Buffalo – Boston 5:4 (po pr.) | Montreal – Detroit 1:2 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:6 (kon.)
Vancouver – St. Louis 1:0 (kon.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
4:5 (3:2, 1:1, 0:1 - 0:1)
HK Opava
Čtvrtek 27.02.2014, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    69:29
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané znovu dokázali využít chyby domácích. Filip Vrba špatně rozehrál a kotouče se chopil Kukol, namazal jej LUKÁŠI ČERNÉMU a ten ukončuje dnešní utkání. Asistence: Michal Kukol, Tomáš Měch.
     
    63:08
    V témže čase vyloučení na obou stranách. Za Vsetín Farda, za Opavu Jakub Vítek, oba dva za hrubost.
     
    Dnešní utkání sleduje 1480 diváků.
     
    54:36
    Rozhodčí nyní vylučuje na obou stranách. Nejprve byl signalizován faul Moslera, následně se však do potyčky pustil David Vítek společně s Moslerem, oba dvě minuty hrubost. Vsetín bude hrát přesilovou hru.
     
    51:17
    Jedinečná příležitost pro Opavu, dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí dostává Filip Vrba a Slezané mají celou minutu a devět vteřin k využití dvojnásobné početní výhody.
     
    50:26
    Přesilová hra pro Opavu, dvě minuty pro Josefa Daňka za podražení.
     
    50:20
    Znovu rychlý protiútok hostů, tentokrát se do zakončení řítil Jakub Vítek, Hromada vyrazil a obrana Vsetína tak situaci ustála.
     
    47:01
    Otřesený hráč Vsetína zůstal ležet na ledě a Opavští se ihned vrhli do útoku, kombinaci 3 na jednoho Svoboda, bez úspěchu a k lítostí opavských fanoušků!
     
    41:23
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané znovu dotahují! Přímočarou kombinaci završil po přihrávce Poloka LUKÁŠ SVOBODA. Asistence: Tomáš Polok, Jakub Vítek.
     
    38:55
    Na ledě nyní zůstává otřesený Kukol, rozhodčí ovšem bude vylučovat za faul na vsetínského Hrušku. Josef Tichý, dvě minuty hrubost.
     
    38:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí si své vedení berou zpátky! Po buly v útočném pásmu se kotouč dostal k DANIELU VAŇKOVI a ten poslal kotouč do sítě. Asistence: René Kajaba, Martin Ambruz.
     
    35:08
    Opava právě vstřelila branku!
    Jakub Vítek předvedl dokonalou kličku do bekhendu a srovnává stav utkání!
     
    35:08
    Rozhodčí měl zdvihnutou pravici, k vyloučení ovšem nedošlo místo toho pojede Jakub Vítek trestné střílení.
     
    33:18
    Daniel Vaněk nyní vyhodil kotouč z obranné třetiny a hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    28:43
    Skákavý kotouč před Šafránkem nyní natrefil Daniel Vaněk, hostující brankář měl štěstí, že jej puk trefil a přerušuje hru!
     
    28:25
    Vsetín si zahraje přesilovou hru, Josef Tichý dvě minuty hrubost.
     
    27:21
    Daniel Tesařík v samostatném úniku, kličkou do bekhendu na Šafránka nevyzrál, následně měl na hokejce další branku Podešva, ale ani on ruce nad hlavu nezvedá!
     
    26:36
    Tomáš Měch nyní kombinoval s Baďurou druhý jmenovaný tutovku nevyužil!
     
    19:18
    Opava právě vstřelila branku!
    A hosté znovu znenadání udeřili! Brankář Petr Hromada nyní vysoce podcenil situaci, když vyjel proti Měchovi, kotouč pak už bez problému doklepl do branky PETR WOLF. Asistence: Tomáš Měch.
     
    18:45
    Přečíslení dva na jednoho v podání Petr Hrušky a Adama Mikšovského, druhý jmenovaný pálil ihned z první, ovšem Šafránek mu hattrick nedovolil!
     
