NY Islanders – San Jose 3:4 (kon.) | Washington – Vancouver 4:3 (kon.) | Florida – New Jersey 5:3 (kon.)
Detroit – Edmonton 2:1 (1:0 po s.n.) | Chicago – Nashville 2:3 (kon.) | Winnipeg – NY Rangers 2:4 (kon.)
Dallas – Calgary 3:4 (1:2 po s.n.) | Colorado – Anaheim 4:6 (kon.) | Boston – Carolina 5:1 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 4:0 (kon.)
po s.n. (2:3)
HC RT TORAX Poruba 2011
2:3 (0:0, 2:1, 0:1 – 0:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 15.03.2014, 17:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    70:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC ZUBR Přerov.
    Neskutečné drama je u konce. Luděk Krayzel těžkou chvíli nezvládl a na přerovské straně propukla pořádná vlna radosti, která se jen těžko popisuje. O rozhodující branku se postaral DAVID KUĎÉLKA, jenž hostům vystřelil postup do finále.
     
    David Kudělka to udělal neuvěřitelně šikovně, doslova vykoupal Gleicha a poslal puk do opuštěné klece – 2:3.
     
    Do branky se staví Michal Gleich, zajímavý tah domácího trenéra.
     
    Jiří Osina se trefuje přesně mezi betony Radka Tihláře – 1:2.
     
    Na druhé straně zkušeně proměňuje i Petr Seidler, který trefil přesně růžek Sklenářovy branky – 1:1.
     
    A trefuje se přesně k levé tyči! Přerov za ohromné radosti svých fanoušků vede – 0:1.
     
    64:00
    Šťastný s Vlčkem šli do situace dva na jednoho, Vlčkovi v poslední možnou chvíli přeskočil kotouč hokejku, jinak by se pravděpodobně domácí mohli loučit se sezonou. Drama pokračuje!
     
    62:41
    Tomáš Vlček napřáhl na modré a za Tihlářem pořádně cinkla levá tyč! To jsou infarktové momenty, v publiku to jen zahučelo.
     
    59:39
    Jenže do útoku se podívala i Poruba a hned mohla rozhodnout! Jiří Šindelář dostal kotouč do ideální střelecké pozice mezi kruhy, ale v důležitou chvíli neměl správně seřízená mířidla.
     
    56:14
    Na opačné straně mohl Přerov rozhodnout! Lubomír Kovařík se dostal až za porubskou obranu, Tihlář však zůstal v klidu, včas zaklapl betony a nájezd vychytal.
     
    52:33
    Trenér Tomáš Sršeň si vyžádal oddechový čas. Tady se pravděpodobně láme chleba!
     
    52:33
    Přerov si komplikuje situaci. Na lavici hanby totiž usedá Lubomír Kovařík, jenž vyhodil puk z vlastní obranné třetiny, což znamená jediné – 2 minuty za zdržování hry. Porubu čeká 80 sekund dlouhá přesilovka 5 na 3!
     
    51:53
    Střelec vyrovnávací branku Michael Janota inkasuje 2 minuty za podražení. RT TORAX může rozhodnout.
     
    46:15
    Petr Sakrajda si ve středním pásmu pomohl zbytečným faulem. Verdikt sudího Trombíka zní podražení. Poruba má k dispozici přesilovku.
     
    45:49
    Obrovský závar na brankovišti Zubrů! David Zachar se dostal k volnému kotouči mezi kruhy, nebezpečně si najel před Sklenáře, kde se snažil kus černé pryže dotlačit za brankovou čáru. Posléze se připojil i Pavlačka, ale bez gólového efektu.
     
    43:44
    Přerov právě vstřelil branku!
    Pouhých dvanáct sekund před koncem pětiminutové přesilovky se Zubři přece jen prosazují a střílí důležitou vyrovnávající branku. Brančíkovu střílenou přihrávku od mantinelu těsně před Tihlářem tečoval MICHAEL JANOTA, pro nějž to je možná životní trefa. Opět začínáme od začátku. Asistence: Richard Brančík.
     
    38:56
    Po vstřelené brance se však Lukáš Prokop dostal do konfliktu s přerovskými hráči a od hlavních rozhodčích fasuje trest na 5 minut + do konce utkání za napadení. Přerov má k dispozici ideální možnost na vyrovnání.
     
