Olomouc – Třinec 2:3 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 7:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 5:3 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 4:3 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Kladno 3:4 (po pr.)
Č. Budějovice – Pardubice 5:2 (kon.) | Sparta – Slavia 1:3 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:4 (1:1, 2:2, 0:0 - 0:1)
Rytíři Kladno
Pátek 21.02.2014, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    63:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    VLADIMÍR MACHÁČEK se v útočném pásmu ujal puku, prokličkoval mezi dvěma domácími hráči a střelou pod horní spojnici rozhodl o vítězství Kladna v prodloužení. Asistence: Petr Janeček
     
    60:43
    Doudera od modré vyslal na branku bombu, proti které si Vacek povyskočil a k úlevě domácích puk ze vzduchu zachytil do lapačky.
     
    47:33
    Střela Jíchy vypadala jako lehká práce pro hostujícího gólmana, nakonec z ní ale byla velká příležitost Dukly. Švihálek si vůbec nebyl jist, zda má puk mezi betony a nejistě se ohlížel do branky, puk však nakonec zůstal pod ním.
     
    44:45
    Václav Kolařík (KLA) putuje opět za katr, tentokrát se provinil sekáním.
     
    42:57
    Na druhé straně se ve velké šanci ocitl Březina, který ale před odkrytou brankou nedokázal přes obránce zamést puk do branky!
     
    38:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Opak je ale pravdou, Dukla vyrovnává v oslabení. LUKÁŠ JÍCHA ujel podél mantinelu obráncům a prudkou střelou rozvlnil síť za zády Švihálka, který jen promáchl vyrážečkou. Bez asistence.
     
    37:57
    Až nyní odjíždí na trestnou lavici Marek Vantuch (JIH) za držení.
     
    34:04
    Od modré rychle vypálil Čermák, Švihálek vypadal, že má puk pod kontrolou, nebyla to ale pravda a k dorážcee se hrnuli Jícha se Severou. Hostující gólman ale zatím stačil puk schovat mezi betony a o domácí útočníky se postarali kladenští beci.
     
    30:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou při přesilových hrách opravdu efektivní. Střela Patrika Machače se odrazila od zadního mantinelu, před brankou si na ni počíhal DOMINIK HABRDLA a nedal Vackovi šanci. Asistence: Patrik Machač.
     
    29:43
    Tomáš Střecha (JIH) je vyloučen za podražení, Kladno má k dispozici alší přesilovku.
     
    29:26
    Nyní Vacek svůj tým podržel, když dokázal zasáhnout špičkou betonu proti střele Doležala a ještě se stačil přemístit k následné dorážce!
     
    26:29
    Kladno jde nyní do čtyř, Martin Slánský (KLA) je vyloučen za držení hole.
     
    25:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté přeci jen přesilovou hru využívají. VOJTĚCH ŠILHAVÝ se dostal do prostoru mezikruží a měl dost času na to, aby zvednul puk nad Vackovo rameno. Asistence: Václav Kolařík
     
    23:56
    Těsné vedení nyní Jihlava bude muset bránit, protože špatně střídala a na ledě v jedné chvíli hrálo šest hráčů. Trest odsedí Jiří Bambula (JIH).
     
    20:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jícha vyhrál úvodní buly a poslal puk na své spoluhráče. Hned vzápětí se Jihlavští vydali do útoku. Ve velké strkanici před brankou se k puku dostal DAVID BŘEZINA, který zakončil za záda ležícího kladenského gólmana. Asistence: Lukáš Jícha
     
    15:14
    Jihlava si také zahraje přesilovku – Jakub Kuzďas (KLA) je potrestán za napadení.
     
    13:42
    Molnár objel branku, dostal se před gólmana a tváří v tvář vystřelil mezi betony, Švihálek je ale stačil sklapnout!
     
    07:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácím se sice podařilo oslabení ubránit, přesto však hned vzápětí inkasovali. Když naskakoval Vala na led, unikl jihlavské pozornosti VOJTĚCH ŠILHAVÝ, který našel mezeru mezi Vackovou výstrojí. Asistence: Matouš Větrovec.
     
    05:42
    Kladno má možnost zkorigovat stav – Jiří Vala (JIH) je potrestán za hákování.
     
    04:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nejprve střílel David Březina, jehož rána ale branku minula. Domácí útočník ale pokračoval ve snaze, získal puk zpět a přes Berana poslal puk na MARKA LUPAČE, stojícího před brankou. Ten již se zakončením zblízka neměl potíže. Asistence: Simon Beran, David Březina

    Diana Váňová

    Branky a nahrávky: 5. Lupač (Beran, Březina), 21. Březina (Jícha), 39. Jícha – 8. Šilhavý (Větrovec), 26. Šilhavý (Kolařík), 31. Habrdla (Machač), 64. Macháček (Janeček)


    HC Dukla Jihlava: Vacek (Fučík) – Vala D., Čermák, Půža, Dundáček, Žáček, Tobola, Košař – Březina, Jícha, Severa – Sladký, Beran, Lupač – Bambula, Vantuch, Střecha – Vala J., Mahút, Molnár.
    Rytíři Kladno: Švihálek (Kaňka) – Šmíd, Potěchin, Kolařík, Bunda, Větrovec, Hájek, Doudera – Doležal, Kalla, Hovsepjan – Šilhavý, Machač, Habrdla – Kuzďas, Macháček, Kobes – Kružík, Slánský, Janeček.

    Rozhodčí: Talpa – Dančišin, Matějček
    bahis siteleri