Liberec – Chomutov 4:5 (po pr.) | Zlín – HC Litvínov 2:1 (kon.) | Vítkovice – Sparta 2:4 (kon.)
HC Plzeň – Olomouc 6:5 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 5:1 (kon.) | Pardubice – Kladno 3:2 (po pr.)
Třinec – Kometa Brno 4:2 (kon.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
4:5 (2:0, 1:2, 1:2 - 0:1)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 27.02.2014, 16:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    62:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je rozhodnuto! David Kämpf si v přesilovce udělal ze zbytku hráčů jen přihlížející, prokličkoval až na brankoviště, odkud předložil pas do prázdné branky před DARKA HEJCMANA, jenž nepohrdl. Asistence: David Kämpf a Nicolas Hlava.
     
    60:23
    Na Chomutov čeká velká příležitost. Pavel Zacha dostal dvě minuty za hru vysokou holí a hosté mají výhodu přesilové hry.
     
    58:03
    Rozruch u hlavního sudího. Končí to desetiminutovým osobním trestem, který dostává hostující Ondřej Kaše. Hosté tak budou dohrávat bez jedné z velkých postav svého týmu.
     
    55:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři po velmi nenápadné akci dotahují. Bočkova střela, kdy šel proti dvěma bránícím hráčům, se odrazila od zadního mantinelu, načež si jí našel MATÚŠ BELOVIČ a dopravil kotouč do branky. Tak trochu opakování situace z druhé strany hřiště. Asistence: Šimon Boček.
     
    45:03
    Dvě minuty pro Romana Pálka, který poslal kotouč mimo mantinely. Chomutov má šanci odskočit na dvě branky.
     
    44:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Teď už se ale obrat stal skutečností. Drobného nahození od modré tečoval na spodku kruhu PATRIK HUŇADY a Vaněček neměl šanci zasáhnout. Asistence: Antonín Drobný a Jakub Vrána.
     
    44:20
    A Chomutov mohl jít do vedení! Kämpf sjel od mantinelu mezi kruhy a střelou zápěstím orazítkoval břevno.
     
    43:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tejnorova střela spíše z nouze od modré se poměrně nečekaně odrazila hned vedle tyč liberecké branky, kde byl připravený NICOLAS HLAVA a poslal kotouč za zmateného Vaněčka. Asistence: Dominik Tejnor.
     
    39:44
    Ještě jedno vyloučení. Robert Černý inkasuje dvouminutový trest za podražení a vypadá to, že Liberec znovu rozdělí početní výhodu mezi dvě třetiny.
     
    37:36
    Kämpf se protáhl přes celé hřiště až před Vaněčka, koncovku ale nevyřešil ideálně a kotouč míří vedle.
     
    37:09
    Nevydrželo to ale dlouho. Matúš Belovič při návratu na led podrazil protihráče a znovu míří na trestnou lavici.
     
    34:57
    Piráti dostanou velkou šanci k vyrovnání. Liberecká lavička si nepohlídala výměnu hráčů a píská se hra v šesti. Trest odsedí Matúš Belovič.
     
    32:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dlouhodobý tlak nakonec přináší úspěch. V další nepřehledné situaci v blízkosti liberecké branky se nejrychleji znovu zorientoval hostující hráč, tentokrát RADEK HAVEL. Své barvy tak dostává na dostřel jediné branky. Asistence: Lukáš Novák.
     
    28:35
    Už to mohlo být jen o gól! David Kaše uháněl po pravém křídle do útočné třetiny a společně s Huňadym se ocitli proti jedinému bránícímu hráči. Druhý jmenovaný dostal přesnou přihrávku a pálil z první, kotouč ale zapadl do náruče přesunujícího se Vaněčka.
     
    27:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se vracejí na rozdíl dvou branek. Zmatku na brankovišti využil Kämpf, který do vřavy poslal kotouč. Ten si, ač faulovaný, našel MARTIN ŠŤOVÍČEK a dotlačil ho do branky. Asistence: David Kämpf a Ondřej Kaše.
     
    27:19
    Činit se musel i Vaněček. Po sérii střeleckých pokusů za ním dokonce zvonila i tyč, kterou nastřelil od modré Michálek.
     
