Třinec – Chomutov 5:1 (kon.) | Olomouc – Sparta 3:0 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 7:0 (kon.)
Zlín – Kladno 4:3 (2:1 po s.n.) | Vsetín – HC Plzeň 3:5 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 0:1 (kon.)
Kometa Brno – Slavia 4:2 (kon.) | Jihlava – Liberec 2:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:6 (2:2, 0:2, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Středa 29.01.2014, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    56:56
    Pět minut před návratem Havlína na led dostává dvě minuty Josef Mikyska (LIB) – sekání. Na vyloučení: 7-10.
     
    55:01
    Tomáš Havlín (LIB) dostává dvě minuty za hrubost. Na vyloučení: 7-9.
     
    53:39
    Jenže ani domácí si nezahrají přesilovou hru, protože Alexandr Molnár (JIH) dostává za krosček dvouminutový trest. Na vyloučení: 7-8.
     
    53:15
    Přesilovka Liberce končí, protože Martin Šír (LIB) dostává dvě minuty za sekání. Na vyloučení: 6-8.
     
    51:39
    Marek Lupač (JIH) dostává dvouminutový trest za hrubost. Na vyloučení: 6-7.
     
    51:29
    Mikyska ujel po levé straně a přihrál Vlkovi, kterému zatím není hattrick přán. Svoji šanci u pravé strany doslova zazdil.
     
    48:24
    Jícha se dostával ještě k dorážce, ale Martin Šír (LIB) jej hákoval a dostává tak dvouminutový trest. Na vyloučení: 5-7.
     
    46:09
    Dvířka na jihlavské střídačce jsou otevřená. Liberec si zahraje přesilovku čtyři na tři, když dvě minuty dostává Lukáš Jícha (JIH) za vražení na hrazení. Na vyloučení: 5-6.
     
    45:12
    Před Svobodou si něco důrazně vyříkávali Erik Polívka (JIH) a Daniel Svoboda (LIB). Nakonec skončili v klinči a následně na ledě. Rozhodčí ocenil jejich výkon čtyřmi minutami na každé straně za hrubost. Na vyloučení: 4-6.
     
    43:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté postupně navyšují své vedení. Po přihrávce Pálka neuspěl u pravé tyče DOMINIK VLK, bleskově se však dostal k puku zpět, obkroužil klec Fučíka a zasunul puk k jeho levé tyči, kam se gólman Dukly nestihl přemístit. Asistence: Roman Pálek.
     
    40:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Do třetice už TOMÁŠ HAVLÍN uspěl. Po přihrávce Vlka napřáhl bek Liberce od modré a propálil Fučíka. Asistence: Dominik Vlk.
     
    40:10
    Přesilovka pro Liberec. Tomáš Fučík (JIH) dostává dvě minuty za zdržování hry. Trest za něj odpyká Erik Polívka. Na vyloučení: 3-5.
     
    35:14
    Střelu Jíchy ztečoval před brankářem Vaněčkěm těsně vedle Severa.
     
    34:08
    Nahození jednoho z hráčů Dukly před branku ale nebylo přesné, Liberec se vzápětí dotkl puku, což znamená, že hra je přerušena a Marek Langhammer (LIB) odjíždí na trestnou lavici, kde si odsedí dvě minuty za krosček. Na vyloučení: 2-5.
     
    32:11
    A další šance Bílých Tygrů, dělovka pálka od modré snad lehce lízala levou tyč Fučíka.
     
    31:48
    Před Fučíkem neuspěl u pravé tyče zcela volný Vlk.
     
    31:29
    Jandejska evidentně jeho třetí gól nabudil. Nyní to znovu zkusil od modré čáry a Fučík se musel hodně namáhat, aby puk vyrazil.
     
    30:22
    Dukla se bude znovu bránit. Jaroslav Sladký (JIH) dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Na vyloučení: 2-4.
     
    27:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přesilové hry oběma týmům jdou. Havlas našel přesně na středu útočné modré ADAMA JANDEJSKA, jenž poslal tvrdou ránu na Fučíka, který toho zřejmě moc neviděl.
     
    27:48
    Ještě 27 vteřin se bude hrát ve čtyřech a poté začne lehce zkrácená přesilovka Liberce. Alexandr Molnár (JIH) dostává dvě minuty za podražení. Na vyloučení: 1-4.
     
    26:15
    Čtvrté vyloučení Bílých Tygrů v zápase. Dvě minuty dostává Adam Dlouhý (LIB) za vysokou hůl. Na vyloučení: 0-4.
     
