Muži - Skikros (rozjížďky) 1. V. Öehling Norberg (SWE) (kon.) | Muži - Skikros (osmifinále) (kon.)
Muži - Skikros (čtvrtfinále) (kon.) | Muži - Skikros (semifinále) (kon.)
Muži - Skikros (finále) Vítěz: J. F. Chapuis (FRA) (kon.) | Ženy - Half pipe (kvalifikace) 1. M. Martinodová (FRA) (kon.)
Ženy - Half pipe (finále) Vítěz: M. Bowmanová (USA) (kon.)
konec
Muži - Skikros (rozjížďky)

1. V. Öehling Norberg (SWE)

Čtvrtek 20.02.2014, 08:45 • Rosa Chutor Extreme Park • Zimní olympijské hry - Akrobatické lyžování
Sledujte:
     
    3
    Kraus nakonec dojíždí se ztrátou vteřiny a půl a zařazuje se na průběžné druhé místo kvalifikace. Výsledný čas: 1:17.41.
     
    3
    Zhruba v polovině trati ztrácel na Del Bosca 89 setin, je určitě pomalejší než vedoucí Kanaďan.
     
    3
    Odstartroval Tomáš Kraus (CZE).
     
    Nás pochopitelně může těšit, že se závodu účastní už zkušený skikrosař Tomáš Kraus. Dnes už devětatřicetiletý sportovec vládl této disciplíně především díky výborným startům prakticky neomezeně v jejích prvopočátcích – v roce 2005 vyhrál hodnocení premiérového světového poháru, ve stejném roce se stal také mistrem světa, o rok později vyhrál světový pohár znovu a v roce 2007 se stal podruhé nejlepším na světě. Měl bohužel smůlu, že skikros v jeho nejlepších letech ještě nebyl zařazený na olympiádu v Turíně. Tenhle sport se poprvé objevil až ve Vancouveru, kde Kraus obsadil 11. místo. Kraus může zúročit své dlouhodobné zkušenosti, ale přece jenom se favoritové na medailová umístění hledají v Soči jinde. V kvalifikační části vyjede na trať už jako třetí v pořadí po Fivovi ze Švýcarska a Del Boscovi z Kanady.

    Patrik Sandev

    Martin Fiala, Michael Neuenschwander, Edward Sidorchuk
    bahis siteleri