    25:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec využívá další přesilovou hru! JAKUB KALFIŘT se vydal napadat hostující obranu, vystihl rozehrávku a následně suverénním blafákem poslal domácí do výrazného vedení. Bez asistence.
     
    25:09
    Po následném souboji za libereckou brankou se bude vylučovat. David Kaše si proti Adamu Jandejskovi pomohl háčkem, zatímco liberecký zadák zase pomohl svému pádu na led. Oba jsou potrestáni dvouminutovým trestem.
     
    24:40
    Gól na hokejce nyní měl hostující Ondřej Kaše! V oslabení se dostal do úniku a tváří v tvář Vaněčkovi volil blafák do bekhendu. Domácímu gólmanovi se však podařilo jít s kličkou a kotouč zastavil.
     
    23:46
    Kratochvíl se Žďárským získali kotouč a vydali se dopředu. Druhý jmenovaný byl při útočné snaze podražen, aniž by byl v držení kotouče a máme tu další přesilovku pro domácí. Dvouminutová trest obdržel Libor Šulák.
     
    19:26
    Domácí čeká ještě jedna přesilová hra před koncem třetiny. Darek Hejcman dostal dvě minuty za hákování.
     
    17:00
    Mohlo to však být jinak. Michálek si sjel až na brankoviště a dostal se k nebezpečné dorážce, proti jeho pokusu však byl beton domácího gólmana.
     
    15:03
    Ovšem přichází menší komplikace. Josef Mikyska chtěl poslat kotouč z vlastního pásma vysokým obloučkem, při kterém však kotouč zavadil o světla pod stropem haly a liberecký útočník dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    14:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další přesilovkový úspěch domácího celku. A i tentokrát v tom měli prsty ti samí hráči. Do role přihrávajícího se však pasoval Mikyska, jenž poslal kotouč na pravý kruh PAVLU ZACHOVI, jehož střela zapadla přesně pod horní tyč branky. Asistence: Josef Mikyska.
     
    13:25
    Patrik Michálek dostává dvě minuty za držení protihráče a Liberec čeká druhá přesilovka.
     
    10:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jedna přesná střela a hotovo. Zacha vyhrál vhazování a přistrčil kotouč na modrou. Tam stál připravený JOSEF MIKYSKA a jeho tvrdý pokus zastavila až síť za zády Dvořáka. Asistence: Pavel Zacha.
     
    10:07
    A tento výpad přináší libereckým první přesilovku v zápase. Patrik Huňady dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    07:49
    Puk v liberecké brance a krátká radost Chomutova. Rychle ji však zastavil hlavní rozhodčí, který už pískl hru vysokou holí. Bednář se spoluhráči, tak odchází na střídačku za nerozhodného stavu.
     
    05:20
    Další faul domácích. Jakub Mrázek si proti unikajícímu soupeři pomohl seknutím, což sudí ocenil dvouminutovým trestem.
     
    01:42
    Hosty čeká první přesilovka zápasu. Pavel Zacha si ve vlastním pásmu pomohl hokejkou a dostává dvě minuty za hákování.
     
    00:20
    Hned po úvodním vhazování velká šance Chomutova. Bednář našel z levé strany osamoceného Hlavu, který ale zamířil jen do betonu přesunujícího se Vaněčka.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 11. Mikyska (Zacha), 15. Zacha (Mikyska), 26. Kalfiřt, 56. Belovič (Boček) – 28. Šťovíček (Kämpf, O. Kaše), 33. Havel (Novák), 44. Hlava (Tejnor), 45. Huňady (Drobný, Vrána), 63. Hejcman (Kämpf, Hlava)


    Bílí Tygři Liberec: Vaněček (Stezka) – Jandejsek, Mrázek (C), M. Šír, Arlt, Beránek, Havlín, Pálek – Belovič, Kalfiřt, Svoboda, Kratochvíl, Boček, Mikyska, Ordoš, Žďárský, Havlas, Zacha.
    Piráti Chomutov: Dvořák (Maštalířský) – Meliško, Havel, Drobný, Cestr, Šulák, Michálek, Černý, Tejnor (C) – Kämpf, Šťovíček, Vrána, Hlava, Paleček, Novák, Bednář, Lehner, O. Kaše, Huňady, Hejcman, D. Kaše.
    bahis siteleri