Muži - Skikros (rozjížďky) 1. V. Öehling Norberg (SWE) (kon.) | Muži - Skikros (osmifinále) (kon.)
Muži - Skikros (čtvrtfinále) (kon.) | Muži - Skikros (semifinále) (kon.)
Muži - Skikros (finále) Vítěz: J. F. Chapuis (FRA) (kon.) | Ženy - Half pipe (kvalifikace) 1. M. Martinodová (FRA) (kon.)
Ženy - Half pipe (finále) Vítěz: M. Bowmanová (USA) (kon.)
konec
Muži - Skikros (osmifinále)

Čtvrtek 20.02.2014, 10:30 • Rosa Chutor Extreme Park • Zimní olympijské hry - Akrobatické lyžování
Sledujte:
     
    8
    Další favorit na medaili odpadá! Del Bosco se jednu dobu držel na čele, ale vedení ztratil. I Zangerl si přitom brousil zuby na postup. Oba ale vypadávají – postupují Juell a Schauer, kteří od polovinu závodu hlídali první dvě pozice.
     
    7
    Kraus sice závod dokončil, ale dojel až čtvrtý. Smutný konec pro legendu skikrosového závodění. Je to pro něj přece jenom poslední olympiáda. Flisar s Eiglerem jdou do čtvrtfinále.
     
    7
    Kraus padá! Flisar ho totiž rozhodil a po nevysokém skoku český závodník prostě špatně dopadl. Možná česká medailová naděje končí.
     
    6
    Bylo to hodně těsné! Eklund udržel vedení, nicméně Bovolenta s Forslundem bojovali do posledních metrů. Nakonec do čtvrtfinále prošel Francouz. Čtvrtý Duncan bude po čtvrtém místě pouze dost zklamaný.
     
    5
    Leman s Fischerem jdou do čtvrtfinále, v závěru ani nezávodili. Na váhajícího Wahrstoettera a padajícího Fivu zbude jen velký smutek.
     
    4
    Francouzský závodník Chapuis udržel vedení, vyhrál stylem start – cíl. Midol díky agresivní jízdě postoupil s ním. V ostré jízdě neuspěli Bohnacker ani Teller.
     
    3
    Grimus byl největším favoritem této rozjížďky, jenže po bídném startu ztrátu nedohnal a nakonec upadl. Matt udržel vedení, druhým postupujícím se stal Devouassoux.
     
    2
    Pellinen nakonec v závěru zrychlil, dokonce dojel Niederera a možná skončil i před švýcarským závodníkem. Olympiáda nakonec končí pro Knellera i Borgeho Lieho, kteří dojeli s poměrně slušnou ztrátou.
     
    1
    Tříčlenná rozjížďka určila černého petra Možajevovi, který upadl ve třetí třetině trati. Závěrečné pasáže pro Öehlinga Norberga a Korotkova byly snadné, oba postupují do čtvrtfinále.
     
    Michael Schmid zlato z Vancouveru obhajovat nebude. Do první rozjížďky totiž ani nenastoupil. Na 90 procent ho tak vyřadilo ze hry zranění.

    Patrik Sandev

    Martin Fiala, Michael Neuenschwander, Edward Sidorchuk
    bahis siteleri