Třinec – Chomutov 5:1 (kon.) | Olomouc – Sparta 3:0 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 7:0 (kon.)
Zlín – Kladno 4:3 (2:1 po s.n.) | Vsetín – HC Plzeň 3:5 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 0:1 (kon.)
Kometa Brno – Slavia 4:2 (kon.) | Jihlava – Liberec 2:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:6 (2:2, 0:2, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Středa 29.01.2014, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    43:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté postupně navyšují své vedení. Po přihrávce Pálka neuspěl u pravé tyče DOMINIK VLK, bleskově se však dostal k puku zpět, obkroužil klec Fučíka a zasunul puk k jeho levé tyči, kam se gólman Dukly nestihl přemístit. Asistence: Roman Pálek.
     
    40:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Do třetice už TOMÁŠ HAVLÍN uspěl. Po přihrávce Vlka napřáhl bek Liberce od modré a propálil Fučíka. Asistence: Dominik Vlk.
     
    27:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přesilové hry oběma týmům jdou. Havlas našel přesně na středu útočné modré ADAMA JANDEJSKA, jenž poslal tvrdou ránu na Fučíka, který toho zřejmě moc neviděl.
     
    20:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se potřetí v zápase ujímají vedení. Obrana Dukly zapomněla u pravé tyče Fučíka na zcela volného DOMINIKA VLKA, který po přihrávce Havlína posílá puk nad lapačku domácího gólmana. Asistence: Tomáš Havlín, Adam Jandejsek.
     
    09:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava dvojnásobnou početní výhodu využívá. Březinovi ještě při dorážce uskočil puk u levé tyče Vaněčka z hole, ale jihlavský snajpr si ho znovu zpracoval, poslal ho k druhé tyči a tam z LUKÁŠ JÍCHA nekompromisně prostřeluje z první gólmana Liberce. Asistence: David Březina, Roman Čermák.
     
    08:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Možná trošku sporný gól posílá Bílé Tygři znovu do vedení, ale to se mi nepřísluší hodnotit. Žďárský poslal puk na VOJTĚCHA HAVLASE, který dostal puk za branku i s gólmanem Vaněčkem v okamžiku, kdy byla zároveň posunutá branka domácích. Asistence: Tomáš Havlín.
     
    06:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po minutě hry využívá Dukla přesilovou hru. Po vyhození Liberce zavezli domácí puk rychle před Vaněčka, Březina poslal kotouč na modrou, kde byl TOMÁŠ STŘECHA, který ranou od modré čáry propaluje gólmana hostů. Asistence: David Březina, Hynek Tobola
     
    05:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté z tlaku vytěžili úvodní gól zápasu. Už to vypadalo, že se Dukle podaří vyhodit. Na modré čáře se ale dostal k puu MATÚŠ BELOVIČ, popojel si blíže ke středu a pak nechytatelnou ranou vymetl levý horní roh Fučíkovy branky. Bez asistence.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Střecha (Březina, Tobola), 10. Jícha (Březina, Čermák) – 6. Belovič, 9. Havlas (Zďárský), 21. Vlk (Havlín, Jandejsek), 28. Jandejsek (Havlas), 41. Havlín (Vlk), 44. Vlk (Pálek)


    HC Dukla Jihlava: Fučík (44. Dominik Svoboda) – Tobola, Půža, Čermák, Vala, Polívka, Dundáček, Žáček – Lupač, Severa, Vantuch, Březina, Střecha, Sladký, Balaštík, Molnár, Mahút, Bambula, Jícha, Beran. Trenér: Petr Svoboda.
    Bílí Tygři Liberec: Vaněček (Sobotka) – Havlín, Jandejsek, Mráze, Šír, Beránek, Pálek, Zedek – Langhammer, Dlouhý, Belovič, Kalfiřt, Psota, Vlk, Daniel Svoboda, Boček, Ordoš, Žďárský, Havlas, Mikyska, Pilař. Trenér: Petr Haken.

    Rozhodčí: Pešina – Guth, Kostka
    bahis siteleri