Žilina – Trenčín 6:4 (kon.) | Banská Bystrica – Piešťany 2:3 (kon.) | Martin – Skalica 2:4 (kon.)
Nitra – Zvolen 1:0 (kon.) | Košice – Poprad 4:0 (kon.)
konec
HC Košice
4:0 (0:0, 4:0, 0:0)
HK Poprad
sk Neděle 02.02.2014, 17:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    Neuveriteľné! Tak toto je derby o akom sa nám ani nesnívalo! Sme svedkami pästného súboja, ktorý predčil azda aj tie v NHL! Domáci Hrnka a hosťujúci Belluš zhodili rukavice, hra už bola dávno prerušená a ani rozhodcovia nemali odvahu do tohto vstúpiť. Obaja borci sa pripravili na boxerskú vložku, ktorej víťazom je domáci Tomáš Hrnka, ktorý zložil súpera k zemi. Belluš značne nervózny zo seba úplne stiahol dres a odhodil ho na striedačku. Emócie pracujú na 110% a diváci si stretnutie naplno vychutnávajú.
     
    58:29
    Domáci Svatoš sa predviedol! Ocitol sa pred bránkou, ale jeho sťahovačka v konečnom dôsledku na Sidora neplatila.
     
    56:45
    Hostia sa budú brániť v trojici! Na trestnej lavici Makovský sa previnil podrazením.
     
    55:45
    Bude sa vylučovať! Hostia sa budú musieť opäť brániť. Dve minúty za hákovanie dostáva Kurali, ale jeho trest si odpyká Kurali.
     
    52:03
    Hostia už musia mať zo Staňu nočné mory! Košický gólman predvádza neuveriteľné zákroky, tentokrát sa premiestnil k ľavej žrdi, kam smeroval puk a všetko vyriešil.
     
    51:29
    Domáci v ďalšej gólovej šanci! Štrbák si vypracoval pozíciu, po ktorej mal pred sebou iba brankára a cloniaceho spoluhráča. Jeho tvrdá rana skončila na betóne Sidora.
     
    48:28
    Emócie pracujú naplno! Košičania si nenechajú skákať po hlave a frustrovaní hostia sa musia upokojiť. Bicek nahnevane v strede klziska sotil do súpera, za čo inkasuje dvojminútový tresť.
     
    42:37
    Bartánus snáď ani sám neverí tomu, čo teraz zahodil! Pred Sidorom stál úplne osamotený, ale puk nedokázal poslať za čiaru.
     
    42:12
    Hostia sa budú brániť. Paukovček sa previnil držaním.
     
    38:14
    Košice dali gól!

    Toto hádam ani nie je možné! Spilar zatiahol puk do pásma popri mentineli, ukážkovo ho ponúkol krížnou prihrávkou k pravej žrdi, kde bol RICHARD JENČÍK a ten nechytateľne zakončuje a zvyšuje tak na 4:0 pre svoj tím. Asistencie: Gabriel Spilar a Peter Bartoš.
     
    37:01
    Košice dali gól!

    A problém je ešte väčší! Poprad sa zosypáva ako stavebnica a nepozornosť defenzívy využíva po prudkej strele aj MATEJ ČEŚÍK. Asistencie si na svoje konto pripisujú Juraj Cebák a Peter Sojčík.
     
    35:41
    Košice dali gól!

    Košičania sa ale do pásma vrátili a MAREK KOLBA sa predviedol ukážkovým zakončením. Puk si zastavil na modrej čiare, počkal si na vhodný okamih a nechytateľne zakončil do pravého horného rohu Sidorovej bránky. Asistencie: Jiří Bicek a Marek Svatoš.
     
    34:57
    Vylúčenia hostí! Poprad si komplikuje situáciu Sýkorovou hrou so zdvihnutou hokejkou.
     
    33:26
    Košice dali gól!

    Rozhodcovia sa radili pomerne dlho, ale gól napokon platí. JIŘÍ BICEK je úspešným strelcom, ktorý operoval pri ľavej žrdi Sidorovej svätyne a puk sa práve od jeho hokejky dostal za bránkovú čiaru. Asistencie: Marek Svatoš a Marek Kolba.
     
