Buffalo – Boston 5:4 (po pr.) | Montreal – Detroit 1:2 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:6 (kon.)
Vancouver – St. Louis 1:0 (kon.)
konec
HC Technika Brno
0:4 (0:2, 0:2, 0:0)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 27.02.2014, 18:00 • HHDM Brno • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:29
    Vyloučení na obou stranách, když se po písknutí dali do boje Karel Benýšek (Brno) a Zdeněk Sedlák (Přerov). Oba si odsedí dvě minuty za hrubost.
     
    55:35
    Tak přece jen se ještě diváci dnes mohou pobavit. Petr Sakrajda napřáhl na modré čáře a svou dělovkou vysklil plexisklo za Chvátalovou brankou!
     
    55:10
    Snad největší šanci zápasu si Technici vypracovali na začátku 56. minuty. Už Crhák byl ve výborné pozici, ale ještě v lepší našel Habrovce, kterému chybělo opravdu málo, ale Vojtek se opět předvedl.
     
    52:38
    Tak teď je pravděpodobně hotovo. Filip Žalud posílá Brňany do čtyř, když zcela zbytečně fauluje ve středním pásmu.
     
    41:39
    Hned na začátku třetí třetiny si domácí zahrají přesilovku, a to když je vyloučen Školoud za sekání. Pravděpodobně si ani nemohl stěžovat, protože brněnskému hokejistovi zůstaly v rukách dvě části hole.
     
    39:04
    Přerov právě vstřelil branku!
    Co se dnes nedaří Technice, to se daří Přerovu. K hokeji je potřeba také štěstí, a to se dnes ukázalo. LUBOMÍŘ KOVAŘÍK střílel z levého kruhu a těsně před Chvátalem to jemně tečoval jeden z domácíh beků, který tak smolně poslal puk za záda Chvátala. Čisté konto tedy neudržel ani on déle jak jednu třetinu. Asistence: Zdeněk Sedlák.
     
    35:54
    Rozhodčí napočítali na ledě šest hráčů domácích, a to znamená, že Technika bude hrát opět ve čtyřech. Trest si odsedí Petr Bustin.
     
    20:22
    Josef Novák přenechává brankoviště svému kolegovi, Jaroslavu Chvátalovi.
     
    20:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že domácí se zapomněli v kabině. Tohle je pro ně ten nejhorší možný nástup do druhé třetiny. Úvodní vhazování získali hosté a puku se ujmul PETR SAKRAJDA. Dvěma rychlými kroky se dostal do rychlosti a po přejetí modré čáry napřáhl k dělovce, kterou zastavila až síť za Novákem. Asistence: Richard Brančík.
     
    19:59
    Na trestnou lavici usedají tito hokejisté: Jan Habrovec (sekání) – Zdeněk Sedlák (hrubost).
     
    18:40
    Sotva se Brno ubránilo, tak bude hrát znovu ve čtyřech. Vyloučeným je Ivo Crhák, který dostává 2 +10 OT.
     
    16:33
    Přerov hraje velice efektivně, říká si o fauly, což se právě potvrzuje. Druhým vyloučeným Brňanem se stává Pargáč, který si pomohl lehkým zahákováním soupeře.
     
    11:49
    Přerov právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a Přerovští se radují z druhé branky. Za brankou domácích si puk našel Sedlák, jenž viděl najíždět JIŘÍHO OSINU, který s velkým štěstím prostřelil Nováka. Tomu puk projel pod betonem, který nedostatečně přitiskl na led. Asistence: Zdeněk Sedlák.
     
    08:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté bleskurychle využívají přesilovku! Jen třiadvacet sekund trvalo zubrům, než dokázali dopravit puk do správného místa. RICHARD BRANČÍK dostal přihrávku na modrou čáru, odkud ihned střílel a byť to nebyla nijak výrazně prudká střela, tak o to víc byla přesná. Clonící hráči navíc Novákovi znemožnili výhled. Asistence: Petr Sakrajda, Tomáš Vlček.
     
    07:42
    Přesilovku si zahrají také hosté, když se proti pravidlům provinil Čtvrtníček. Dvě minuty za podražení.
     
    04:00
    Je tu první vyloučení zápasu, potrestaným hráčem je hostující Tomáš Vlček.
     
    03:35
    Zatím největší šanci zápasu ale měl na hokejce David Šťastný, který ale v souboji s Novákem neuspěl. Brněnský gólman vytáhl špičkový zákrok proti jeho blafáku!

    Adam Havel

    Branky a nahrávky: 9. Brančík (Sakrajda, Vlček), 12. Osina (Sedlák), 21. Sakrajda (Brančík), 40. Kovařík (Sedlák)


    HC Technika Brno: Novák (Chvátal) – Habrovec (C), Žalud, Havíř, Štindl, Zapletal, L.Odehnal, Dittrich – Česnek, Brzobohatý, Crhák – Látal, Benýšek, Jurča – Čtvrtníček, Zábranský, Kozák – Bustin, Boček, Pargáč. Trenér: Roman Kaňkovský
    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Sklenář) – Pala, Osina, Vlček, Janota, Kudělka, Haloda, Tomeček – Kovařík, Sedlák, Šťastný – Ditrich, Brančík, Sakrajda – Málek, M. Kratochvíl, Kolář – Š. Kratochvíl, Kudrátek, Školoud.
    Trenér: Vladimír Kočara

    Rozhodčí: Kopeček, Slavka – Zídek, Kotlík
    bahis siteleri