Buffalo – Boston 5:4 (po pr.) | Montreal – Detroit 1:2 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:6 (kon.)
Vancouver – St. Louis 1:0 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
4:6 (2:1, 2:3, 0:2)
Los Angeles Kings
Čtvrtek 27.02.2014, 04:15 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Na góly bohatý zápas se s nějvětší pravděpodobností zastaví na deseti vstřelených brankách. Pojistku do odkyrté sítě pro Los Angeles přidal JUSTIN WILLIAMS. Králové budou mít na konci tohoto utkání větší radost. Asistence: Drew Doughty.
     
    58:24
    Colorado už hraje bez brankáře a sází na jednu kartu!
     
    56:36
    Tohle je nepříjemná situace v závěru třetí třetiny pro Kings. Dávají totiž domácím možnost. vyrovnat. Za podražení míří na trestnou lavici Matt Greene (LAK) a bude doufat, že jeho týmu neinkasuje.
     
    54:01
    Neuvěřitelné! Domácí hokejisté i fanoušci už zvedali ruce nad hlavu a radovali se z vyrovnání. Ale Martin Jones znovu stači sklidnit jejich emoce, když sebral soupeři sebevědomí v další tutovce skvělým zákrokem. Ač už Jones čtyřikrát inkasoval, ve třetí části chytá opravdu výborně.
     
    47:23
    Že bychom právě viděli klíčovou situaci zápasu? Je to možné! Martin Jones skvěle zastavil tutovou gólovku Gabriela Landeskoga, který dával do odkryté branky!
     
    43:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Skvělá preciznost a má slova o důležitosti přesilové hry z druhé periody se opět potvrzují. Jeff Carter začal po zdařilé souhře Kings důrazný souboj o puk na brankovišti, nakonec jej dokázal společně s dalším ze spoluhráčů propracovat až k ANŽE KOPITAROVI. Kopitar u pravé tyče Giguerovy branky našel místo k tomu, aby skončil kotouč za brankovou čarou. Los Angeles se ujímá vedení. Asistence: Jeff Carter, Tyler Toffoli.
     
    41:45
    Sotva jedno vyloučení uběhlo, sledujeme další. Tentokrát ale rozhodčí ukazuje trest na druhou stranu barikády. Pykat míří za katr kvůli vražení na hrazení protihráče Nick Holden (COL).
     
    39:35
    Aby toho nebylo málo, Kings dostávají v závěru druhé části k dizpozici přesilovou hru. Cody McLeod (COL) nedovoleně bránil Dwighta Kinga.
     
    38:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A nyní už je výsledek na místě. Branková smršť dnes zatím nezná konců, v tuto chvíli máme na kostce znovu vyrovnané skóre. Pasivita domácích beků nemohla snad dopadnout jinak, než inkasovanou brankou. Oblíbená pozice JEFFA CARTERA opět vzala za své. Střela zápěstím tohoto útočníka byla tak dobře umístěná, že ji Giguer skoro neviděl. Asistence: Mike Richards, Matt Greene.
     
    36:49
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Pokud divákům v hale dnes něco nechybí, pak jsou to vstřelené branky. Los Angeles rozhodně nečekalo dlouho na svou důležitou kontaktní braku. I v tomto případě rozhodovalo rychlé jednání a hlavně přesné zakončení. ANŽE KOPITAR jako první našel puk u levé tyče a z nepříznivého úhlu zakončil za už na ledě položené Giguera. Asistence: Justin Williams, Slava Vojnov.
     
    35:42
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že přesilové hry dnes mohou být hodně důležitým faktorem a receptem na výhru. Fanoušci v Pepsi Center totiž sledovali další zásah v početní výhodě. Tentokráte Avalanche těžili z důležitého důrazu na brankovišti. Nedjříve Martin Jones vyrazil kotouč před sebe a vše vypadalo v pořádku. Ovšem bruslí nakonec dostal touš do sítě ANDRE BENOIT. Rozhodčí si ještě šel trefu ověřit na video a gól potvrdil. Asistence: Nathan MacKinnon, Paul Stastny.
     
    34:02
    Uvidíme další vyloučení a tím pádem i přesilovku. Za katr už se odebírá muž v bílém trikotu Los Angeles. Justin Williams (LAK) pozastavil gólmana Jonese a musí za tento prohřešek pykat.
     
    32:01
    Nathan McKinnon z ničeho nic dostal úplně volný prostor před brankou a už mu jen stačilo překonat gólmana Jonese. Ten ale puk zastavuje na poslední chvíli ve své náruči.
     
