Winnipeg – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.) | Montreal – Boston 1:4 (kon.) | Colorado – Chicago 3:2 (kon.)
Calgary – Anaheim 7:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Chicago Blackhawks
Čtvrtek 13.03.2014, 02:40 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:43
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks střílejí kontaktní branku! Shaw si vybruslil s pukem před Varlamova, kde se pokusil dvakrát dorážet, ale kotouč se nakonec odrazil k BRANDOVI SAADOVI, jenž jej už poslal do sítě Colorada. Asistence: Andrew Shaw, Duncan Keith.
     
    50:53
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche využívají přesilovou hru! Johnson nahrál na pravé křídlo Duchenovi, jehož následnou střelu vyrazil Raanta před sebe, kde hlídkoval RYAN O´REILYY, a ten už poslal puk do odkryté brány. Asistence: Matt Duchene, Erik Johnson.
     
    28:23
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks jsou zpět v zápasu! PATRICK KANE si sebral puk ve středním pásmu, kde nabral dobrou rychlost a vletěl do útočného pásma hostí, kde si udělal z Hejdy tréninkový kužel a následně pověsil puk pod břevno Varlamovovy brány. Asistence: Patrick Sharp, Nicklas Hjalmarsson.
     
    20:19
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avs se dostali rychle do útoku a střela McGinna z levé strany se odrazila od brusle Hjalmarssona přímo na pravou stranu k MATTU DUCHENOVI, jenž svou pohovotou střelou navýšil vedení Colorada. Asistence: Jamie McGinn, Ryan O´Reilly.
     
    18:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Raanta si vybral svou špatnou chvilku v utkání, když BRAD MALONE vletěl do útočného pásma po levé straně a z velkého úhlu se pokusil překvapit hostujícího brankáře, kterému puk projel pod jeho betony. Asistence: Tyson Barrie, Semyon Varlamov.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 19. Malone (Barrie, Varlamov), 21. Duchene (McGinn, O´Reilly), 51. O´Reilly (Duchene, Johnson) – 29. Kane (Sharp, Hjalmarsson), 58. Saad (Shaw, Keith)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Hejda, Johnson, Benoit, Holden, Guenin, Barrie – O´Reilly, Duchene, McGinn – Landeskög, Mitchell, McKinnon – McLeod, Cliche, Talbot – Malone, Carey, Bordeleau.
    Trenér: Patrick Roy.

    Chicago Blackhawks: Raanta (Crawford) – Keith, Seabrook, Oduya, Hjalmarsson, Leddy, Rozsíval – Saad, Toews, Shaw – Sharp, Handzuš, Kane – Bickell, Brookbank, Versteeg – Bollig, Kruger, Smith.
    Trenér: Joel Quennville.

    Rozhodčí: Hebert, Leggo – Henderson, Murchison.

    Diváci: 18 007
    bahis siteleri