Žilina – Trenčín 6:4 (kon.) | Banská Bystrica – Piešťany 2:3 (kon.) | Martin – Skalica 2:4 (kon.)
Nitra – Zvolen 1:0 (kon.) | Košice – Poprad 4:0 (kon.)
konec
HC Košice
4:0 (0:0, 4:0, 0:0)
HK Poprad
sk Neděle 02.02.2014, 17:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:14
    Košice dali gól!

    Toto hádam ani nie je možné! Spilar zatiahol puk do pásma popri mentineli, ukážkovo ho ponúkol krížnou prihrávkou k pravej žrdi, kde bol RICHARD JENČÍK a ten nechytateľne zakončuje a zvyšuje tak na 4:0 pre svoj tím. Asistencie: Gabriel Spilar a Peter Bartoš.
     
    37:01
    Košice dali gól!

    A problém je ešte väčší! Poprad sa zosypáva ako stavebnica a nepozornosť defenzívy využíva po prudkej strele aj MATEJ ČEŚÍK. Asistencie si na svoje konto pripisujú Juraj Cebák a Peter Sojčík.
     
    35:41
    Košice dali gól!

    Košičania sa ale do pásma vrátili a MAREK KOLBA sa predviedol ukážkovým zakončením. Puk si zastavil na modrej čiare, počkal si na vhodný okamih a nechytateľne zakončil do pravého horného rohu Sidorovej bránky. Asistencie: Jiří Bicek a Marek Svatoš.
     
    33:26
    Košice dali gól!

    Rozhodcovia sa radili pomerne dlho, ale gól napokon platí. JIŘÍ BICEK je úspešným strelcom, ktorý operoval pri ľavej žrdi Sidorovej svätyne a puk sa práve od jeho hokejky dostal za bránkovú čiaru. Asistencie: Marek Svatoš a Marek Kolba.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 34. Bicek (Svatoš, Kolba), 36. Kolba (Bicek, Svatoš), 38. Češík (Cebák, Sojčík), 39. Jenčík (Spilar, Bartoš)


    HC Košice: Staňa – Klouček, Kolba, Štrbák (C), Deyl, Šeda, Cebák, Macejko – Bartánus, Matúš Chovan, Svatoš – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Sojčík, Češík, Bicek (A) – Gmitter, Hrnka, Hinďoš, Jokeľ
    HK Poprad: Sidor – Gaborčík, Brejčák, Fabian, Kurali, Dinda, Makovský – Lapšanský, Vaic, Sýkora – Kroták, Mlynarovič, Paločko – S. Takáč, Paukovček, Drábek – M. Nagy, Belluš, Gápa

    Rozhodčí: Jonák, Stano – Korba, Rovenský

    Diváci: 4879
    bahis siteleri