Winnipeg – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.) | Montreal – Boston 1:4 (kon.) | Colorado – Chicago 3:2 (kon.)
Calgary – Anaheim 7:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Chicago Blackhawks
Čtvrtek 13.03.2014, 02:40 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Puk se odrazil mezi kruhy k Saadovi, který minul branku Avs jen o pár centimetrů!
     
    58:40
    Joel Quenneville si bere oddechový čas.
     
    58:25
    Raanta znovu míří na svou střídačku.
     
    57:43
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks střílejí kontaktní branku! Shaw si vybruslil s pukem před Varlamova, kde se pokusil dvakrát dorážet, ale kotouč se nakonec odrazil k BRANDOVI SAADOVI, jenž jej už poslal do sítě Colorada. Asistence: Andrew Shaw, Duncan Keith.
     
    57:32
    Raanta je na své střídačce!
     
    52:07
    Mitchell se krásně dostal za posledního obránce Hawks a už byl sám před Raantou, ale ten jeho kličku dokázal vystihnout.
     
    50:53
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche využívají přesilovou hru! Johnson nahrál na pravé křídlo Duchenovi, jehož následnou střelu vyrazil Raanta před sebe, kde hlídkoval RYAN O´REILYY, a ten už poslal puk do odkryté brány. Asistence: Matt Duchene, Erik Johnson.
     
    50:04
    Tak to byl parádní zákrok Raanty! O´Reilly dostal přihrávku přímo před brankáře Chicaga, který jeho následnou střelu dokázal vykopnout svým betonem!
     
    49:28
    Tak to budou zřejmě krušné chvilky pro Chicago, protože Marcus Kruger (CHI) vyhodil kotouč ze své obranné třetiny do hlediště, a tak vyfasoval dvě minuty za zdržování hry.
     
    48:58
    To však hostům moc dlouho nevydrželo a naopak se Colorado dostalo do útoku, kde Andrew Shaw (CHI) sestřelil Clicheho, a tak si hostující útočník vysloužil dvě minuty.
     
    46:35
    Kane se dostal ke střele ze středu útočného pásma a Varlamov vůbec nevěděl, kde je puk, který byl nakonec jen těsně před brankovou čárou.
     
    35:54
    Tentokráte budou hrát přesilovou hru hosté, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen John Mitchell (COL).
     
    33:00
    Chicago se hnalo do útoku, kde nakonec Hejda natlačil Kanea do Varlamova. Trest však dostává pouze Patrick Kane (CHI), který si jde odsedět dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    28:23
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks jsou zpět v zápasu! PATRICK KANE si sebral puk ve středním pásmu, kde nabral dobrou rychlost a vletěl do útočného pásma hostí, kde si udělal z Hejdy tréninkový kužel a následně pověsil puk pod břevno Varlamovovy brány. Asistence: Patrick Sharp, Nicklas Hjalmarsson.
     
    26:28
    Střela Leddyho od modré čáry orazítkovala břevno domácí brány!
     
    24:37
    Hosté si nakonec vysloužili přesilovou hru, protože Nate Guenin (COL) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    22:48
    Chicago se teď dostalo dvakrát v krátkém časovém rozmezí do dvou velmi dobrých příležitostí, ale ani jeden z pokusů hostujících neskončil za zády Varlamova.
     
    20:19
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avs se dostali rychle do útoku a střela McGinna z levé strany se odrazila od brusle Hjalmarssona přímo na pravou stranu k MATTU DUCHENOVI, jenž svou pohovotou střelou navýšil vedení Colorada. Asistence: Jamie McGinn, Ryan O´Reilly.
     
    18:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Raanta si vybral svou špatnou chvilku v utkání, když BRAD MALONE vletěl do útočného pásma po levé straně a z velkého úhlu se pokusil překvapit hostujícího brankáře, kterému puk projel pod jeho betony. Asistence: Tyson Barrie, Semyon Varlamov.
     
    15:03
    Od modré pálil Leddy a jeho střelu vyrazil Varlamov přímo na Kanea, jenž se svou dorážkou netrefil odkrytou bránu Colorada.
     
    09:55
    Toews si narazil puk s Kanem, který mu jej vrátil k pravé tyčce a hostující kapitán svou pohotovou střelou trefil přesně beton ležícího Varlamova.
     
    09:40
    Cody McLeod (COL) sestřelil Sheldona Brookbanka (CHI), který se nenechal a ihned vstal a začal se se svým soupeřem mlátit, a tak oba dostanou 5 minutový trest. McLeod navíc dostal ještě dvě minuty za nedovolené bránění, a tak bude hrát Chicago přesilovou hru.
     
    07:08
    Kruger našel pěknou přihrávkou mezi kruhy najíždějícího Bolliga, ale jeho následnou střelu vytáhnul skvělým zákrokem Varlamov.
     
    05:52
    Puk se teď dostal k bráně Hawks, kde byl nikým nehlídaný Duchene, kterého však znovu dokázal skvěle vychytat Raanta.
     
    03:20
    Tak a už je to na tyčky 1:1, protože ihned po vyhraném vhazování nahrál Kane na pravou stranu Seabrookovi, jenž měl dostatek prostoru a se svou střelou trefil levou tyč brány Colorada.
     
    02:44
    Od modré tvrdě pálí Barrie a jeho střela se odrazila od mantinelu před bránu, kde byl Landeskög, jenž vystřelil na Raantu, který jeho pokus vyrazil svým ramenem.
     
    02:05
    Holden vystřelil od modré a puk se odrazil od břevna hostující klece!
     
    00:53
    Duncan Keith (CHI) je navíc vyloučen na dvě minuty za hrubost, a Colorado bude hrát svou první přesilovou hru.
     
    00:53
    Tak i Raanta má už má na svém kontě první zákrok, a ten byl mnohem těžší než kolegy na druhé straně. Landeskög nahrával před bránu Hawks, kde se puk odrazil mezi kruhy na MacKinnona, jenž svým zakončením nechal vyniknout hostujícího brankáře.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 19. Malone (Barrie, Varlamov), 21. Duchene (McGinn, O´Reilly), 51. O´Reilly (Duchene, Johnson) – 29. Kane (Sharp, Hjalmarsson), 58. Saad (Shaw, Keith)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Hejda, Johnson, Benoit, Holden, Guenin, Barrie – O´Reilly, Duchene, McGinn – Landeskög, Mitchell, McKinnon – McLeod, Cliche, Talbot – Malone, Carey, Bordeleau.
    Trenér: Patrick Roy.

    Chicago Blackhawks: Raanta (Crawford) – Keith, Seabrook, Oduya, Hjalmarsson, Leddy, Rozsíval – Saad, Toews, Shaw – Sharp, Handzuš, Kane – Bickell, Brookbank, Versteeg – Bollig, Kruger, Smith.
    Trenér: Joel Quennville.

    Rozhodčí: Hebert, Leggo – Henderson, Murchison.

    Diváci: 18 007
    bahis siteleri