Olomouc – Třinec 2:3 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 7:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 5:3 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 4:3 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Kladno 3:4 (po pr.)
Č. Budějovice – Pardubice 5:2 (kon.) | Sparta – Slavia 1:3 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:4 (1:1, 2:2, 0:0 - 0:1)
Rytíři Kladno
Pátek 21.02.2014, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    63:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    VLADIMÍR MACHÁČEK se v útočném pásmu ujal puku, prokličkoval mezi dvěma domácími hráči a střelou pod horní spojnici rozhodl o vítězství Kladna v prodloužení. Asistence: Petr Janeček
     
    38:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Opak je ale pravdou, Dukla vyrovnává v oslabení. LUKÁŠ JÍCHA ujel podél mantinelu obráncům a prudkou střelou rozvlnil síť za zády Švihálka, který jen promáchl vyrážečkou. Bez asistence.
     
    30:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou při přesilových hrách opravdu efektivní. Střela Patrika Machače se odrazila od zadního mantinelu, před brankou si na ni počíhal DOMINIK HABRDLA a nedal Vackovi šanci. Asistence: Patrik Machač.
     
    25:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté přeci jen přesilovou hru využívají. VOJTĚCH ŠILHAVÝ se dostal do prostoru mezikruží a měl dost času na to, aby zvednul puk nad Vackovo rameno. Asistence: Václav Kolařík
     
    20:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jícha vyhrál úvodní buly a poslal puk na své spoluhráče. Hned vzápětí se Jihlavští vydali do útoku. Ve velké strkanici před brankou se k puku dostal DAVID BŘEZINA, který zakončil za záda ležícího kladenského gólmana. Asistence: Lukáš Jícha
     
    07:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácím se sice podařilo oslabení ubránit, přesto však hned vzápětí inkasovali. Když naskakoval Vala na led, unikl jihlavské pozornosti VOJTĚCH ŠILHAVÝ, který našel mezeru mezi Vackovou výstrojí. Asistence: Matouš Větrovec.
     
    04:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nejprve střílel David Březina, jehož rána ale branku minula. Domácí útočník ale pokračoval ve snaze, získal puk zpět a přes Berana poslal puk na MARKA LUPAČE, stojícího před brankou. Ten již se zakončením zblízka neměl potíže. Asistence: Simon Beran, David Březina

    Diana Váňová

    Branky a nahrávky: 5. Lupač (Beran, Březina), 21. Březina (Jícha), 39. Jícha – 8. Šilhavý (Větrovec), 26. Šilhavý (Kolařík), 31. Habrdla (Machač), 64. Macháček (Janeček)


    HC Dukla Jihlava: Vacek (Fučík) – Vala D., Čermák, Půža, Dundáček, Žáček, Tobola, Košař – Březina, Jícha, Severa – Sladký, Beran, Lupač – Bambula, Vantuch, Střecha – Vala J., Mahút, Molnár.
    Rytíři Kladno: Švihálek (Kaňka) – Šmíd, Potěchin, Kolařík, Bunda, Větrovec, Hájek, Doudera – Doležal, Kalla, Hovsepjan – Šilhavý, Machač, Habrdla – Kuzďas, Macháček, Kobes – Kružík, Slánský, Janeček.

    Rozhodčí: Talpa – Dančišin, Matějček
    bahis siteleri