New Jersey – Washington 2:1 (kon.) | Detroit – Montreal 4:1 (kon.) | Florida – Colorado 2:3 (kon.)
Calgary – Nashville 5:4 (2:1 po s.n.) | Edmonton – Arizona 3:4 (kon.) | Carolina – Ottawa 6:3 (kon.)
NY Islanders – St. Louis 3:4 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Boston 1:6 (kon.)
po s.n. (2:1)
Calgary Flames
5:4 (1:1, 0:2, 3:1 - 0:0)
Nashville Predators
Sobota 25.01.2014, 03:00 • Scotiabank Saddledome • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Calgary Flames.
    Autorem branky je SEAN MONAHAN.
     
    53:36
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Dělovkou TJe Brodieho od modré čáry do sítě ztečoval DAVID JONES, který si připisuje druhou trefu v utkání. Asistence: TJ Brodie.
     
    52:27
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Třetí využítá přesilovka! Russelovo nahození od modré čáry stečoval do brány MIKAEL BACKLUND. Asistence: Kris Russel a Lee Stemniak.
     
    50:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Devan Dubnyk vyrazil střelu Chrise Butlera. Před bránou se nejrychleji zorientoval Roman Josi, který vyslal do útoku Matta Cullena. Ten skvěle přihrál rozjetému ERICU NYSTROMOVI, jenž neomylně našel mezírku mezi Berrovými betony a dovršil tak hattrick. Asistence: Matt Cullen a Roman Josi.
     
    41:24
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá přesilovka Calgary v zápase. Autorem branky je DAVID JONES, který se po přihrávce od Matta Stajana z mezikruží nemýlil. Asistence: Matt Stajan.
     
    26:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři vedou již o dvě branky. Nahození Paula Gaustad před bránu stečoval do sítě ERIC NYSTROM. Asistence: Paul Gustad a Victor Bartley.
     
    21:50
    Nashville právě vstřelil branku!
    Kotouč od půli hřiště nahodil Roman Josi a než jej Ramo stačil zkrotit, prostřelil ho ERIC NYSTROM, který dává druhý gol v utkání. Asistence: Roman Josi a Shea Weber.
     
    3:23
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí rychle srovnávají. Na modré čáře předal Kriss Russell puk MARKU GIORDANOVI, který se dělovkou k levé tyči Dubnykovy branky nemýlil. Využitá přesilovka. Asistance: Kriss Rusell a Mikael Backlund.
     
    1:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    Aktivnější sice byli od začátku zápasu hráči Calgary, avšak hned z prvnhío útoku udeřili Predátoři. ERIC NYSTROM se protáhl mezi třemi bránícími hráči a forhendovou střelou pod betony padajícího Rama poslal hostující výběr do vedení. Asistence: Gabriel Bourque a Matt Cullen.

    Miroslav Vozdecký

    Branky a nahrávky: 4. Giordano (Russel, Backlund), 42. Jones (Stajan), 53. Backlund (Russel, Stempniak), 54. Jones (Brodie), rozh. náj. Monahan – 2. Nystrom (Bourque, Cullen), 22. Nystrom (Josi, Weber), 26. Nystrom (Gaustad, Bartley), 51. Nystrom (Cullen, Josi)


    Calgary Flames: Ramo – Giordano, Brodie, Rusell, Butler, O´Brien, Wideman – Hudler, Backlund, Stempniak – Galiardi, Monahan, Colborne – Bouma, Stajan, D. Jones – Westgarth, B. Jones, McGrattan
    Nashville Predators: Dubnyk – Josi, Weber, Jones, Del Zotto, Ellis, Bartley – Hornqvist, Fisher, Wilson – Smith, Legwand, Spaling – Nystrom, Cullen, Bourque – Stalberg, Gaustad, Clune

    Rozhodčí: Mike Leggo, Brian Pochmara – Andy McElman, Jay Sharrers

    Diváci: 19,289
    bahis siteleri