Montreal – Ottawa 5:4 (po pr.) | Tampa – New Jersey 3:0 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 4:1 (kon.)
Nashville – St. Louis 1:4 (kon.) | Minnesota – Columbus 1:2 (2:3 po s.n.) | Arizona – Calgary 3:2 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 3:4 (kon.) | Florida – Vancouver 3:4 (0:1 po s.n.)
Washington – Toronto 4:2 (kon.) | Carolina – Edmonton 1:2 (kon.) | NY Rangers – San Jose 0:1 (kon.)
Ottawa – Colorado 1:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
Florida Panthers
3:4 (1:2, 0:0, 2:1 - 0:0)
Vancouver Canucks
Neděle 16.03.2014, 20:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Vancouver Canucks.
    Autorem branky je NICKLAS JENSEN.
     
    58:25
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácím početní výhoda vyšla na jedničku, minutu a půl před koncem je znovu srovnáno! JIMMY HAYES chytře číhal na brankovišti, tečovanou střelu od modré čáry mu Lack ještě zastavil, na dorážku stejného hráče však již neměl nárok – 3:3! Asistence: Brian Campbell a Brandon Pirri.
     
    45:34
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté po dvanácti vteřinách využívají nabídnutou přesilovou hru a znovu si berou zpět ztracené vedení! ALEXANDRE BURROWS má dnes na body hojný večer, ke svým dvěma asistencím přidává také branku! Sám číhal dobře postavený na brankovišti a vyraženou střelu Luongem vrátil rychle za jeho záda – 2:3! Bez asistence.
     
    44:19
    Florida právě vstřelila branku!
    Tlak domácího týmu nese svoje ovoce, necelých šestnáct minut před koncem začíná od znovu! VINCENT TROCHECK velmi rychle získal kotouč u levé tyče, obkroužil branku a o beton Lacka ho dostal do sítě – 2:2! Asistence: Quinton Howden.
     
    18:35
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks předvádějí ještě v první třetině velkolepý obrat, tři minuty po první inkasované brance již vedou! Od levého mantinelu se puk dostal k NICKLASU JENSENOVI, který ho rychlým příklepem zametl ke vzdálenější tyči – 1:2! Asistence: Alexandre Burrows a Henrik Sedin.
     
    17:42
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak z vedení se domácí přece jen příliš dlouho neradovali! Po vyhraném vhazování se na modré čáře napřáhl DAN HAMHUIS, který otřel puk o nohu obránce a překvapil brankáře Luonga – 1:1! Asistence: Alexandre Burrows a Henrik Sedin.
     
    16:28
    Florida právě vstřelila branku!
    Panterům se přesilová hra velmi vydařila a šestnáct vteřin před jejím koncem ji domácí hokejisté využívají! Na modré čáře se ke kotouči dostal Tom Gilbrt, v poklidu udělal dva kroky směrem k brance a díky teči JIMMYHO HAYESE umístil nekompromisně k levé tyče Lackovy branky – 1:0! Asistence: Tom Gilbert a Brandon Pirri.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 17. Hayes (Gilbert, Pirri), 45. Trocheck (Howden), 59. Hayes (Campbell, Pirri) – 18. Hamhuis (Burrows, H. Sedin), 19. Jensen (Burrows, H. Sedin), 46. Burrows, rozh. náj. Jensen


    Florida Panthers: Luongo (Ellis) – Gilbert, Campbell, Jovanovski, Kulikov, Olsen, Petrovic – Boyes, Bjugstad, Upshall – Huderdeau, Trocheck, Fleischmann – Hayes, Pirri, Howden – Crabb, Gomez, Barch
    Vancouver Canucks: Lack (Markström) – Bieksa, Edler, Tanev, Hamhuis, Stanton, Garrison – Jensen, H. Sedin, Burrows – Hansen, Schroeder, Higgins – Kassian, Matthias, Booth – Weber, Dalpe, Sestito

    Rozhodčí: Joannette, Walsh – Galloway, Miller
    bahis siteleri