony pouze sklepl kotouč k volnému MARTINU HYNKOVI, který jej poslal až za záda v té chvíli již bezmocného brankaře. Asistence: Václav Pecen a Martin Jelínek.
     
    33:34
    Rebelové zahráli na zakázané uvolnění a následně byl vykázán na trestnou lavici Jiří Fedurčo (KOL), jenž dostal trest za hrubost. Buly tedy ve střední třetině.
     
    33:04
    Josef Šafra to zkoušel dvakrát po sobě. Nejprve individuálně projel až na pravý kruh, odkud poslal kotouč jen do vyrážečky Víta Kekuly a následně jeho kombinaci společně s Martinem Pipkem lapila domácí opora do výstroje.
     
    27:50
    Kozlové tlačili a měli obrovský tlak. Na levém rohu brankoviště dorážel u tyče zcela volný Jiří Kadlec, ale proti byl famózní beton Víta Kekuly, jenž tak parádně zachránil své barvy od další pohromy.
     
    26:44
    Hosté si zahrají přesilovku. Za zdržování hry je vyloučen Václav Motl (HBR).
     
    26:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Také domácím se povedl rychlý brejk, který skončil brankou! Ondřej Hlídek se po pravém křídle protáhl přes střední pásmo a vyslal do brejku MARTINA HYNKA, který uháněl sám na Denise Hermanna, jehož pokořil precizní ranou nad vyrážečku. Asistence: Ondřej Hlídek.
     
    23:06
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Troufám si tvrdit, že pod střechou naší krásné Kotliny máme rozhodnuto. Smrtící kontr kolínského mužstva nepřinesl jen branku, ale i využitou přesilovou hru. Daniel Chmelař vyslal ze středního pásma po pravém mantinelu Josefa Spitzera, který pronikl až na kruh, kde poslal rychlou diagonálu na druhou stranu, kde dorazil kotouč TOMÁŠ MARVÁNEK! Kekula byl bez šance. Asistence: Josef Spitzer a Daniel Chmelař.
     
    22:35
    Další komplikace pro havlíčkobrodské Rebely. Na lavici pro hříšníky je usazen domácí špíler Tomáš Ludvík (HBR), jemuž budiž trestem hrubost.
     
    21:30
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín vede už o tři góly a s Rebely to vypadá špatně. Martin Pipek poslal křižný pas na pravý kruh, kde se do kotouče opřel DAVID BAŠUS a hrací guma zaletěla až za zkoprnělého brankáře Havlíčkova Brodu. Asistence: Martin Pipek.
     
    18:20
    Josef Šafra se mezi kruhy prodral až ke střele, kterou ale trefil jen Kekulovy betony. Domácí muž s maskou následně zasáhl ještě proti dorážce Jiřího Kadlece a parádně tak svůj tým podržel.
     
    17:44
    No, tak šance to byla pro Kozly a Václav Pecen (HBR) musel vše hasit až faulem. Už je také "zamantinelován" na trestné lavici za podražení.
     
    16:27
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín se ale prosazuje v oslabení. V útočné třetině domácích ale zůstal ležet otřesený David Krajhanzl, takže se v podstatě hrálo ve stejném počtu. Jiří Kadlec vystřelil z pravého kruhu, Vít Kekula jeho ránu vyrazil před sebe, kde bleskově doklepl puk JOSEF SPITZER! Asistence: Jiří Kadlec.
     
    15:38
    Havlíčkobrodští přitvrdili a snaží se něco vytvořit. Zatím si vypracovali přesilovku. Daniel Chmelař (KOL) je potrestán za držení protihráče.
     
    14:25
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Středočeši bleskově kontrují a jsou opět ve vedení. Rebelové se nedostali přes modrou čáru soupeře a MAREK KOČÍ se ve středním pásmu chopil kotouče a mířil sám na Víta Kekulu, jenž se jej snažil vybruslit, ale kolínský kanonýr mu šikovně naznačil pohyb do strany a umístil puk přesně nad pravé rameno. Bez asistence.
     
    10:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Po nějaké době se také usadili v pásmu soupeře domácí hokejisté, kterým se povedlo vyrovnat. Krásná kombinace domácího celku přinesla své ovoce DAVID KRAJHANZL našel Štěpána Mozra, který vyjel z rohu pásma a hned procpal kotouč na hokejku právě Krajhanzla, jenž si najel na roh brankoviště a poslal kotouč do odkryté sítě! Denis Hermann se natahoval marně. Asistence: Štěpán Mozr.
     
    06:52
    Josef Šafra jel sám na gólmana Víta Kekulu, který ale svým pravým betonem skvěle zasáhl. Následně minul prázdnou bránu Marek Kočí. To i kvůli krosčeku Martina Hynka (HBR).
     
    03:14
    Bude se vylučovat. Na trestnou lavici míří hráč Kolína, což znamená početní výhodu pro Rebely. Martin Pipek (KOL) vyfasoval trest za podražení.
     
    01:13
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín se dostává z první šance do vedení! Úvodní minuta sice patřila domácímu souboru, ale následně našlápl na pravém křídle MAREK POSPÍŠIL, který se opřel na kruhu do kotouče a ten se zatřepetal až za zády Víta Kekuly, jemuž prošel kolem bližší tyče až do sítě. Bez asistence.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Krajhanzl (Mozr), 27. Hynek (Hlídek), 36. Hynek (Pecen, M. Jelínek), 55. Ludvík (Semrád) – 2. Pospíšil, 15. M. Kočí, 17. Spitzer (Kadlec), 22. Bašus (Pipek), 24. Marvánek (Spitzer, Chmelař), 40. Spitzer (Fedurčo), 42. Pospíšil (Kadlec), 56. Šafra, 58. Skála (M. Kočí, A. Jelínek), 60. Chmelař (Pospíšil)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Marek) – Semrád, Motl, Skotar, Pecen, Křesťan "A" – Mozr, Hlídek, Ludvík, M. Jelínek, Hynek "C", Krajhanzl.
    Trenéři: Milan Chalupa a Ladislav Fixa.

    SC Marimex Kolín: Hermann (Váňa) – Fiala, Kadlec, Skála, Chmelař – Marvánek, Spitzer "A", Šafra, Bašus, Pospíšil, Pipek, M. Kočí, A. Jelínek "C", Fedurčo.
    Trenér: Václav Vaněk.

    Rozhodčí: Petr Blecha – Ondřej Polák, Lukáš Rampír

    Diváci: 60
    bahis siteleri