NY Islanders – San Jose 3:4 (kon.) | Washington – Vancouver 4:3 (kon.) | Florida – New Jersey 5:3 (kon.)
Detroit – Edmonton 2:1 (1:0 po s.n.) | Chicago – Nashville 2:3 (kon.) | Winnipeg – NY Rangers 2:4 (kon.)
Dallas – Calgary 3:4 (1:2 po s.n.) | Colorado – Anaheim 4:6 (kon.) | Boston – Carolina 5:1 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 4:0 (kon.)
konec
Boston Bruins
5:1 (1:0, 1:0, 3:1)
Carolina Hurricanes
Sobota 15.03.2014, 18:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Bruins právě vstřelili branku!
    10 sekund před koncem Bruins přidávají ještě jeden gól! Od modré vypálil TOREY KRUG a prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 5:1. Asistence: Carl Soderberg a Gregory Campbell.
     
    53:02
    Bruins právě vstřelili branku!
    Pouhých 13 sekund po Kellyho zásahu hosté inkasují další gól! Puk se od Lucice a Millera dostal až před branku na hůl JAROMEHO IGINLY a ten zblízka překonal Warda a zaznamenal svou druhou trefu večera – 4:1. Asistence: Kevan Miller a Milan Lucic.
     
    52:49
    Bruins právě vstřelili branku!
    Krásná kombinace domácích a je to 3:1! Kelly získal v rohu hřiště puk a nahrál na modrou Hamiltonovi, který si všiml najetého Krejčího a poslal mu pas přesně na hůl. Český útočník už mohl sám zakončovat, ale ještě posunul kotouč na CHRISE KELLYHO a ten měl před sebou už jen odkrytou klec. Asistence: David Krejčí a Dougie Hamilton.
     
    43:53
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází snížení! Jordan Staal vyrál buly na hůl ALEXANDERA SJOMINA a jeho střela propadla Johnsonovi pod vyrážečkou a zamířila do branky. Asistence: Jordan Staal.
     
    37:24
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědi vystupňovali svůj tlak a dočkali se druhého gólu! Lucic u zadního mantinelu vybojoval kotouč, narazil si ho s Krejčím a poté nahrál před branku JAROMEMU IGINLOVI, který ho napálil k protější tyčce. Ward byl tentokrát bezmocný – 2:0. Asistence: Milan Lucic a David Krejčí.
     
    15:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení! Přečíslení 3 na 2 táhl MILAN LUCIC, který nahrál mezi kruhy Krejčímu. Jeho střelu hostující obrana nešťastně srazila opět jen k Lucicovi, který kotouč uklízel do úplně prázdné branky. Ward, jenž reagoval na Krejčího střelu, již ležel mimo hru. Asistence: David Krejčí.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 16. Lucic (Krejčí), 38. Iginla (Lucic, Krejčí), 53. Kelly (Krejčí, Hamilton), 54. Iginla (Miller, Lucic), 60. Krug (Soderberg, Campbell) – 44. Sjomin (J. Staal)


    Boston Bruins: Johnson (Rask) – Hamilton, Chára, Boychuk, Bartkowski, Miller, Krug – Iginla, Krejčí, Lucic – Smith, Bergeron, Marchand – Soderberg, Kelly, Eriksson – Paille, Campbell, Lindblad. Trenér: Claude Julien
    Carolina Hurricanes: Ward (Chudobin) – Murphy, Sekera, Bellemore, Hainsey, Faulk, Harrison – Lindholm, E. Staal, Skinner – Sjomin, J. Staal, Tlustý – Dwyer, Nash, Gerbe – Malhorta, Loktjonov, Dvořák. Trenér: Kirk Muller

    Rozhodčí: Meier, Rooney – Gibbs, Murray

    Diváci: 17565
    bahis siteleri