    33:26
    Košičania dali gól! Rozhodcom sa ale situácia nepozdáva a bude sa telefonovať.
     
    32:48
    Domáci to ale teraz vymysleli dobre! Bol to zrejme Svatoš, kto si nakorčuľoval do pravého kruhu, získal puk na hokejku, ale zakončením iba zvýšil úspešnosť Sidora.
     
    31:15
    Hostia sa budú brániť. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za podrazenie Drábek.
     
    27:33
    Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná! Domáci Štrbák to prehnal v súboji pravdepodobne s Krotákom a inkasuje dvojminútový trest za napadnutie.
     
    26:16
    Hostia sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Dinda.
     
    24:39
    Teraz to ale nebolo až tak bezproblémové! V samom závere vlastnej početnej výhody sa hostia natlačili do pásma a pred bránku sa predral Paločko, ktorý ale puk tečoval iba do výstroje Staňu.
     
    22:45
    Košičania sa budú brániť! Na trestnej lavici je na dve minúty za podrazenie Cebák.
     
    21:34
    Domáca Steel aréne len tak skíkla! Košičania sa v samom závere presilovky dostali do nebezpečného zakončenia, na ktorého konci bol ale ukážkový zákrok SIdora.
     
    19:35
    Bude sa prvýkrát v stretnutí vylučovať! Hosťujúci Adam Lapšanský sa previnil hákovaním.
     
    18:36
    Domáca hala len tak zhíkla! Košičania sa opäť raz dostali do peknej príležitosti, ale na jej konci bol opäť raz iba Sidor. Ten nedovolil Bartošovi umiestniť puk do svojej siete.
     
    10:49
    Zahanbiť sa ale nenechali ani hostia a rýchly brejk mohol rovnako skončiť gólom! Na konci akcie bol Mlynarovič, ktorý mal pred sebou odkrytú bránku a ležiaceho Staňu, ale domáci gólman predviedol svoje nespočítateľné skúsenosti a neuveriteľným zákrokom zabraňuje gólu.
     
    10:13
    Košičania to poriadne roztočili! Po zahodenej Sojčíkovej tutovke sa nám teraz zdalo, že po Bicekovom zakončení zvonila za Sidorom dokonca konštrukcia bránky!
     
    09:47
    Peter Sojčík je pri chuti! Situácia bola takmer navlas rovnaká jeho poslednému útočnému vpádu, kedy sa sám rútil na gólmana. Teraz to dopadlo rovnako, Sidor sa predviedol ukážkovým zákrokom.
     
    06:42
    Košičania sú naďalej pri chuti! Bol to zrejme Klouček, kto sa vybral na výlet z modrej čiary a veľmi tvrdo zakončil. Na dorážku sa chystal Bartoš, ale hosťujúci gólman sa predviedol pozornosťou a prehľadom. Puk vytlačil mimo priestoru troch žrdí.
     
    04:32
    Toto sme určite zakríkli! Košičania sa dostali do rýchleho protiútoku, na ktorého konci sa Sojčík úplne sám predral pomedzi dvojicu nedôrazných bekov Popradu a tvrdo v rýchlosti vypálil. Sidor sa blysol nádherným zákrokom, ktorým puk vyrazil na ochrannú sieť.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 34. Bicek (Svatoš, Kolba), 36. Kolba (Bicek, Svatoš), 38. Češík (Cebák, Sojčík), 39. Jenčík (Spilar, Bartoš)


    HC Košice: Staňa – Klouček, Kolba, Štrbák (C), Deyl, Šeda, Cebák, Macejko – Bartánus, Matúš Chovan, Svatoš – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Sojčík, Češík, Bicek (A) – Gmitter, Hrnka, Hinďoš, Jokeľ
    HK Poprad: Sidor – Gaborčík, Brejčák, Fabian, Kurali, Dinda, Makovský – Lapšanský, Vaic, Sýkora – Kroták, Mlynarovič, Paločko – S. Takáč, Paukovček, Drábek – M. Nagy, Belluš, Gápa

    Rozhodčí: Jonák, Stano – Korba, Rovenský

    Diváci: 4879
    bahis siteleri