Buffalo – Boston 5:4 (po pr.) | Montreal – Detroit 1:2 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:6 (kon.)
Vancouver – St. Louis 1:0 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
4:6 (2:1, 2:3, 0:2)
Los Angeles Kings
Čtvrtek 27.02.2014, 04:15 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Anže Kopitar (LAK) (2 + 1)
    2. Ryan O'Reilly (COL) (1 + 1)
    3. Jeff Carter (LAK) (1 + 1) (06:51:55)
     
    Československá stopa v utkání

    Jan Hejda (COL) (0 + 0), 2 střely, čas na ledě: 21:29
     
    Tak tohle byla opravdu hokejová divočina. Celkem deset branek nabídl dnešní zápas v Denveru a pro oko hokejového fanouška snad nemohl být k vidění lepší útočný hokej. Nakonec byli šťastnějšími hosté z Los Angeles, kteří ale šli důrazně za ziskem bodů z tohoto duelu.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Na góly bohatý zápas se s nějvětší pravděpodobností zastaví na deseti vstřelených brankách. Pojistku do odkyrté sítě pro Los Angeles přidal JUSTIN WILLIAMS. Králové budou mít na konci tohoto utkání větší radost. Asistence: Drew Doughty.
     
    59:36
    Gabirel Landeskog měl na pravé straně od Jonesovy svatyně dost prostoru k zakončení, ale minul.
     
    58:53
    Je konec početní výhodu Avalanche a domácí stále hrají s prázdnou branku, časté střely zatím skvěle likviduje svýmu jistými zásahy Martin Jones.
     
    58:24
    Colorado už hraje bez brankáře a sází na jednu kartu!
     
    57:58
    Po vyhození mimo pásmo dostává Colorado puk zpátky před branku. Tam je připraveno několik hráčů dorážet.
     
    57:14
    Avalanche se drží v útočném pásmu zatím beze střely a spíše spoléhají na přesnou kombinaci, než na tvrdé střelecké pokusy a rány na branku.
     
    56:36
    Tohle je nepříjemná situace v závěru třetí třetiny pro Kings. Dávají totiž domácím možnost. vyrovnat. Za podražení míří na trestnou lavici Matt Greene (LAK) a bude doufat, že jeho týmu neinkasuje.
     
    55:59
    Paul Stastny objážděl útočné pásmo a nezastavila jej ani obranná práce Drew Doughtyho. Následně už ale Králové vyhazují dostatečně daleko od své branky.
     
    55:20
    Po delší době navštívili území soupeře také Kings, přestože jejich příležitosti zdaleko nejsou nyní tak značné, jako ty domácí.
     
    54:27
    Útočná síla Avalanche ale v žádném případě nepolevuje, naopak. Vypadá to, že gólmana Los Angeles čeká v závěru třetí periody obrovská nálož práce.
     
    54:01
    Neuvěřitelné! Domácí hokejisté i fanoušci už zvedali ruce nad hlavu a radovali se z vyrovnání. Ale Martin Jones znovu stači sklidnit jejich emoce, když sebral soupeři sebevědomí v další tutovce skvělým zákrokem. Ač už Jones čtyřikrát inkasoval, ve třetí části chytá opravdu výborně.
     
    53:10
    Několik soubojů, které teď probíhají za brankou Los Angeles. Brankář Králů musí dávat daleko větší pozor, než tomu bylo ještě několik minut zpět.
     
    52:20
    Teď další důležitý zákrok Jonese, který zlikvidoval svým zákrokem zaknčujícího Andre Benoita u levé tyčky.
     
    51:45
    Nathan McKinnon plánoval zcela jistě další útočný výlet, ale byl sám proti třem hokejistům v bílých dresech. Nezbývalo mu nic jiného, než puk vyhodit.
     
    51:07
    Gabriel Landeskog přejímal přihrávku od obránců z modré čáry, ale k zakončení se už nedostal. Gólman Jones tak měl zase o práci méně.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 12. O'Reilly, 17. Parenteau (Duchene), 29. McGinn (O'Reilly, Duchene), 36. McKinnon – 6. Regehr (Kopitar, Toffoli), 21. Stoll (Brown, King), 37. Kopitar (Williams, Vojnov), 39. Carter (Richards, Greene), 44. Kopitar (Carter, Toffoli), 60. Williams (Doughty)


    Colorado Avalanche: Giguere – Wilson, Barrie, Holden, Hejda, Guenin, Benoit – Mackinnon, Stastny, Landeskog – Parenteau, Duchene, O'Rilley – McGinn, Mitchell, Talbot – Bordeleau, Cliche, McLeod
    Los Angeles Kings: Jones – Doughty, Muzzin, Vojnov, Regehr, Greene, Mitchell – Williams, Kopitar, Toffoli – Carter, Richards, Pearson – Brown, Stoll, KIng – Lewis, Vey, Nolan

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Dean Morton – Trent Knorr, Jay Sharrers

    Diváci: 16 754
    bahis siteleri