    28:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Parádní souhra v početní výhodě a v ní zasloužený gól, který posílá Colorado Avalanche zpátky do vedení o jedinou branku. Opět to byl Matt Duchene, jenž založil celou akci a byl základním stavebním kamenem tohoto úspěchu. Nakonec trojice útočníků vytvořila souhru, na jejímž úplném konci stál střílející JAMIE MCGINN. Měl poměrně dost volného místo pro poslání puku do branky, a tak nezaváhal. Asistence: Ryan O'Reilly, Matt Duchene.
     
    27:23
    A pozorovat budeme také přesilovou hru Colorada. Jeff Carter (LAK), ač není příliš spokojen, odchází na trestnou lavici za držení soupeře.
     
    25:57
    Zajímavé chvíle v brankovišti Martina Jonese. Hned dva domácí hokejisté se tlačili do branoviště a snažili dorazit puk za ležícího gólmana Kings. Ten jen se štěstím touš udržel.
     
    22:51
    Jeff Carter využil chyby soupeře a ve vlastním oslabení se řítil samotný na branku. Giguere ho ale včas zastavil a vychytal!
     
    21:11
    Avalanche mají možnost odskočit zpět do vedení, dostávají k dospozici přesilovku. Na trestnou lavici jde za vysokou hůl pykat Justin Williams (LAK).
     
    20:24
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Na vyrovnávací branku jsme příliš dlouho čekat nemuseli. První zakončení Dustina Browna ještě dokázal Giguere vytěsnit ze svého brankoviště. Pak se ale prvně zmiňovaný Brown včas zorientoval, z rohu uviděl úplně samotného JARETTA STOLLA. A ten následně posílá puk za v tu chvíli bezradného gólmana domácích. Asistence: Dustin Brown. Dwight King.
     
    16:42
    Ještě v první části uvidíme minimálně jednou vyloučení, dvě minuty za držení inkasuje domácí oblínec Gabriel Landeskog (COL). Přesilová hra pro Kings.
     
    16:32
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hezky jsem to zakřiknul. Sotva dokázali domácí propracovat kus černé gumy do útočného pásma, už je z toho branka. Nádherná práce čerstvého držitele zlaté olympijské medaile Matta Duchena přinesla velmi sladké ovoce. Duchene obkroužil útočné pásmo, branku a nakonec poslal puk na hokejku hráče jménem PA PARENTEAU. Ten střílel prakticky do prázdné sítě. Asistence: Matt Duchene.
     
    11:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Aktivita v přesilové hře se prostě vyplatí. Před malou chvíli o tom ukázali své přesvědčení domácí Laviny. Rychlá souhra kolem branky nakonec vyústila ve vyrovnání ještě v první třetině. Krásná přihrávka našla u levé tyče samotně stojícího RYANA O'REILLYHO, který nedal Jonesovi prakticky žádnou šanci touš zastavit. Asistence: Nick Holden, Jamie McGinn.
     
    10:44
    Následná situace už vypadala daleko zajímavěji. Hned tři hokejisté v trikotu Avalanche provedli nátlak do brankoviště a jen těsně neskončil puk až za brankovou čarou. Rozhodčí ještě pro jistotu zavolal na video.
     
    09:27
    Chvíli jsme museli čekat na první přesilovku. Ale teď už se na trestnou lavici odebral střelec zatím jediné branky Robyn Regehr (LAK). Provinil se krosčekem.
     
    05:48
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Následná akce už Coloradu štěstí nepřinesla. Naopak. Los Angeles se dokázalo na delší časový úsek usadit v útočné třetině a hned z toho těží branku. Předchozí problémy ještě Giguere bez starostí vyřešil. Ale když se kousek za levým kruhem napřáhl ROBYN REGEHR, kus černé gumy skončil v síti. Hosté jdou do vedení ještě před polovinou první periody. Asistence: Anže Kopitar, Tyler Toffoli.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 12. O'Reilly, 17. Parenteau (Duchene), 29. McGinn (O'Reilly, Duchene), 36. McKinnon – 6. Regehr (Kopitar, Toffoli), 21. Stoll (Brown, King), 37. Kopitar (Williams, Vojnov), 39. Carter (Richards, Greene), 44. Kopitar (Carter, Toffoli), 60. Williams (Doughty)


    Colorado Avalanche: Giguere – Wilson, Barrie, Holden, Hejda, Guenin, Benoit – Mackinnon, Stastny, Landeskog – Parenteau, Duchene, O'Rilley – McGinn, Mitchell, Talbot – Bordeleau, Cliche, McLeod
    Los Angeles Kings: Jones – Doughty, Muzzin, Vojnov, Regehr, Greene, Mitchell – Williams, Kopitar, Toffoli – Carter, Richards, Pearson – Brown, Stoll, KIng – Lewis, Vey, Nolan

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Dean Morton – Trent Knorr, Jay Sharrers

    Diváci: 16 754
    bahis siteleri