    25:03
    Po dalším souvislém tlaku Liberce vypálil od modré Adam Jandejsek, který po své střele jen vzpíná oči k nebesům, v tomto případě ke střeše Horáckého zimního stadionu. Bek Tygrů těsně míjí levou tyč Vaněčka.
     
    20:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se potřetí v zápase ujímají vedení. Obrana Dukly zapomněla u pravé tyče Fučíka na zcela volného DOMINIKA VLKA, který po přihrávce Havlína posílá puk nad lapačku domácího gólmana. Asistence: Tomáš Havlín, Adam Jandejsek.
     
    13:52
    Jihlava okupuje prostor před Vaněčkem. Asi v nejlepší pozici byl Lukáš Jícha, který střelou z mezikruží vyprášil jen betony Vaněčka.
     
    09:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava dvojnásobnou početní výhodu využívá. Březinovi ještě při dorážce uskočil puk u levé tyče Vaněčka z hole, ale jihlavský snajpr si ho znovu zpracoval, poslal ho k druhé tyči a tam z LUKÁŠ JÍCHA nekompromisně prostřeluje z první gólmana Liberce. Asistence: David Březina, Roman Čermák.
     
    09:20
    Dukla si zahraje minutu a 11 vteřin přesilovku pět na tři. Michal Beránek dostává dvouminutový trest za faul loktem + desetiminutový osobní trest. Na vyloučení: 0-3.
     
    08:41
    Druhá přesilová hra pro Duklu. Za hrubost dostává dvě minuty Adam Jandejsek. Na vyloučení: 0-2.
     
    08:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Možná trošku sporný gól posílá Bílé Tygři znovu do vedení, ale to se mi nepřísluší hodnotit. Žďárský poslal puk na VOJTĚCHA HAVLASE, který dostal puk za branku i s gólmanem Vaněčkem v okamžiku, kdy byla zároveň posunutá branka domácích. Asistence: Tomáš Havlín.
     
    06:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po minutě hry využívá Dukla přesilovou hru. Po vyhození Liberce zavezli domácí puk rychle před Vaněčka, Březina poslal kotouč na modrou, kde byl TOMÁŠ STŘECHA, který ranou od modré čáry propaluje gólmana hostů. Asistence: David Březina, Hynek Tobola
     
    05:40
    Dukla si zahraje přesilovou hru, dvě minuty dostává Tomáš Havlín (LIB) za nedovolené bránění. Na vyloučení: 0-1.
     
    05:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté z tlaku vytěžili úvodní gól zápasu. Už to vypadalo, že se Dukle podaří vyhodit. Na modré čáře se ale dostal k puu MATÚŠ BELOVIČ, popojel si blíže ke středu a pak nechytatelnou ranou vymetl levý horní roh Fučíkovy branky. Bez asistence.
     
    04:31
    Velká šance Liberce. Havlas se dostal před brankou k puku. Napoprvé mu puk podklouzl pod holí a nevystřelil, napodruhé však již Fučíka ohrozil, ale jeho střela jde těsně vedle levé tyče domácí klece.
     
    03:08
    Hned po buly to zkusil Marek Langhammer, Fučík nyní předvedl dobrý zákrok.
     
    01:09
    Po přihrávce Střechy zpoza branky se dostal k puku Balaštík, z prostoru mezi kruhy z první vystřelil, jenže trefil jen levou tyčku branky Vaněčka.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Střecha (Březina, Tobola), 10. Jícha (Březina, Čermák) – 6. Belovič, 9. Havlas (Zďárský), 21. Vlk (Havlín, Jandejsek), 28. Jandejsek (Havlas), 41. Havlín (Vlk), 44. Vlk (Pálek)


    HC Dukla Jihlava: Fučík (44. Dominik Svoboda) – Tobola, Půža, Čermák, Vala, Polívka, Dundáček, Žáček – Lupač, Severa, Vantuch, Březina, Střecha, Sladký, Balaštík, Molnár, Mahút, Bambula, Jícha, Beran. Trenér: Petr Svoboda.
    Bílí Tygři Liberec: Vaněček (Sobotka) – Havlín, Jandejsek, Mráze, Šír, Beránek, Pálek, Zedek – Langhammer, Dlouhý, Belovič, Kalfiřt, Psota, Vlk, Daniel Svoboda, Boček, Ordoš, Žďárský, Havlas, Mikyska, Pilař. Trenér: Petr Haken.

    Rozhodčí: Pešina – Guth, Kostka
    bahis siteleri