    17:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín dvě vteřiny před koncem dvojnásobné početní výhody střílí třetí branku! Zelenožlutí tak dlouze kombinovali, zdálo se, že kotouč chtějí Šafránkovi poslat do kuchyně což se nakonec povedlo dokonale. Žák poslal kotouč na kruh Ševčíkovi a ten naservíroval kotouč ADAMU MIKŠOVSKÉMU, jenž vrací Vsetínu dvoubrankové vedení. Asistence: Robin Ševčík, Michal Žák.
     
    16:01
    Domácí nyní rozhodili obranu Slezanů a Hruška si vylepšoval střeleckou pozici v předbrankovém prostoru, byl však nedovoleně vyrušen a Vsetín si také zkusí dvojnásobnou početní výhodu. Měch dvě minuty, hákování.
     
    15:35
    Opavští se v plném počtu moc dlouho neohřáli, domácího brankáře napadl Jakub Vítek a svůj tým oslabí na dvě minuty.
     
    15:02
    Martin Ambruz orazítkoval tyč!
     
    13:28
    Přesilovou hru si zkusí i Vsetín, sprintujícího Zúbka zastavil Vrabel jen za cenu hákování.
     
    11:59
    V tutové šanci Jakub Vítek, kotouč však přes Hromadu neprocedil a Vsetín po jedné vteřině bude ve čtyřech.
     
    11:04
    Hosté si zahrají v pěti proti třem a to se ani nemuseli usadit v útočném pásmu, kotouč totiž mimo ledovou plochu vyhodil Michal Žák. Dvojnásobná početní výhoda Slezanů bude trvat 56 vteřin.
     
    10:00
    David Vítek ve středním pásmu sestřelil Galvase a pravice hlavního rozhodčí míří okamžitě vzhůru, první přesilovou hru si zkusí tedy mužstvo HC Slezan.
     
    07:48
    Nyní tutová šance domácích! Zúbek vybojoval kotouč za brankou a naservíroval jej na hůl Podešvy, ten však trefil pouze brankáře Šafránka, následný závar červenobílí ustáli.
     
    06:58
    Nyní se ovšem individuálně prezentoval opavský Svoboda, s kotoučem projel střední pásmo a kličkou se dostal i přes vsetínské obránce, poslední překážku v podobě Hromady však nepřeskočil!
     
    06:04
    Opava právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic přichází kontaktní branka Opavy! LUKÁŠ ČERNÝ dostal kotouč na modrou, naznačil střelu, čímž dostal oba vsetínské obránce na zem a následně propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: David Galvas, Tomáš Měch.
     
    03:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak to je nástup domácích! Vsetínský kapitán Vaněk to zkusil z mezikruží, Šafránek jeho pokus vyrazil do rohu kluziště, kde nahodil kotouč na branku Hruška, puk přes opavského brankáře přepadl a RENÉ KAJABA jej dopravil za jeho záda. Asistence: Petr Hruška, Daniel Vaněk.
     
    01:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Úvodní nápor Valachů přináší kýžené ovoce, Šafránek nahazovaný kotouč vyrazil před sebe, kde byl připraven zcela nepokrytý ADAM MIKŠOVSKÝ a zavěsil přesně pod horní tyč. Asistence: Michal Žák, Robin Ševčík.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 2. Mikšovský (Žák, Ševčík), 4. Kajaba (Hruška P., Vaněk), 18. Mikšovský (Ševčík, Žák), 39. Vaněk (Kajaba, Ambruz) – 7. Černý (Galvas, Měch), 20. Wolf (Měch), 36. Vítek J., 42. Svoboda (Polok, Vítek J.), 70. Černý (Kukol, Měch)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Hurtík, Vrba Lukáš, Žák, Vrba Filip, Báchor, Tichý Jur., Farda, Tesařík – Kajaba, Vaněk, Ambruz, Hruška, Ševčík, Mikšovský, Zúbek, Podešva, Vítek D., Kývala, Daněk
    HK Opava: Šafránek (Plánovský) – Kysela, Vrabel, Galvas, Tichý Jos., Tuma, Kukol, Pavelek, Mosler – Měch, Herman, Vítek J., Polok, Vlašánek, Kocián, Wolf, Černý, Baďura, Svoboda, Chalupa

    Rozhodčí: Vaněk, Wolf – Wesly, Vožda

    Diváci: 1480
    bahis siteleri