Třinec – Warriors Brno 6:1 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 1:5 (kon.) | Sparta – Ústí n/L 6:3 (kon.)
Havířov – SHK Hodonín 9:2 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 2:3 (kon.) | HC Plzeň – PZ Kladno 16:3 (kon.)
HC Litvínov – Písek 3:1 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
16:3 (4:2, 7:0, 5:0)
PZ Kladno
Čtvrtek 27.02.2014, 17:00 • Malá hala • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    50:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kantnerovi sice dvakrát nesedla střela, puk se ale přes obránce dostal až k JOSEFU ROUBALOVI, který přidává už 16. branku Plzně! Asistence: Matyáš Kantner, Petr Kodýtek.
     
    49:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    I hosté využívají přesilovou hru. Libovický našel v dobré pozici MICHALA KUČERU, který měl při své střele i dávku štěstí, puk ale za Pejsara dostal. Asistence: Tomáš Libovický.
     
    47:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď už to ale vyšlo, Kodýtek našel JOSEFA ROUBALA a ten tentokrát mířil přesně. Asistence: Petr Kodýtek.
     
    43:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Petr Kodýtek se prokličkoval až ke střele, kterou orazítkoval břevnou, puk se ale odrazil k MATYÁŠI KANTNEROVI, který neomylně zamířil do odkryté branky. Asistence: Petr Kodýtek.
     
    42:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď ale Kovařík našel MATĚJE KRÁSNÉHO, který zblízka polslal puk pod přesunujícím se gólmanem. Asistence: Vojtěch Kovařík, Filip Staněk.
     
    40:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MATYÁŠ KANTNER hraje velký zápas! Nyní se dostal do samostatného úniku, který s přehledem vyřešil a poslal puk pod horní tyčku! Asistence: David Kvasnička, Josef Roubal.
     
    39:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    JOSEF ROUBAL využil dokonalé clony před gólmanem, který se zaměřil na zcela jiného protihráče, a poslal puk do opuštěné branky! Asistence: Petr Kodýtek, Adam Váchal.
     
    35:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď už to ale PETRU KODÝTKOVI vyšlo a jeho střela z bezprostřední blízkosti zamířila do prostoru nad ramenem brankáře. Asistence: Matyáš Kantner, Josef Roubal.
     
    33:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    JAKUB POUR se dostal před brankovištěm k puku a tvrdou střelou po ledě propálil Zázvorku! Asistence: Marek Rubner, Adam Váchal.
     
    29:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Střelecká exhibice pokračuje, MATYÁŠ KANTNER už má na svém kontě polovinu gólů svého týmu, když se trefil počtvrté. Asistence: Josef Roubal, Petr Kodýtek.
     
    26:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kanonáda Plzně ve třetí třetině pokračuje. Kodýtek s MATYÁŠEM KANTNEREM zopakovali spolupráci z první třetiny a Kantner tak přidává už svoji třetí branku! Asistence: Petr Kodýtek.
     
    23:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Už je to o čyři branky, MATĚJ KRÁSNÝ se dokázal důrazně prosadit před brankou a přidává šestý gól, kterým vyhání Blažka z branky. Bez asistence.
     
    21:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují svůj náskok na tři branky. JOSEF ROUBAL přidává hned z kraje druhé části pátou branku Plzně. Roubal se dostal k dorážce a i s dávkou štěstí protlačil puk za Blažka. Asistence: Adam Váchal.
     
    15:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to znovu o dvě branky! MATYÁŠ KANTNER přidává po nahrávce Kodýtka svoji druhou branku v zápase během několika vteřin a vrací svému týmu dvougólový náskok! Asistence: Petr Kodýtek.
     
    14:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni si ale berou vedení zpět! MATYÁŠ KANTNER vyslal na Blažka lehkou střelu, kladenský gólman ji ale zřejmě podcenil, a puk mu propadl do branky! Asistence: Josef Roubal, Adam Váchal.
     
    13:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! MATYÁŠ MACH dostal v rohu puk, objel si soupeře, kterého mu odclonil spoluhráč, vyjel přímo před brankovištěm a překonal Krasanovského, který se nestačil přesouvat! Asistence: Tomáš Libovický, Tomáš Furch.
     
    10:28
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale hostům vyšlo a snižují!
    Veber našel MICHALA KUČERU, který překonal Krasanovského! Ten se sice po puku natahoval, ale nedosáhl. Asistence: Václav Veber, Tadeáš Pejchal.
     
    06:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté sotva stihli vystřídat a už je tu druhý gól Plzně. Pour se Staňkem připravili šanci pro VLASTIMILA KAČENU, který dostal puk za Blažka podruhé. Asistence: Filip Staněk, Jakub Pour.
     
    05:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MAREK RUBNER otevírá skóre zápasu! Plzeňský útočník si od levého mantinelu nasel cestu až před branku, prvním pokusem ještě neuspěl, na jeho dorážku ale neměl Blažek šanci dosáhnout. Asistence: Josef Roubal.

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 6. Rubner (Roubal), 6. Kačena (Staněk, Pour), 15. Kantner (Roubal, Váchal), 16. Kantner (Kodýtek), 22. Roubal (Váchal), 24. Krásný, 27. Kantner (Kodýtek), 30. Kantner (Roubal J., Kodýtek), 34. Pour (Rubner, Váchal), 36. Kodýtek (Kantner, Roubal J.), 40. Roubal J. (Kodýtek, Váchal), 41. Kantner (Kvasnička, J.), 43. Krásný (Kovařík, Staněk), 44. Kantner (Kodýtek), 48. Roubal J. (Kodýtek), 51. Roubal J. (Kantner, Kodýtek) – 11. Kučera (Veber, Pejchal), 14. Mach (Libovický, Furch), 50. Kučera (Libovický)


    HC Plzeň 1929: Krasanovský (41. Pejsar) – Kantner, Kodýtek, Kačena, Bednář, Kvasnička, Váchal, Čechura, Staněk – Krásný, Pour, Roubal Josef, Roubal David, Kovařík, Straka, Eret, Krystl, Rubner, Erhart
    PZ Kladno: Blažek (24. Zázvorka) – Šíma, Kučera, Sedláček, Šebesta, Slatinský, Müller, Veber, Husarik, Vach, Pecjhal, Kučera, Libovický, Furch, Mach, Jarý, Březina, Řečinský

    Rozhodčí: Sýkora – Jelínek, Šimán
    bahis siteleri