NY Islanders – San Jose 3:4 (kon.) | Washington – Vancouver 4:3 (kon.) | Florida – New Jersey 5:3 (kon.)
Detroit – Edmonton 2:1 (1:0 po s.n.) | Chicago – Nashville 2:3 (kon.) | Winnipeg – NY Rangers 2:4 (kon.)
Dallas – Calgary 3:4 (1:2 po s.n.) | Colorado – Anaheim 4:6 (kon.) | Boston – Carolina 5:1 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 4:0 (kon.)
po s.n. (2:3)
HC RT TORAX Poruba 2011
2:3 (0:0, 2:1, 0:1 – 0:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 15.03.2014, 17:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:33
    Přerov si komplikuje situaci. Na lavici hanby totiž usedá Lubomír Kovařík, jenž vyhodil puk z vlastní obranné třetiny, což znamená jediné – 2 minuty za zdržování hry. Porubu čeká 80 sekund dlouhá přesilovka 5 na 3!
     
    51:53
    Střelec vyrovnávací branku Michael Janota inkasuje 2 minuty za podražení. RT TORAX může rozhodnout.
     
    46:15
    Petr Sakrajda si ve středním pásmu pomohl zbytečným faulem. Verdikt sudího Trombíka zní podražení. Poruba má k dispozici přesilovku.
     
    38:56
    Po vstřelené brance se však Lukáš Prokop dostal do konfliktu s přerovskými hráči a od hlavních rozhodčích fasuje trest na 5 minut + do konce utkání za napadení. Přerov má k dispozici ideální možnost na vyrovnání.
     
    37:49
    Tomáš Vlček inkasuje 2 minuty za podražení. Ačkoliv se jednalo o jasný zákrok, přerovští hráči i fanoušci jsou jiného názoru. RT TORAX hraje další přesilovku.
     
    34:33
    Naprosto zbytečný zákrok v podání Jakuba Peslara, který ve středním pásmu nedovoleně sestřelil Lubomíra Kolaříka, jenž se jen těžko zvedá z ledu. Jsou z toho 2 minuty za faul kolenem pro porubského zadáka.
     
    32:35
    Porubští hokejisté si zahrají druhou přesilovku. Na lavici hanby usedá Petr Sakrajda. Verdikt sudího Trombíka zní podražení.
     
    17:35
    Přesilovku si zahraje také RT TORAX a dokonce dvojnásobnou v plné délce dvou minut! Nejprve totiž zkoušel vymodlit přesilovku Lubomír Kovařík, jenž inkasoval 2 minuty za nafilmovaný pád a posléze nešikovně zasáhl Jiří Goiš do obličeje jednoho z domácích hráčů, což sudí ocenili dalším menším trestem. Čeká nás dlouhá přesilovka 5 na 3!
     
    11:23
    Máme tady první vyloučení. Petr Seidler naprosto zbytečně sekl jednoho z protihráčů, což neuniklo pozornosti sudího Jeřábka – 2 minuty za sekání. Přerov má k dispozici přesilovou hru.
    Branky a nahrávky: 26. Sedlář (Pechanec), 39. Prokop (Javín, Pechanec) – 29. Kovařík (Kudělka), 44. Janota (Brančík), rozh. náj. Kudělka


    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Vajda, Šindelář, Javín, Peslar, Wolf, Slavík, Prokop – Pechanec, Seidler, Krayzel, Zachar, Vrána, Sedlář, Pavlačka, Chaloupka, Vaněk.
    HC ZUBR Přerov: Sklenář (Dohnal) – Osina, Pala, Janota, Vlček, Kudělka, Zbořil, Haloda, Kundrátek – Goiš, Sedlák, Kovařík – Sakrajda, Brančík, Málek – Šťastný, Kolář, Blinka – Kratochvíl, Matula, Ditrich.

    Rozhodčí: Trombík, Jeřábek A. ml. – Adamec, Poruba
    bahis siteleri