    38:56
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec přesilovou hru využívají, když si vytvořili velmi slušný nápor, na jehož konci dostal puk na modrou obránce LUKÁŠ PROKOP, jenž tvrdou střelou nedal Sklenářovi žádnou šanci. Poruba jde podruhé v utkání do vedení! Asistence: Miroslav Javín, Antonín Pechanec.
     
    37:49
    Tomáš Vlček inkasuje 2 minuty za podražení. Ačkoliv se jednalo o jasný zákrok, přerovští hráči i fanoušci jsou jiného názoru. RT TORAX hraje další přesilovku.
     
    34:33
    Naprosto zbytečný zákrok v podání Jakuba Peslara, který ve středním pásmu nedovoleně sestřelil Lubomíra Kolaříka, jenž se jen těžko zvedá z ledu. Jsou z toho 2 minuty za faul kolenem pro porubského zadáka.
     
    32:35
    Porubští hokejisté si zahrají druhou přesilovku. Na lavici hanby usedá Petr Sakrajda. Verdikt sudího Trombíka zní podražení.
     
    28:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    Kudělka našel na útočné modré najetého LUBOMÍRA KOVAŘÍKA, jemuž porubská obrana nechala až příliš prostoru, což se ji hrubě nevyplatilo. Přerovský útočník najel do třetiny a trefil se parádně ke vzdálenější tyči. Je srovnáno a začíná se zase od začátku! Asistence: David Kudělka.
     
    25:11
    Poruba právě vstřelila branku!
    Na jedné straně obrovská vlna radosti, na druhé logicky zklamání. Porubští hokejisté dokázali zlomit bezbrankové skóre, když Pechanec našel šikovně u druhé tyče volného MARKA SEDLÁŘE, jenž trefil pravou tyč, ale od ní se kotouč dostal za bezmocného Sklenáře. Asistence: Antonín Pechanec.
     
    22:56
    David Šťastný se nebezpečně dostával přes Prokopa, nakonec i ohrozil porubskou branku, ale Tihlář dobře vykryl střelecký úhel a jeho pokus vrazil betonem.
     
    17:35
    Přesilovku si zahraje také RT TORAX a dokonce dvojnásobnou v plné délce dvou minut! Nejprve totiž zkoušel vymodlit přesilovku Lubomír Kovařík, jenž inkasoval 2 minuty za nafilmovaný pád a posléze nešikovně zasáhl Jiří Goiš do obličeje jednoho z domácích hráčů, což sudí ocenili dalším menším trestem. Čeká nás dlouhá přesilovka 5 na 3!
     
    15:25
    Druhá velká šance zápasu a opět v podání porubských hokejistů. Petr Seidler nabral ve středním pásmu takovou rychlost, že si po dvou finesách udělal z bránících hráčů v podstatě kužely. Závěrečný blafák mu však nevyšel dle představ a Tihlář jej vychytal.
     
    11:23
    Máme tady první vyloučení. Petr Seidler naprosto zbytečně sekl jednoho z protihráčů, což neuniklo pozornosti sudího Jeřábka – 2 minuty za sekání. Přerov má k dispozici přesilovou hru.
     
    05:21
    Pohledná akce porubského celku. Pechanec si šikovně objel branku a poslal touš na volného Krayzela, jehož první pokus Sklenář skvěle zneškodnil, následná dorážka už sice skončila za brankovou čarou, ale hlavní rozhodčí Trombík ji pro vysokou hůl správně neuznává!
    Branky a nahrávky: 26. Sedlář (Pechanec), 39. Prokop (Javín, Pechanec) – 29. Kovařík (Kudělka), 44. Janota (Brančík), rozh. náj. Kudělka


    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Vajda, Šindelář, Javín, Peslar, Wolf, Slavík, Prokop – Pechanec, Seidler, Krayzel, Zachar, Vrána, Sedlář, Pavlačka, Chaloupka, Vaněk.
    HC ZUBR Přerov: Sklenář (Dohnal) – Osina, Pala, Janota, Vlček, Kudělka, Zbořil, Haloda, Kundrátek – Goiš, Sedlák, Kovařík – Sakrajda, Brančík, Málek – Šťastný, Kolář, Blinka – Kratochvíl, Matula, Ditrich.

    Rozhodčí: Trombík, Jeřábek A. ml. – Adamec, Poruba
    bahis siteleri