Liberec – Chomutov 4:5 (po pr.) | Zlín – HC Litvínov 2:1 (kon.) | Vítkovice – Sparta 2:4 (kon.)
HC Plzeň – Olomouc 6:5 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 5:1 (kon.) | Pardubice – Kladno 3:2 (po pr.)
Třinec – Kometa Brno 4:2 (kon.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
4:5 (2:0, 1:2, 1:2 - 0:1)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 27.02.2014, 16:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Dnešní zápas nadstavby NOEN extraligy juniorů je tedy u konce. Z výhry za dva body se radují hosté, kteří byli po většinu utkání lepším celkem, přesto museli dotahovat až tříbrankovou ztrátu. (18:25:13)
     
    Konec zápasu.
     
    62:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je rozhodnuto! David Kämpf si v přesilovce udělal ze zbytku hráčů jen přihlížející, prokličkoval až na brankoviště, odkud předložil pas do prázdné branky před DARKA HEJCMANA, jenž nepohrdl. Asistence: David Kämpf a Nicolas Hlava.
     
    61:09
    Hosté dlouho uspávali liberecké hráče kombinací, načež zkusil vystřelit Drobný. Vaněček jeho pokus ukryl v lapačce.
     
    60:23
    Na Chomutov čeká velká příležitost. Pavel Zacha dostal dvě minuty za hru vysokou holí a hosté mají výhodu přesilové hry.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut rozřešení dnešního zápasu nepřineslo a máme tu očekávané prodloužení, které už několik minut viselo ve vzduchu.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:00
    Kotouč se pohybuje hlavně po středním pásmu a vypadá to, že si skutečně počkáme na prodloužení.
     
    58:03
    Rozruch u hlavního sudího. Končí to desetiminutovým osobním trestem, který dostává hostující Ondřej Kaše. Hosté tak budou dohrávat bez jedné z velkých postav svého týmu.
     
    58:00
    Právě začaly poslední dvě minuty základní hrací doby. Vypadá to, že se dočkáme prodloužení, ani jeden z týmů se nežene do útoku a oba se zřejmě spokojí s jedním bodem a o ten navíc si to následně rozdají v nastavení.
     
    56:44
    Piráti se znovu tlačí do útoku. Teď strávili několik desítek vteřin v útočném pásmu. Ovšem Vaněček byl znovu pozorný.
     
    56:01
    Útočnou akci hostujícího celku zastavuje čárový sudí – ofsajd.
     
    55:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři po velmi nenápadné akci dotahují. Bočkova střela, kdy šel proti dvěma bránícím hráčům, se odrazila od zadního mantinelu, načež si jí našel MATÚŠ BELOVIČ a dopravil kotouč do branky. Tak trochu opakování situace z druhé strany hřiště. Asistence: Šimon Boček.
     
    53:40
    Už to tak trochu vypadá, že Chomutovští budou chtít dnešní zápas už jen dohrát.
     
    52:55
    A znovu se jim daří držet ho na svých hokejkách u Vaněčka. Ani teď ale nepokoušejí střelbu.
     
    52:14
    Teď se hraje pro změnu v útočném pásmu domácího celku. Ovšem po tlačenici u mantinelu se hra přerušuje a po buly hosté vyvážejí kotouč ven.
     
    51:25
    Piráti se drží v útočném pásmu, ovšem kotouč posílají jen po hrazení a do šancí se tak nedostávají. Ale to jim vlastně stačí.
     
    50:20
    Po souboji ve středním pásmu končí kotouč mezi diváky. Hra se tak přerušuje a bude se vhazovat. Jinak se v posledních desítkách vteřin moc poutavých akcí neděje.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 11. Mikyska (Zacha), 15. Zacha (Mikyska), 26. Kalfiřt, 56. Belovič (Boček) – 28. Šťovíček (Kämpf, O. Kaše), 33. Havel (Novák), 44. Hlava (Tejnor), 45. Huňady (Drobný, Vrána), 63. Hejcman (Kämpf, Hlava)


    Bílí Tygři Liberec: Vaněček (Stezka) – Jandejsek, Mrázek (C), M. Šír, Arlt, Beránek, Havlín, Pálek – Belovič, Kalfiřt, Svoboda, Kratochvíl, Boček, Mikyska, Ordoš, Žďárský, Havlas, Zacha.
    Piráti Chomutov: Dvořák (Maštalířský) – Meliško, Havel, Drobný, Cestr, Šulák, Michálek, Černý, Tejnor (C) – Kämpf, Šťovíček, Vrána, Hlava, Paleček, Novák, Bednář, Lehner, O. Kaše, Huňady, Hejcman, D. Kaše.
    bahis siteleri